VG > Debatt

Saturday, 23 September, 19:50

VG - 03 jun 23 kl. 07:44

Humper og hull i veivedlikeholdet

Riksrevisjonen har saumfart både pengebruk, standard og vedlikehold på norske veier. De fant humper, hull og et enormt etterslep - tross stadig større milliard-bevilgninger..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Humperog , hulli , veivedlikeholdet
Klartale - 28 aug 23 kl. 08:40

– Dette er resultatet av alt det harde arbeidet jeg har lagt ned

Viktor Hovland ble historisk natt til mandag. Han vant golf-turneringen PGA-sluttspillet. Det er en av de største turneringene du kan vinne, og er en del av PGA-touren.

NRK - 21 apr 23 kl. 03:55

Skuffende start for Celine Borge – tre over par

Celine Borge gikk åpningsrunden i årets første majorturnering i golf for kvinner tre slag over par etter to birdier og fem bogeyer. Borge er første norske spiller på kvinnenes LPGA-tour siden Suzann Pettersen la opp. Hun har allerede levert flere lovende plasseringer og dermed kvalifisert seg for majorturneringen i The Woodlands i Texas.

NRK - 30 mar 23 kl. 00:42

Astronomer oppdaget ultramassivt sort hull

Ny teknikk har ført til at astronomer har gjort funn av et ultramassivt sort hull i universet som antas å være et av de største som noen gang har blitt oppdaget, skriver CNN. Et sort hull er et sted i rommet hvor gravitasjonen (tyngdekraften), er så stor at selv ikke lyset slipper ut. Forskerteamet, som har brukt en teknikk kjent som gravitasjonslinser, kaller oppdagelsen «ekstremt spennende».

VG - 06 jun 23 kl. 19:16

NAF etter rapport om dødsulykker: – Her har det sviktet

– Dødsulykker kunne vært unngått eller blitt mindre alvorlige dersom veivedlikeholdet hadde vært bedre, sier NAFs Ingunn Handagard..

Klartale - 17 apr 23 kl. 08:36

Slik vil du merke streiken

Rundt 25.000 personer streiker. LO og YS ble ikke enige om lønn med NHO.

Klartale - 22 apr 23 kl. 06:00

Slik dyrker du grønnsakene dine selv

Liker du å knaske solmodne tomater eller sprø gulrot? Spiser du salat til middag eller har det under skinken på brødskiven? Du trenger ikke gå i butikken for å kjøpe noen av de vanligste grønnsakene.

NRK - 14 aug 23 kl. 02:08

Hovland endte på 13. plass i Memphis

Golfspiller Viktor Hovland jaktet seieren i PGA-sluttspillet i Memphis, men endte på 13. plass. 25-åringen så en periode ut til å kunne være med å kjempe om topplasseringen, men i siste halvdel av runden klarte han ikke å få noen hull under par, derimot endte både hull ti og hull 19 med flere slag enn man skulle behøve..

NRK - 14 aug 23 kl. 02:08

Hovland kjempet om seier - endte på 13.-plass

Golfspiller Viktor Hovland jaktet seieren i PGA-sluttspillet i Memphis, men endte på 13. plass, melder NTB. 25-åringen så en periode ut til å kunne være med å kjempe om topplasseringen, men i siste halvdel av runden klarte han ikke å få noen hull under par, derimot endte både hull ti og hull 19 med bogey.

NRK - 07 apr 23 kl. 22:37

Tre gikk i bakken blant publikum: – Skummelt

Vinden har preget Viktor Hovland og resten av golfeliten i US Masters. Sent fredag kveld norsk tid ble det så ille at et tre blåste ned blant publikum. – Nå får jeg faktisk frysninger.

Klartale - 08 apr 23 kl. 07:00

Her er de beste brettspillene til påsken

Remo Rehder har laget Brettspillguiden. Han vet mye om hvilke brettspill som er populære. Til NTB gir han tips om morsomme spill til påsken.

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 13:28

Nei, Høgre juksa ikkje i valet

Det er grovt uansvarleg av Mads Gilbert å omtale kommune- og fylkestingsvalet som «juksevalg» og «ødelagt et politisk valg i Norge». Udokumenterte påstandar om valjuks er gift for tilliten til valordninga og til demokratiet..

VG - Igår: 10:50

Kunne vi hatt færre habilitetssaker med enkel digitalisering?

I dag viser offentlige registre kun hvem som står som aksjeeiere ved nyttår. Det er mulig å endre systemet slik at man kan se enhver aksjetransaksjon i sanntid og undersøke om det foreligger mulige interessekonflikter..

VG - Igår: 09:07

Samfunnet svikter mødre til funksjonshemmede barn

Er det i det hele tatt mulig å kombinere rollen som ulønnet pårørende med en helt vanlig lønnet fulltidsjobb?.

VG - Igår: 23:13

Dette ble for pusete, Fredrik

Jeg slo på «Debatten», men fikk «Lindmo»..

VG - I førrgår: 14:11

Får jeg oppfylt drømmen før jeg dør?

Det er snart 80 år siden, men jeg husker det som i går: I tre dager var jeg fange hos Gestapo i Kristiansand. Slikt setter uutslettelige spor i et 12 år gammelt barnesinn..

VG - I førrgår: 13:32

Laget av et annet materiale

Løgn og svik til tross. Alt preller av på Erna Solberg. I sine første intervjuer etter avsløringene, viser hun hvor overlegen hun er..

VG - I førrgår: 20:58

Erna må legge frem alt

Erna Solberg må legge frem alt om aksjekjøpene til Sindre Finnes.

VG - 20 sep 23 kl. 18:29

Det er ingen straff å miste makt

Politisk makt er bare til låns – heldigvis..

VG - 20 sep 23 kl. 12:00

Norge er landet der ingen tar regningen

Erna Solberg er allerede en betydelig statsminister i norsk historie. Det beste hun kan gjøre for sitt ettermæle er å ta ansvar og stå til regnskap, også når andre gjør feilene..

VG - 19 sep 23 kl. 21:45

Brutalt ærlig

Erna Solberg forteller åpent om grov manipulering. Hensikten er å beholde jobben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com