NRK > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 07:01

NRK - 23 mai 16 kl. 06:05

Hus totalskadd etter brann

En person kom seg ut på egenhånd da et hus i Dalsveien på Langhus i Ski kommune begynte å brenne i tretiden i natt. Huset er totalskadet. Brannvesenet er fortsatt på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dalsveien, Langhus, Ski

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hus, totalskadd, etter, brann
NRK - 03 juli 16 kl. 02:00

Hus totalskadd etter brann

Et hus i Gjevika i Steinkjer ble totalskadd etter en brann natt til søndag, melder politiet på Twitter. Det har vært åpne flammer i første etasje og i loftsetasjen. Den ene personen i huset kom seg ut uskadd..

NRK - 24 juli 17 kl. 05:31

Totalskadd hus i brann i Stryn

To personer fikk reddet seg ut fra et hus som ble totalskadd i en brann i Stryn i Sogn og Fjordane mandag morgen. De to personene er fraktet til sykehus for en sjekk, melder politiet..

Aftenposten - 24 juli 17 kl. 06:20

Hus totalskadd i brann i Stryn

To personer fikk reddet seg ut fra et hus som ble totalskadd i en brann i Stryn i Sogn og Fjordane mandag morgen..

NRK - 10 april 16 kl. 20:24

Hus totalskadd etter brann i Selbu

En bolig på Selbustrand i Selbu er totalskadd etter en brann, opplyser politiet i Sør-Trøndelag. Brannvesenet har kontroll over brannen og driver nå med etterslukking. Ingen personer ble skadd i brannen..

NRK - 12 sep. 20 kl. 10:24

Hus totalskadd etter brann

En bolig ved Fustvatnet i Mosjøen ble totalskadd etter en brann i morgentimene i dag. Brannvesenet driver nå med etterslukking, melder 110 Nordland. Det var ingen til stede i boligen da brannen startet..

NRK - 27 mars 21 kl. 06:36

Totalskadd hus på Stokmarknes

Eit hus blei totalskadd då det braut ut brann i ein campingvogn som spreidde seg til huset på Stokmarknes i Vesterålen i natt. Alle i huset kom seg uskadde ut. Klokka 6.

NRK - 08 sep. 20 kl. 22:47

Hus totalskadd i brann i Drammen

En bolig på Bragenes i Drammen er totalskadd etter at en brann brøt ut tirsdag kveld. Tre personer var til stede i huset, men er uskadd. Det skal fortsatt være spredningsfare, og naboer har fått beskjed om å evakuere..

NRK - 21 okt. 17 kl. 05:16

Hus totalskadd i brann

En enebolig på Roverud i Kongsvinger ble natt til lørdag totalskadd i brann. Ingen personer kom til skade, men fem husdyr er savnet. Nødetatene kom til en overtent enebolig på Roverud natt til lørdag.

NRK - 29 april 21 kl. 04:06

Hus i Kautokeino totalskadd i brann

Et bolighus i Kautokeino ble totalskadd i en brann natt til torsdag. Ingen kom til skade i brannen. Nødetatene rykket ut til et bolighus med to boenheter natt til torsdag.

P4 - 05 mai 17 kl. 17:43

Enebolig totalskadd i brann på Høybråten i Oslo

En enebolig er totalskadd etter en brann på Høybråten i Oslo i dag. Ifølge Brannvesenet var det en eksplosjonsartet brann i boligen helt øst i Groruddalen. Da nødetatene kom til eneboligen, var den allerede overtent og tre personer hadde kommet seg ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Flere tilrettelagte arbiedsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

NRK - 30 minutter siden

11 drept av veibombe i Afghanistan

En buss kjørte mandag på en veibombe i Zabul-provinsen sør i Afghanistan, opplyser landets innenriksdepartement. Minst elleve personer ble drept. I tillegg er minst 28 personer såret, opplyser en talsmann for departementet.

NRK - 45 minutter siden

Langtidsledigheten har eksplodert

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt.

NRK - 45 minutter siden

Sperringar på Mount Everest

Kinesiske myndigheiter har sett opp sperringar som skal halda klatrarar åtskilde, då fleire klatrarar dei siste vekene har blitt koronasjuke på veg opp til Mount Everest. Over 30 klatrarar har dei siste vekene blitt evakuerte frå basecampen. Det er frykta at koronaviruset vil øydeleggja klatresesongen..

NRK - 1 time siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Smittetrykket er høyest i bydel Grünerløkka og lavest i bydel Ullern, viser tall fra Oslo kommune. Dette er tre færre smittetilfeller enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Kystvaktskip venter på ubåt

I løpet av kort tid vil den første amerikanske atomubåten legge til kai ved Tønsnes utenfor Tromsø. Fra midnatt ble det innført flyforbud. Kystvaktskipet KV Harstad ligger utenfor Arnøya i Ullsfjorden, mens KV Heimdal har vakthold ved Nord-Kvaløy..

NRK - 1 time siden

Drapssak opp for retten i dag

Rettssaken mot en 46 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept kjæresten i Sandefjord i februar i fjor, starter i dag. Han ble pågrepet kort tid etter drapet. Han har nektet for å ha noe med drapet å gjøre..

NRK - 1 time siden

Valdelege protestar i Irak

Etter drapet på ein regjeringskritisk aktivist var det sundag valdelege protestar ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstrantane storma området rundt konsulatet og sette fyr på bildekk og deler av bygninga, skriv nyheitsbyrået DPA. Opptøyane kom dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad vart skoten og drepen av ukjende gjerningsmenn utanfor heimen sin i byen, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

63 nye koronasmittede i Oslo

Søndag ble det registrert 63 nye smittetilfeller i Oslo. Det er 47 færre enn på lørdag..

NRK - 1 time siden

Voldelige protester i Irak

Etter drapet på en regjeringskritisk aktivist var det søndag voldelige protester ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstranter stormet området rundt konsulatet og satte fyr på deler av bygget, skriver nyhetsbyrået DPA. Opptøyene skjer dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad ble skutt og drept av ukjente gjerningspersoner utenfor sitt hjem i byen, ifølge politiet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt