NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 05:41

NRK - 24 apr 22 kl. 05:33

Hus brant ned på Vinstra

En brann i en utestue har spredd seg videre til en enebolig på Vinstra i Innlandet. Tre personer er evakuert fra boligen og to personer fra et nabohus, melder politiet i Innlandet. Meldingen om brannen kom klokka 04.42. I 7.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vinstra, Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hus, brant, ned, Vinstra
NRK - 24 apr 22 kl. 05:33

Brann i enebolig på Vinstra

En brann i en utestue har spredd seg videre til en enebolig på Vinstra i Innlandet. Tre personer er evakuert fra boligen og to personer fra et nabohus, melder politiet i Innlandet. Meldingen om brannen kom klokka 04.

NRK - 11 mar 22 kl. 21:53

Førte ikke tilsyn med blokka som brant i Drammen

Bygg der brann kan medføre store tap av menneskeliv skal registreres som «særskilte brannobjekter», men det gjaldt ikke for blokka som brant i Drammen. Derfor førte brannvesenet heller ikke tilsyn der, opplyser seksjonsleder Cecilie Aali Hornstuen hos Drammensregionen Brannvesen til Drammens Tidende. 300 personer er folkeregistrert i blokka der det brant onsdag, og etter at evakueringen var ferdig, kalte politiets innsatsleder Arne Guddal det «utrolig» at brannen ikke medførte personskader.

NRK - 05 apr 22 kl. 01:36

Garasje brant ned i Tvedestrand

En garasje brant ned i Tvedestrand og to biler ble skadd i natt, melder politiet i Agder. Beboerne i et bolighus like ved ble evakuert og alle er gjort rede for. Branntomta ligger like ved E18 Lundesletteene og framkommeligheten var en periode noe redusert fordi brannbiler sto i kjørebanen..

NRK - 26 maj 22 kl. 05:31

Bygning på avfallsanlegg i Heimdal brant ned

En bygning ved Renholdsverket på Heimdal i Trøndelag brant ned natt til grunnen natt til torsdag. Oppdragsleder Håvard Høyem sier til Adresseavisen klokken 04.45 at det bare er litt svak, grå røyk som siver ut av bygningen.

NRK - 06 aug 22 kl. 01:44

Tre døde av lyn ved Det hvite hus

Et eldre ektepar fra Wisconsin og en 29-årig mann døde etter å ha blitt truffet av lyn i Lafayette Park for Det hvite hus i Washington fredag. En fjerde person er kritisk skadd. De fire sto under et stort tre i regnet da lynet slo ned.

NRK - 05 aug 22 kl. 16:20

To mistet livet i lynnedslag ved Det hvite hus

To mennesker mistet livet og tilstanden er kritisk for to andre som ble truffet av lyn like ved Det hvite hus i Washington. Lynet slo ned i en park rett over gata fra Det hvite hus i sentrum av Washington torsdag kveld. To menn og to kvinner fikk livstruende skader og ble kjørt til sykehus i nærheten, ifølge hovedstadens brannvesen.

NRK - 11 jul 22 kl. 05:05

Låve og stabbur brant ned i Telemark

Ingen kom til skade, men en låve og et stabbur ble totalskadd i en brann på Ulefoss i Nome kommune i Telemark natt til mandag. Nødetatene fikk melding om brannen i Ulefoss klokken 1.38 natt til mandag.

NRK - 05 aug 22 kl. 22:28

En person pågrepet etter brann

En person er pågrepet etter brannen i en bu på Molland i Grimstad, ifølge politiet i Agder. Politiet oppretter sak og etterforsker saken videre. Bua som brant ligger på samme tomt som bolighuset som brant ned forrige uke, ifølge Agderposten..

NRK - 14 jun 22 kl. 00:12

USAs og Kinas sikkerhetsrådgivere møttes

USAs og Kinas sikkerhetsrådgivere hadde et langt møte mandag. Det hvite hus sier det er viktig med kontakt trass i uenighet på mange felt. Jake Sullivans møte med Yang Jie-chi i Luxembourg varte i fire og en halv time, ifølge en kilde i Det hvite hus.

NRK - 12 jul 22 kl. 08:30

Biden avbrutt av pårørende under våpentale ved Det hvite hus

Faren til et av ofrene som ble skutt og drept på en masseskyting i Parkland i Florida i 2018, avbrøt president Joe Bidens tale ved Det hvite hus mandag. – Du må gjøre mer, kan man høre Manuel Oliver rope fra publikum da Biden talte for å markere den første vedtatte våpenlovgivningen på over et tiår mandag, skriver Politico. Oliver mistet sin 17 år gamle sønn Joaquin i masseskytingen på Parkland High School i Florida i 2018, hvor 17 elever og lærere ble drept.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Samsung-arving benådet

Samsung-arving og selskapets de facto leder, Lee Jae-yong, er blitt benådet etter at han i fjor ble dømt for korrupsjon. Lee ble i januar i fjor dømt til tre års fengsel for bestikkelser og underslag. Han ble løslatt i august.

NRK - 15 minutter siden

Vedum lover lavere oljepengebruk

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) gjør det klart at han må trekke i bremsene for å kjøle ned økonomien. Neste år skal oljepengebruken ned. – Vi må bruke mindre oljepenger i sum enn i år, sier Vedum til Aftenposten om neste års budsjett.

NRK - 45 minutter siden

Demonstrasjoner i Brasil

Flere tusen brasilianere demonstrerte i São Paulo og Brasilia torsdag med krav om at demokratiet skal beskyttes. Det skjer etter at president Jair Bolsonaro den siste tiden har tatt flere grep som ses på som angrep på de demokratiske institusjonene. Demonstrantene frykter at Bolsonaro ikke vil godta valgresultatet i oktober..

NRK - 1 time siden

Bensinprisen i USA faller

Bensinprisen i USA fortsetter å falle før mellomvalget i høst og er igjen under fire dollar for en amerikansk gallon. Det tilsvarer en bensinpris på like over ti kroner literen. Men bensinprisen per gallon (3,8 liter) er fortsatt 80 cent høyere enn den var for ett år siden.

NRK - 2 timer siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 3 timer siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 4 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com