NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:11

NRK - 26 jul 23 kl. 19:24

Hunter Biden har erklært seg ikke skyldig i skattesak – tilståelsesavtale kan være droppet

Hunter Biden, sønnen til USAs president, har erklært seg ikke skyldig i skattesaken mot ham. En tilståelsesavtale med påtalemyndigheten kan ha falt i fisk. Det var ventet at Biden ville erklære seg skyldig, i tråd med tilståelsesavtalen. Men dommeren i saken uttrykte onsdag skepsis mot en del av avtalen som dreide seg om en tiltale for våpenlovbrudd. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Biden, USAs, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hunter, Bidenhar , erklært, seg, ikke, skyldigi , skattesak, tilståelsesavtale kan være droppet
NRK - 03 okt 23 kl. 16:00

Hunter Biden vil trolig erklære seg ikke skyldig i sak om våpenbesittelse

Hunter Biden vil ventelig erklære seg ikke skyldig når han møter i retten i delstaten Delaware i en sak som dreier seg om ulovlig besittelse av våpen. 51 år gamle Hunter Biden, president Joe Bidens sønn, anklages for å ha løyet om sin narkotikabruk da han kjøpte et skytevåpen i 2018. Biden må møte opp personlig ettersom en dommer avviste hans forespørsel om å møte i retten via videolink.

NRK - 18 sep 23 kl. 17:31

Hunter Biden saksøker USAs skatteetat

Hunter Biden har saksøkt den amerikanske skatteetaten IRS, som han mener har brutt loven ved å røpe skatteopplysningene hans. Søksmålet ble mandag levert inn til en domstol i Washington D.C.

NRK - 26 jul 23 kl. 17:55

Forvirring rundt Hunter Bidens avtale med påtalemyndigheten

Hunter Biden, president Joe Bidens sønn, er i retten i forbindelse med to skatteforseelser. Tidligere onsdag meldte nyhetsbyrået Reuters at Hunter Biden var ventet å erklære seg skyldig for de to skattelovbruddene. Det var en del av en avtale han hadde med påtalemyndigheten, for å slippe straffeforfølgelse i en våpenrelatert sak.

NRK - 20 sep 23 kl. 00:38

Hunter Biden kommer til å nekte straffskyld

Hunter Biden vil nekte skyld på tiltalen om våpenlovbrudd, opplyser advokaten hans. President Joe Bidens sønn er tiltalt for tre forhold. Hunter Biden ble i forrige uke tiltalt på tre punkter i en sak der han løy om sitt bruk av ulovlig narkotika da han kjøpte et våpen.

NRK - 22 jun 23 kl. 00:02

Hunter Biden må møte i retten i juli

Hunter Biden, sønn av USAs president Joe Biden, skal i sitt første rettsmøte i en sak om føderale skatte- og våpenlovbrudd i slutten av juli. Datoen for det innledende rettsmøtet i Delaware er satt til 26. juli, viser rettsdokumenter innlevert onsdag.

NRK - 29 jul 23 kl. 08:11

Biden anerkjenner sitt syvende barnebarn

For første gang fredag sa USAs president Joe Biden at han «kun vil gjøre det beste for sine barnebarn, inkludert Navy». Navy Joan Roberts er Bidens sønn Hunter sin fire år gamle datter. Hunter Biden har tidligere slitt med rusmisbruk.

NRK - 26 jul 23 kl. 17:55

Dommeren skeptisk til Hunter Bidens tilståelsesavtale

Tilståelsesavtalen som Hunter Biden har inngått med amerikansk påtalemyndighet, kan falle i fisk. Dommeren i saken er skeptisk til deler av avtalen. Sønnen til USAs president Joe Biden er tiltalt for skatte- og våpenlovbrudd.

NRK - 20 sep 23 kl. 22:31

Hunter Biden får tiltalen lest opp 26. september

Hunter Biden må møte i retten 26. september for å få lest opp tiltalen mot ham. Det er gjelder tiltalen om brudd på våpenloven.

NRK - 20 sep 23 kl. 22:31

Hunter Biden må møte i retten 26. september

Hunter Biden må møte i retten 26. september, tiltalt for brudd på våpenloven. Han ønsket å kun møte via videolink, men må møte opp, melder Reuters.

NRK - 20 sep 23 kl. 22:31

Hunter Biden må møte i retten 3. oktober

Hunter Biden må møte i retten 3. oktober, tiltalt for brudd på våpenloven. Han ønsket å kun møte via videolink, men må møte opp, melder Reuters.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 30 minutter siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 1 time siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 45 minutter siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 1 time siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 1 time siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 1 time siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 2 timer siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 2 timer siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com