NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 17:14

NRK - 12 sep. 20 kl. 10:24

Hus totalskadd etter brann

En bolig ved Fustvatnet i Mosjøen ble totalskadd etter en brann i morgentimene i dag. Brannvesenet driver nå med etterslukking, melder 110 Nordland. Det var ingen til stede i boligen da brannen startet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fustvatnet, Mosjøen, Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hus, totalskadd, etter, brann
NRK - 27 mars 21 kl. 06:36

Totalskadd hus på Stokmarknes

Eit hus blei totalskadd då det braut ut brann i ein campingvogn som spreidde seg til huset på Stokmarknes i Vesterålen i natt. Alle i huset kom seg uskadde ut. Klokka 6.

NRK - 08 sep. 20 kl. 22:47

Hus totalskadd i brann i Drammen

En bolig på Bragenes i Drammen er totalskadd etter at en brann brøt ut tirsdag kveld. Tre personer var til stede i huset, men er uskadd. Det skal fortsatt være spredningsfare, og naboer har fått beskjed om å evakuere..

NRK - 29 april 21 kl. 04:06

Hus i Kautokeino totalskadd i brann

Et bolighus i Kautokeino ble totalskadd i en brann natt til torsdag. Ingen kom til skade i brannen. Nødetatene rykket ut til et bolighus med to boenheter natt til torsdag.

Aftenposten - 11 okt. 20 kl. 07:48

Hytte totalskadd etter brann i Lillehammer – én person savnet

En hytte er totalskadd etter en brann i Melsjøsetervegen på Nordseter i Lillehammer. Én person er savnet, og to personer er sendt til sykehus for observasjon..

Aftenposten - 08 okt. 20 kl. 06:26

Bolighus i Tokke totalskadd i brann

Et bolighus i Dalen i Tokke kommune er totalskadd etter en brann natt til torsdag. Ingen kom til skade i brannen, men en mann har erkjent at han tente på..

NRK - 01 nov. 20 kl. 01:09

Hytte totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 06 juni 21 kl. 03:26

Bil brant på Bogstad

En varebil som sto parkert i Grindbakken ved Bogstad i Oslo, ble totalskadd i en brann natt til søndag. Politiet har ingen formening om årsaken til brannen som nødetatene fikk melding om klokken 1.45.

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 22:34

Skatehall i Skien totalskadd i brann

Skatehallen på Stevneplassen i Skien ble totalskadd i en brann lørdag kveld. Ved 1-tiden natt til søndag melder brannvesenet at brannen er under kontroll..

NRK - 08 okt. 20 kl. 03:28

Firemannsbolig totalskadd i Tokke

En firemannsbolig i Dalen i Tokke i Telemark ble totalskadd i en kraftig brann natt til torsdag. Alle beboere er gjort rede for. Det var full fyr i huset da brannvesenet kom fram.

NRK - 09 april 21 kl. 04:48

Museumslager brant ned

En lagerbygning ble totalskadd i en brann i Steinkjer natt til fredag. Bygningen var utleid til Egge Museum. Politiet opplyser til Trønder-Avisa at det ble lagret landbruksutstyr og gamle traktorer i bygningen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 15 minutter siden

WHO informerer om koronasituasjonen

NRK - 45 minutter siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 1 time siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 1 time siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Venstre støtter mistillt mot Berg

Venstre i Oslo støtter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bestemte de seg for mandag ettermiddag, skriver partiet i en pressemelding. De skriver i sin begrunnelse at de ikke kan se forbi at Lan Marie Berg ventet så lenge med å informere bystyret om sprekken.

NRK - 1 time siden

Norge fortsetter sykehus i Kabul

Norge har sagt seg villig til å drive feltsykehuset i Kabul ut året, selv om Nato trekker styrkene sine ut. Statsminister Erna Solberg (H) kom med nyheten på Natos toppmøte i Brussel. Hun tar forbehold om at sikkerheten må ivaretas for dem som jobber på sykehuset.

NRK - 1 time siden

Rettssak mot Suu Kyi har startet

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste. Suu Kyi har sittet i husarrest siden hæren igjen kuppet makten 1.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt