Dagbladet > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:32

Dagbladet - 18 juni 21 kl. 16:27

Hunden Digby (3) avverget tragedie

Labradoodlen Digby (3) blir hyllet etter å ha avverget en tragedie, da han bisto i en redningsaksjon tirsdag denne uken..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Digby

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hunden, Digby3 , avverget, tragedie
NRK - 12 mai 21 kl. 05:04

Hund reddet ut fra Gullfjellet

Hunden som falt utenfor en skrent på Gullfjellet, er reddet opp. Brannvesenets USAR-gruppe bidro i aksjonen. Det måtte borres inn to kroker før nedfiringen kunne starte.

NRK - 18 juli 21 kl. 20:16

Hund angrep hund

Politiet melder at en hund ble blitt angrepet av en annen hund på Saupstad i Trondheim søndag kveld. Ifølge eieren til den fornærmede hunden, hadde den som luftet den andre hunden ikke kontroll over bikkja. Hunden som ble angrepet må til veterinær for behandling, og saken vil bli anmeldt av eieren..

NRK - 21 juli 21 kl. 12:39

Korona påvist hos hund i Sverige

For første gong er det påvist covid-19 hos ein hund i Sverige, kunngjer Statens veterinärmedicinska anstalt. Den aktuelle hunden blei ifølge Svenska Kennelklubben lagt inn på dyresjukehus på grunn av luftvegssymptom. Ein av dei tilsette som behandla hunden blei smitta av koronavirus, men det er ikkje dokumentert om det var hunden som smitta vedkommande..

NRK - 13 april 21 kl. 10:28

Forsvarer: – Dette er en tragedie

John Christian Elden er oppnevnt som forsvarer for mannen som er siktet for drapet på den kjente advokaten Tor Kjærvik. – Han er foreløpig ikke avhørt, men har meldt seg selv til politiet. Dette er en tragedie, der jeg ikke finner det riktig å komme med flere detaljer ennå, sier Elden til NRK..

NRK - 18 april 21 kl. 09:52

Korona-tragedie i Sør-Sudan

Kirkens Nødhjelp er bekymret over at Sør-Sudan mangler testkapasitet for korona, og at den offisielle stastistikken med bare 10.000 smittede og 114 dødfall er helt gal. Landsjef for Kirkens Nødhjelp, Kari Øyen, som mener det pågår en usynlig tragedie i landet.

Dagbladet - 21 april 21 kl. 07:38

Knivdrapet i Nittedal: - En skrekkelig tragedie

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Forsvareren hans kaller drapet en skrekkelig tragedie..

Dagbladet - 22 april 21 kl. 17:33

Traaseths tragedie

Anita Krohn Traaseth har valgt å fortelle historien om Innovasjon Norge-tida i form av en klassisk tragedie..

NRK - 24 juni 21 kl. 18:31

Trudeau: – Ei større tragedie

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han er lei seg for å høyre om funna av dei 761 leivningane av urfolk ved ein tidlegare kostskule. – Funna er ein del av ei større tragedie. Dei er ein skammeleg påminning om systematisk rasisme, diskriminering og urettferd som urfolk har møtt, og fortset å møte, i dette landet, seier han..

Aftenposten - 01 juli 21 kl. 21:57

Vellykket svart komedie av en tragedie om bunnløs sorg og raseri

Den danske filmskaperen Anders Thomas Jensen veksler nesten uhørt mellom tragedie, komedie og action – og slipper unna….

NRK - 16 juli 21 kl. 07:07

Biden: – Det er en tragedie

USAs president Joe Biden uttrykte sin medfølelse for dem som har blitt rammet av flommen da Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøkte Det hvite hus. – Sammen med det amerikanske folket vil jeg uttrykke vår dypeste medfølelse for livene som er tapt, og for ødeleggelsene som har rammet Tyskland og nabolandene det siste døgnet. Det er en tragedie, sa Biden..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Skulle gå fra Florida til New York i «hamsterhjul» - skylte i land

En mann fra Florida som forsøkte å gå til New York over Atlanterhavet, fikk strandgjester til å klø seg i hodet da han plutselig skylte i land på østkysten..

Dagbladet - 2 timer siden

Yencenia (25) skal ha blitt forvirret - hoppet i døden

Colombianske Yencenia (25) døde i en tragisk strikkhoppulykke nordvest i landet søndag, etter at hun skal ha blitt forvirret av en beskjed fra en instruktør..

Dagbladet - 7 timer siden

- Vi har mistet fire år

På grunn av en feilvurdering gjort av myndighetene i Danmark, skulle det gå fire år før danske Zahra Rezai (31) omsider fikk sin afghanske ektemann, Hossain Ahmadi (32), hjem til Danmark..

Dagbladet - 8 timer siden

- Kraftig røykutvikling

Politi og brannvesen har kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 8 timer siden

Brann i kullanlegg: - Kraftig røykutvikling

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik mandag kveld. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 8 timer siden

Brann i kullanlegg ute av kontroll

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 9 timer siden

- Kan beholde meteoritten selv

Nå jobber forskerne på spreng for å finne restene av romsteinen. De ønsker hjelp fra publikum..

Dagbladet - 11 timer siden

Kina smalt døra i ansiktet

Mandag fikk Joe Bidens utsending døra i ansiktet i Kina, samtidig som hans forsvarsminister reiser til Kinas naboer for å samle støtte mot landet. Dansen rundt Kina er tøff, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 12 timer siden

Nå slår lynet ned!

Mandag og tirsdag er det sendt ut gult farevarsel for lyn og torden flere steder i landet. Uværet herjer alt i Østlandet, hvor det er stengt for togtrafikk mellom Sandefjord og Skien..

Dagbladet - 13 timer siden

Slik overvåkes de farlige meteoridene

NASA har oppdaget 2022 ulike steiner som går i bane rundt sola, og som potensielt kan skape katastrofe dersom de hadde truffet jorda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt