VG > Debatt

Mandag, 17 Mai, 22:01

VG - 24 mars 20 kl. 08:06

Hva er mest skremmende?

Hva er folk mest redde for, å bli smittet og de samfunnsmessige konsekvensene av coronaviruset, eller å miste levebrødet og å få livsverket lagt i grus? For meg er dette høyst uklart. Svært mange er engstelige for konsekvensene at de restriksjonene som er innført.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hvaer , mest, skremmende
Dagbladet - 12 april 21 kl. 09:20

Avfyrte 19 skudd: - Skremmende

Politibetjentene opplevde ambulansekapringen som «den mest skremmende situasjonen de har stått i»..

NRK - 11 jan. 20 kl. 10:57

Kaller nedskyting av fly skremmende

Sveriges statsminister Stefan Löven sa i en uttalelse lørdag at nedskytingen av passasjerflyet i Iran onsdag er fryktelig og skremmende, skriver SVT. Han sier handlingen må fordømmes, og at Iran må ta fullt ansvar. 17 svensker døde da flyet styrtet..

P4 - 11 jan. 20 kl. 11:08

Löfven: - Skremmende

Sveriges statsminister Stefan Löfven kaller nedskytingen av passasjerflyet i Iran onsdag for skremmende. i dag innrømmet iranske myndigheter at Iran skjøt ned det ukrainske flyet, fordi det ble forvekslet med et fiendtlig mål. Det var 17 svenske statsborgere blant de 176 om bord.

Dagbladet - 17 jan. 20 kl. 16:23

Skremmende om babyfabrikker

Skremmende aktuelt om surrogati, babyfabrikker og overarbeidede filippinske barnepassere..

VG - 21 jan. 20 kl. 19:49

Skremmende politisk drama

WASHINGTON DC (VG) Riksrett er satt. Det er dag en. Prosessen mot president Donald Trump er både fascinerende og skremmende..

P4 - 08 mai 20 kl. 15:34

- Skremmende holdning

- Det er skremmende at Philip Manshaus fastholder den ekstreme tankegangen sin. Det sier koordinerende bistandsadvokat Olle Nohlin. Den draps-og terrortiltalte 22-åringen har i Asker og Bærum tingrett i dag fortalt om dagene og timene før han drepte sin egen stesøster og gå til angrep på al-Noor-moskeen i Bærum.

P4 - 15 juli 20 kl. 06:42

-Det var skremmende

-Det var en skremmende hendelse. Det sier Ole Martin Gilde som bor like i nærheten av leiligheten der politiet har pågrepet personen de mener står bak knivstikkingene i Sarpsborg. Han forteller at han hørte politiet slå seg gjennom døren inn til leiligheten til gjerningspersonen og at pågripelsen skjedde innendørs, før han ble ført ut i en støvdrakt og kjørt bort av politiet.

Dagbladet - 04 aug. 20 kl. 10:48

- Skremmende

Mossinger føler seg trygge, men beskriver corona-utbruddet i byen som ubehagelig og skremmende. Nå innføres det begrensninger for reisende i Moss..

Aftenposten - 23 aug. 20 kl. 14:00

Mener pengebruken som har vært i Start er skremmende: – Ikke Start verdig

To år etter at de møttes til nedrykkskamp, ble Start sendt hjem som slakt av serieleder Glimt. Glimt-trener Kjetil Knutsen mener Start nå er i ferd med å finne seg selv, etter det han kaller skremmende pengebruk..

VG - 04 jan. 21 kl. 18:47

Trumps skremmende siste trekk

Donald Trumps telefonsamtale i helgen er både opprørende og avslørende. Men først og fremst er den skremmende..

Fler nyheter fra VG

VG - 12 timer siden

God 17. mai til alle

I år markerer 17. mai et vendepunkt. Vi har et berettiget håp om at pandemien snart er over, at samfunnet kan gjenåpne og at vi snart kan leve friere..

VG - I førrgår: 08:40

Omgitt av fiender

Israels ledere vil aldri tillate at verdens jøder igjen skal stå forsvarsløse. Landets sikkerhet settes foran alt. Israel skal være jødenes siste fristed.

VG - 14 mai 21 kl. 16:02

Det holder nå, Welhaven

Vi forstår hva VGs sportskommentator mener om oss nå, «ledelsen» i fotballforbundet. Vi har forstått at du mener vi er løgnaktige, uredelige, driver med kuppforsøk, har skjulte motiver, angriper medlemsdemokratiet, turer frem og trikser. Intet mindre..

VG - 09 mai 21 kl. 13:02

Voldelig vårslepp i Ferganadalen

Det finnes ingen enkle forklaringer i en konflikt om nedarvede kruseduller på kartet..

VG - 09 mai 21 kl. 07:34

Kina må kutte

Kinas utslipp av drivhusgasser er blitt like stort som alle industrialiserte land til sammen. Mens USA, EU, Norge og andre land kunngjør store kutt, kommer utslippene fra Kina til å øke i dette tiåret..

VG - 09 mai 21 kl. 07:34

Trump vinner dragkampen

Det er vårrengjøring i det republikanske partiet. Alle som våger å kritisere Donald Trump skal ut..

VG - 08 mai 21 kl. 07:11

Trygve står i veien for Sylvi

Sylvi Listhaug prøver å gjenopplive Frp som protestparti. Trygve Slagsvold Vedum står i veien. Han tar både velgere og saker fra Frp..

VG - 07 mai 21 kl. 21:59

Gledens eneste skår

(Casper Ruud - Alexander Bublik 7-5, 6-1)  Ett kapittel skulle helst vært annerledes i historien om Casper Ruuds tenniseventyr i Madrid. Det er slett ikke nordmannens skyld..

VG - 06 mai 21 kl. 20:27

Tenniseventyret: Kjenner ingen grenser!

(Casper Ruud-Stefanos Tsitsipas 7-6, 6-4) Casper Ruuds råeste prestasjon viser at en norsk 21-åring kan oppnå absolutt hva som helst på grus..

VG - 06 mai 21 kl. 07:20

Dukkemannen må granskes!

Dukkemann-saken er en omfattende og alvorlig overgrepssak. Det er avgjørende at alle sider av denne saken blir belyst..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt