NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 17:30

NRK - 29 april 21 kl. 04:06

Hus i Kautokeino totalskadd i brann

Et bolighus i Kautokeino ble totalskadd i en brann natt til torsdag. Ingen kom til skade i brannen. Nødetatene rykket ut til et bolighus med to boenheter natt til torsdag. Tre personer som befant seg i bygningen ble sendt til kontroll på legevakten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kautokeino

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Husi , Kautokeino, totalskaddi , brann
VG - 29 mars 21 kl. 06:34

Kautokeino-ordfører har allerede bestemt seg: Vil ikke ta imot AstraZeneca-vaksiner

KAUTOKEINO (VG) Ordføreren i Kautokeino ønsker ikke å ta imot flere AstraZeneca-vaksiner – selv hvis helsemyndighetene beslutter å fortsette og bruke vaksinen..

NRK - 27 mars 21 kl. 06:36

Totalskadd hus på Stokmarknes

Eit hus blei totalskadd då det braut ut brann i ein campingvogn som spreidde seg til huset på Stokmarknes i Vesterålen i natt. Alle i huset kom seg uskadde ut. Klokka 6.

NRK - 06 juni 21 kl. 03:26

Bil brant på Bogstad

En varebil som sto parkert i Grindbakken ved Bogstad i Oslo, ble totalskadd i en brann natt til søndag. Politiet har ingen formening om årsaken til brannen som nødetatene fikk melding om klokken 1.45.

NRK - 09 april 21 kl. 04:48

Museumslager brant ned

En lagerbygning ble totalskadd i en brann i Steinkjer natt til fredag. Bygningen var utleid til Egge Museum. Politiet opplyser til Trønder-Avisa at det ble lagret landbruksutstyr og gamle traktorer i bygningen.

NRK - 11 timer siden

Fire biler totalskadd i brann

Fire biler ble totalskadd da en garasje i Ås brant ned natt til mandag. Politiet gjør undersøkelser og vil opprette sak. Ingen personer er skadd, skriver Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 feb. 21 kl. 05:37

Eksplosjon i hus i Flekkefjord

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et hus i Flekkefjord. Ifølge politiet skal et varmeapparat drevet av gass eksplodert. Personen som var i huset er skadet, men bevisst.

NRK - 15 april 21 kl. 10:38

En funnet død etter brann

En mann i 40-årene er funnet død etter brannen i to hus i Skogbygda i Nes kommune onsdag morgen. Begge byggene er totalskadd. Politiet starter etterforskning etter brannen og pårørende er varslet..

NRK - 21 feb. 21 kl. 01:09

En person til legevakt etter brann

En person er sendt til legevakt etter at det brøt ut brann i et rekkehus i Fredrikstad. Personen skal ikke være alvorlig skadd, det er heller ikke meldt om noen savnet. En bolig er totalskadd.

NRK - 16 mai 21 kl. 03:48

Reddet fjøs fra brann med 100 dyr

En enebolig ble totalskadd i brann ved Indre Billefjord i Porsanger natt til søndag. I forbindelse med brannen var det spredningsfare til en driftsbygning som huset rundt 100 kyr/sau. Brannvesenet konsentrerte seg om å sikre driftsbygningen og lykkes med å berge dyrene, opplyser politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 03 juni 21 kl. 23:20

To pågrepet etter brann i Fauske

To personer er pågrepet og siktet for uaktsom fare for allmennheten etter at politiet mener de unnlot å melde fra en brann i en leilighet i Fauske. De skal ha vært i leiligheten da brannen startet og forlatt stedet. Den ene leiligheten ble utbrent, mens den andre er totalskadd etter brannen, opplyser Nordland politidistrikt på Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Høyre støtter mistillit

Høyre har bestemt seg for å støtte mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bekrefter partiet i en pressemelding. De mener hun har brutt informasjonsplikten.

NRK - 4 minutter siden

Nato skjerper kritikken av Kina

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg uttrykker etter Natos toppmøte i Brussel stor bekymring over Kinas utvikling. – Kinas voksende påvirkning presenterer utfordinger, sier Stoltenberg. I slutterklæringen fastslås det at Kinas ambisjoner og selvhevdende oppførsel utgjør «systemiske utfordringer for den regelbaserte internasjonale ordenen».

NRK - 15 minutter siden

Bekrefter at trener slutter

Styret i IK Start bekrefter at de har valgt å avslutte samarbeidet med hovedtrener Joey Hardarson og assistenttrener Mattias Andersson. På klubbens nettside takker styret begge for innsatsen og ønsker dem lykke til videre..

NRK - 45 minutter siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 45 minutter siden

WHO informerer om koronasituasjonen

NRK - 1 time siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 1 time siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 1 time siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt