NRK > Nyheter

Fredag, 30 Juli, 00:22

NRK - 13 mars 21 kl. 17:29

Hotellisbjørner i Kina skaper sinne

Det som kaller seg «verdens første isbjørnhotell» har åpnet i Kina. Konseptet blir kraftig kritisert av internasjonale dyrevernsgrupper..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hotellisbjørneri , Kina, skaper, sinne
NRK - 13 mars 21 kl. 17:29

Hotellisbjørner skaper sinne i Kina

Det som kaller seg «verdens første isbjørnhotell» har åpnet i Kina. Konseptet blir kraftig kritisert av internasjonale dyrevernsgrupper..

NRK - 05 juli 21 kl. 19:52

Gir fellingsløyve på 501 bjørner

Svenske myndigheter har gitt løyve til felling av 501 bjørner under årets lisensjakt. Det er en kraftig økning fra året før. Sverige har hatt om lag 3.

NRK - 10 timer siden

26 fellingstillatelser på bjørn

Åtte bjørner har måtte bøte med livet så langt i år etter utstedelse av i alt 26 fellingstillatelser. Det er fem flere bjørner enn på samme tidspunkt i 2020. – Dette er en økning i antall skadefellingstillatelser, og det er også en økning i antall felte bjørner.

NRK - 20 juni 21 kl. 00:14

Får skadefelle tre bjørner i Troms

Statsforvalteren i Troms og Finnmark har gitt fellingstillatelse på tre bjørner som har herjet i saueflokker i Troms. Mest sannsynlig er det fire bjørner som har forsynt seg av saueflokkene i de tre kommunene Bardu, Salangen og Lavangen den siste tiden. Både i Gratangen og Bardu er skadefelingslag på jakt..

VG - 06 april 21 kl. 04:38

Sinne i Frankrike etter restaurant-avsløring: – Folk er dritt lei

Avsløringen om at restauranter har vært hemmelig åpne under nedstengningen av Frankrike har skapt stort sinne. Befolkningen mangler tillit, mener ekspert..

Aftenposten - 08 juni 21 kl. 18:00

Psykologen: Sinne kan ødelegge forhold. Men det finnes en lur måte å takle følelsen på.

Følelsen av sinne kan være nyttig. Men hvordan unngå å bli aggressiv og såre andre?.

VG - 29 mai 21 kl. 02:56

Kina-ekspert: NATOs harde linje mot Kina kan ramme Norge

NATO-sjef Jens Stoltenberg har varslet et skarpt og kritisk søkelys på Kina i NATOs nye 2030-strategi. Dersom Kina bestemmer seg for å slå tilbake, kan Norge være spesielt utsatt, ifølge Kina-ekspert..

Dagbladet - 22 mars 21 kl. 18:19

Mia angrepet av havørner: - Mye blod

Ørjan Olsvik måtte reagere raskt da han så to havørner angripe hunden hans, Mia..

NRK - 08 april 21 kl. 16:27

Økt bjørnebestand i Norge

Ikke siden 2011 har det vært påvist flere brunbjørner her i landet enn i fjor. ifølge en rapport som NIBIO har laget på oppdrag fra Rovdata var det 150 bjørner i Norge. Dette er en økning på to individer sammenlignet med året før..

NRK - 09 april 21 kl. 07:27

Isbjørner spiser søppel og egg

Flere og flere isbjørner har begynt å endre kostholdet i møtet en ny og varmere verden, viser nye studier utført av canadiske forskere, melder TT. Dronebilder viser at søppel og sjøfugl-egg har blitt en vanligere del av bjørnenes diett..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

404 nye smittetilfeller i Norge

Torsdag ble det registert 404 nye smittetilfeller i Norge. Det er 51 flere enn onsdag, og 138 flere enn forrige torsdag. Smittetallet er høyeste tallet siden mai.

NRK - 2 timer siden

Savnet 10-åring er funnet

Den 10 år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver Oslo-politiet..

NRK - 2 timer siden

Spania stanser Polisario-sak

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..

NRK - 2 timer siden

Mer penger til Kongress-sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten i Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke skader etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 1 time siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 2 timer siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 2 timer siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 2 timer siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 2 timer siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt