NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 23:00

NRK - 24 okt 21 kl. 06:44

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Politiets, PST, VG, Espen Andersen Bråthen, Kongsberg, PSTs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hundrevisav , syke, PSTs, lister
VG - 23 okt 21 kl. 19:01

Flere hundre psykisk syke i PSTs registre: Etterlyser mer informasjon fra helsevesenet

NYDALEN (VG) Flere hundre psykisk syke er registrert i PSTs etterretningsregister. I flere saker opplever sikkerhetstjenesten at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet..

NRK - 30 jul 21 kl. 19:29

FHI om lekket skriv fra CDC

At noen vaksinerte får koronaviruset og også kan spre smitte videre, er et argument for vaksinasjon, ikke imot, mener Folkehelseinstituttet. De svarer på nyheten om at det amerikanske folkehelseinstituttet CDC skrev at vaksinerte kan være like smittsomme som uvaksinerte dersom de blir syke, i et lekket internt notat. – CDC henviser til at virusmengden i prøver tatt fra fullvaksinerte som er blitt syke med covid-19, inneholder omtrent like mye virus som virusprøver fra syke uvaksinerte.

VG - 21 okt 21 kl. 16:56

Mener psykisk syke får for lite hjelp: – Politikerne setter oss i spagaten

Norsk psykiatrisk forening deler politiets bekymring om alvorlig psykisk syke. De frykter dagens lovverk fører til at syke må bli sykere før de får hjelp..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:25

Listhaug: – Syke og bilistene betaler

Frp-leder partileder Sylvi Listhaug mener Støre-regjeringens budsjett prioriterer «sløsefest på symbolske klimatiltak», mens vanlige folk får økte skatter og avgifter. – De tar seg råd til store symbolske klimatiltak, mens de øker egenandelen på medisiner, legebesøk og behandling. Mange syke nordmenn som har frikort får en ekstraregning på 600 millioner kroner.

Aftenposten - 15 jul 21 kl. 23:55

Hundrevis ikke gjort rede for etter flom i tysk distrikt

Redningsarbeidere lette fredag etter hundrevis av mennesker det ikke er gjort rede for etter uværet i det sørvestlige….

NRK - 18 jul 21 kl. 21:09

Hundrevis av demonstranter i Bagdad

Hundrevis av irakere demonstrerte søndag i sentrum av Bagdad for å kreve at myndighetene straffer gjerningsmennene bak drapene på flere titall aktivister. Mer enn 70 aktivister har blitt utsatt for drap, attentater og bortføringer etter at den prodemokratiske protestbevegelsen skjøt fart i landet i 2019..

Aftenposten - 25 jul 21 kl. 21:44

I Oslo finnes hundrevis av trær du kan plukke fra, helt gratis

Visste du at det finnes hundrevis av offentlige frukttrær du kan forsyne deg av i byen?.

Aftenposten - 04 aug 21 kl. 07:53

Da «tidenes slag» var over skylte hundrevis av lik innover skandinaviske kyster. En nordmann fortalte om det hele.

AFTENPOSTEN HISTORIE: Etter at kanondrønnene stilnet, skylte hundrevis av lik innover skandinaviske kyster..

NRK - 10 aug 21 kl. 10:47

Hundrevis av sivile skadet

Flere hundre tusen sivile er i fare når kampene intensiveres i og rundt Kunduz, Lashkar Gah, Kandahar og andre afghanske byer. I løpet av de siste dagene har hundrevis av sivile blitt skadet i gate-til-gate-sammenstøt i områdene, skriver Røde Kors. Samtidig er medisinske tjenester sterkt belastet på grunn av skader på helsefasiliteter og mangel på personale.

VG - 11 aug 21 kl. 17:30

Amnesty: Soldater voldtok hundrevis av unge jenter og kvinner i Tigray

Etiopiske og eritreiske styrker har voldtatt hundrevis av unge jenter og kvinner i Tigray. Mange er holdt som sexslaver i ukevis, ifølge Amnesty International..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt