NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:24

NRK - 10 april 16 kl. 20:24

Hus totalskadd etter brann i Selbu

En bolig på Selbustrand i Selbu er totalskadd etter en brann, opplyser politiet i Sør-Trøndelag. Brannvesenet har kontroll over brannen og driver nå med etterslukking. Ingen personer ble skadd i brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Selbustrand, Selbu, Sør-Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hus, totalskadd, etter, branni , Selbu
P4 - 19 jan. 16 kl. 04:49

To hus totalskadd i brann

To hus er totalskadd i brann i Flekkerfjord i Vest-Agder i natt. Politi og brannvesen jobber nå med å hindre at brannen tar fyr i et tredje hus. 32 personer er evakuert etter at det begynte å brenne i det ene huset.

NRK - 03 juli 16 kl. 02:00

Hus totalskadd etter brann

Et hus i Gjevika i Steinkjer ble totalskadd etter en brann natt til søndag, melder politiet på Twitter. Det har vært åpne flammer i første etasje og i loftsetasjen. Den ene personen i huset kom seg ut uskadd..

P4 - 05 jan. 16 kl. 14:22

Alle hus totalskadd etter skredet

Alle de elleve husene i Longyearbyen som ble tatt av snøskredet før jul er totalskadd. De siste par dagene har forsikringsselskapene vært på befaring i området, og Gjensidige opplyser til NRK at slik de ser det er alle husene totalskadd. I kveld er det folkemøte i Longyearbyen.

NRK - 24 juli 17 kl. 05:31

Totalskadd hus i brann i Stryn

To personer fikk reddet seg ut fra et hus som ble totalskadd i en brann i Stryn i Sogn og Fjordane mandag morgen. De to personene er fraktet til sykehus for en sjekk, melder politiet..

Aftenposten - 24 juli 17 kl. 06:20

Hus totalskadd i brann i Stryn

To personer fikk reddet seg ut fra et hus som ble totalskadd i en brann i Stryn i Sogn og Fjordane mandag morgen..

NRK - 12 sep. 20 kl. 10:24

Hus totalskadd etter brann

En bolig ved Fustvatnet i Mosjøen ble totalskadd etter en brann i morgentimene i dag. Brannvesenet driver nå med etterslukking, melder 110 Nordland. Det var ingen til stede i boligen da brannen startet..

NRK - 27 mars 21 kl. 06:36

Totalskadd hus på Stokmarknes

Eit hus blei totalskadd då det braut ut brann i ein campingvogn som spreidde seg til huset på Stokmarknes i Vesterålen i natt. Alle i huset kom seg uskadde ut. Klokka 6.

NRK - 08 sep. 20 kl. 22:47

Hus totalskadd i brann i Drammen

En bolig på Bragenes i Drammen er totalskadd etter at en brann brøt ut tirsdag kveld. Tre personer var til stede i huset, men er uskadd. Det skal fortsatt være spredningsfare, og naboer har fått beskjed om å evakuere..

NRK - 21 okt. 17 kl. 05:16

Hus totalskadd i brann

En enebolig på Roverud i Kongsvinger ble natt til lørdag totalskadd i brann. Ingen personer kom til skade, men fem husdyr er savnet. Nødetatene kom til en overtent enebolig på Roverud natt til lørdag.

NRK - 29 april 21 kl. 04:06

Hus i Kautokeino totalskadd i brann

Et bolighus i Kautokeino ble totalskadd i en brann natt til torsdag. Ingen kom til skade i brannen. Nødetatene rykket ut til et bolighus med to boenheter natt til torsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 15 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 30 minutter siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 45 minutter siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 45 minutter siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 1 time siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 1 time siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..

NRK - 1 time siden

Kommunaltopp i Vestfold dømt

En tidligere kommunaltopp i Vestfold er dømt til ni års fengsel for voldtekt av en 13-åring og seksuelle overgrep mot samme gutt og en 15-åring. Agder lagmannsrett dømte han også for oppbevaring av overgrepsmateriale, skriver Sandefjords Blad..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt