NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 12:33

NRK - 12 maj 21 kl. 05:04

Hund reddet ut fra Gullfjellet

Hunden som falt utenfor en skrent på Gullfjellet, er reddet opp. Brannvesenets USAR-gruppe bidro i aksjonen. Det måtte borres inn to kroker før nedfiringen kunne starte. Hunden ble gjenforent med eier like før klokken ett natt til onsdag. Hunden skal være uskadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gullfjellet, USAR

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hund, reddetut fra , Gullfjellet
Klartale - 30 sep 22 kl. 06:00

En dag kan Exenos bli noens øyne

– Foran, foran, foran sier Anette Hornfelt med høy stemme. Hun snakker til hunden Exenos.En dag kan hunden på halvannet år hjelpe en person med å gå.

NRK - 20 maj 22 kl. 15:14

Hund døde etter hundeangrep

Politiet i Finnmark melder om brudd på båndtvang i Sør-Varanger, der en hund døde etter å ha blitt angrepet av en annen hund. – Tidligere i dag ble en hund angrepet av enn større hund som ikke var i bånd, eller under kontroll av eier. Den minste hunden døde som følge av angrepet.

NRK - 05 jun 21 kl. 22:59

Hund bet hund og eier

Politiet fikk lørdag kveld melding om en aggressiv hund som har bitt en annen hund og dens eier. Det var flere vitner til hendelsen som fant sted i et boligfelt. Fornærmede har dratt til legevakten, og saken blir anmeldt melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 18 jul 21 kl. 20:16

Hund angrep hund

Politiet melder at en hund ble blitt angrepet av en annen hund på Saupstad i Trondheim søndag kveld. Ifølge eieren til den fornærmede hunden, hadde den som luftet den andre hunden ikke kontroll over bikkja. Hunden som ble angrepet må til veterinær for behandling, og saken vil bli anmeldt av eieren..

NRK - 18 aug 22 kl. 00:26

Første tilfelle av apekoppsmittw frå menneske til hund

Verdas helseorganisasjon, WHO, har oppmoda personar som er smitta med apekoppar å unngå å eksponera dyr for viruset etter det første rapporterte tilfelle av overføring frå menneske til hund. Det skriv The Guardian. Det var i Paris at ein hund vart smitta med viruset.

NRK - 04 feb 23 kl. 15:08

Hundespann påkjørt av bil under Femundløpet – én hund er død

Et hundespann ble lørdag påkjørt av en bil ved Galten i Engerdal under sledehundløp Femundløpet. Én hund er død, opplyser arrangøren. Ulykken skjedde ved da hundespannet skulle krysse fylkesvei 217 ved Galten gård.

VG - 29 apr 23 kl. 20:22

Iselins hund døde plutselig. Så merket venninnen samme symptomer på sin hund

Venninnene mistenker at hundene hadde fått i seg samme, farlige bakterie. – Det var brått og brutalt. På to og en halv dag gikk jeg fra å ha en glad og frisk hund til en avlivet hund, sier Iselin Monsen..

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

NRK - 29 maj 22 kl. 11:49

Hund reddet ut av røykfullt hus

Flere nødetater rykket i formiddag ut til Tysværgata i Haugesund hvor flere brannmeldere ble utløst. Da politi og brannvesen kom til stedet var det noe røyk. Det var ikke folk inne, men en hund ble reddet ut i god behold.

VG - 25 sep 22 kl. 20:06

Reddet av «feig» hund i elgangrep

Da elgen gikk til angrep var det hans «feige» hund som reddet mannen fra mer alvorlig skade..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Jeg tenkte at han som skjøt var en idiot

Kim Adrian Omland var i Oslo for å delta på Tons of Rock. Utover kvelden havnet han på Eilefs. I løpet av kvelden går han ut for å ta seg en røyk.

NRK - 10 minutter siden

Gruvearbeidere fanget etter steinras

Minst 13 gruvearbeidere er fanget i en gruve øst i Russland på grunn av steinras. Russiske myndigheter sier de gjør alt de kan for å redde dem. Gruven ligger i regionen Amur, og er en av Russlands største gullgruver.

NRK - 30 minutter siden

Ny runde med sanksjoner innført mot Russland

Norge har innført en ny runde med sanksjoner mot president Putin og det russiske regimet. Sanksjonene trer i kraft i dag. – Russlands krig mot Ukraina er et alvorlig brudd på folkeretten.

NRK - 30 minutter siden

– Har tatt kontroll over landsby

Russiske styrker skal ha tatt kontroll over landsbyen Orlivka i Donetsk regionen i Ukraina, ifølge det russiske utenriksdepartementet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Landsbyen ligger 9,5 kilometer fra den byen Avdiivka som er kontrollert av russerne.

NRK - 1 time siden

En person skadet etter arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 1 time siden

Politiet: Avdøde i Nord-Odal ble skutt

Etter å ha mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter politiet at en mann som er funnet død i Nord-Odal, ble skutt. – Politiet kan bekrefte at avdøde ble skutt, men vi kan ikke per nå kommentere noe om hendelsesforløpet, sier politiadvokat Christine Lundstein. En mann i 30-årene er siktet for å ha drept broren sin i 40-årene på en hytte i Austvatn i Nord-Odal sent torsdag kveld.

NRK - 1 time siden

Dømt for rasistiske ytringar på ferjetur

Ein mann i 30-åra er dømd til 21 dagars fengsel etter å ha uttrykt rasistiske ytringar mot ein medpassasjer på ei ferje frå Moss til Horten. Hendinga skjedde i februar i fjor, og mannen var rusa under hendinga. Mannen skal ha gått bort til ein gut og uttrykt rasistiske ytringar i kafeen ombord.

NRK - 1 time siden

– Så dødsangsten i blikket til folk

Bjarne Finsrud, som mottok medalje for edel dåd i gull i februar, står nå i vitneboksen i rettssaken mot Zaniar Matapour. Natt til 25. juni 2022 var han den første som taklet Matapour, og var med på å legge ham i bakken.

NRK - 1 time siden

Erling Folkvord bisettes tirsdag

Tirsdag bisettes tidligere Rødt-politiker Erling Folkvord i en åpen seremoni fra Arbeidersamfunnet i Oslo. Han døde fredag 1. mars.

NRK - 1 time siden

Redningshelikopter på tur til arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com