NRK > Nyheter

Fredag, 30 Juli, 00:54

NRK - 11 feb. 21 kl. 16:39

Holdt barna hjemme i sprengkulda

Indre deler av Trøndelag og Innlandet har hatt temperaturer ned mot 40 minusgrader i dag. Kaldest har det vært i Folldal og Røros. Foreldre i Vera i Verdal kommune lot være å sende barna med skolebussen i den sterke kulda..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trøndelag, Innlandet, Folldal, Røros, Vera, Verdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Holdt, barna, hjemmei , sprengkulda
NRK - 18 jan. 21 kl. 07:48

Redd Barna vil åpne tilbud for unge

Regjeringen bør unngå rødt nivå på skoler, mener Redd Barna, som viser til at dette er viktig for at barn og unge som ikke har det trygt hjemme, fanges opp og følges opp. Redd Barna vil også at fritidsaktiviteter for barn skal åpne opp igjen..

NRK - 29 juni 21 kl. 09:10

Dømd for drapsforsøk på barna

Ei kvinne i 40-åra frå Bergen er dømd til tvunge psykisk helsevern for å forsøkt å drepe dei tre barna sine. Drapsforsøka skjedde i 2019.Saka vart først lagt vekk, men advokaten til barna klaga avgjerda inn til Riksadvokaten.

NRK - 18 juli 21 kl. 14:59

To barn skutt i beina i Sverige

Ni personer er pågrepet etter at to barn ble truffet av skudd i Flemingsberg sør i Stockholm lørdag kveld. I 20-tiden lørdag kveld fikk Stockholm-politiet melding om at det hadde vært en skyteepisode i boligområdet Visättra i kommunen Huddinge. To barn som var ute og lekte i området, ble truffet av skudd i beina, ifølge svensk politi.

NRK - 18 juli 21 kl. 14:59

Ni pågrepet etter skyting i Sverige

Ni personer er pågrepet etter at to barn ble truffet av skudd i Flemingsberg sør i Stockholm lørdag kveld. I 20-tiden lørdag kveld fikk Stockholm-politiet melding om at det hadde vært en skyteepisode i boligområdet Visättra i kommunen Huddinge. To barn som var ute og lekte i området, ble truffet av skudd i beina, ifølge svensk politi.

NRK - 16 jan. 21 kl. 08:46

Frykter flere boligbranner i kulda

Brannvesenet i Flekkefjord og Kvinesdal har flere ganger de siste ukene rykket ut til mulig pipebrann, skriver avisen Agder. Norsk brannvernforening frykter boligbranner i sprengkulda, og ber folk sjekke ildssted, skorstein og sikringsskap..

NRK - 04 feb. 21 kl. 12:48

Ny norsk straumrekord

I dag tidleg klokka 08.00 vart det sett ny norsk rekord i straumforbruk. Med 25,1 GWh på éin enkelttime vart den førre rekorden frå 15.

VG - 29 jan. 21 kl. 21:06

Johann Olav Koss: – Spent på hva barna sier nå

Hver fredag har «Mesternes mester» vært det store samlingspunktet hjemme hos familien Koss. Pappa Johann har ikke fortalt de fire barna hvordan det har gått..

VG - 19 juli 21 kl. 11:22

Ferien står for tur – men må barna bli hjemme?

Fellesferien står for dør og grensene har begynt å åpne igjen. Alt ligger til rette for en strålende ferietur, men uventede problemer knyttet til fornyelse av passet til barna kan sette en stopper for utenlandsreisen. Dette berører særlig foreldre som har gått fra hverandre eller hvor den ene forelderen ikke er å oppspore..

Klartale - 24 mars 21 kl. 12:49

– Barna i Jemen lever i et mareritt

Borgerkrigen i Jemen går hardt utover barna der. Det skriver Redd Barna i en ny rapport..

NRK - 18 mai 21 kl. 17:01

11 av barna fikk støttehjelp

Flyktninghjelpen skriver at 11 av de 60 barna som er drept i israelske luftangrep mot Gaza den siste uken deltok på Flyktninghjelpens psykososiale program for å lære å håndtere traumer. Barna var mellom 5 og 15 år gamle og ble drept i sine hjem i tett befolkede områder på Gazastripen. – Vi er knust over å høre at elleve barn vi hjalp med traumer ble bombet mens de var i hjemmene sine og trodde at de var trygge, sier generalsekretær i Flyktninghjelpen Jan Egeland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Snapchat har tekniske vansker

Snapchat er nede og brukerne kommer ikke inn på meldingstjenesten. Over 100.000 brukere har meldt fra om feil, ifølge Downdetector.

NRK - 10 minutter siden

Snapchat er nede

Snapchat er nede. En rekke brukere har meldt om at de ikke kommer inn på meldingstjenesten..

NRK - 4 timer siden

Kvinne omkom i brann i Halden

En eldre kvinne i 90-årene er død etter en boligbrann i Halden onsdag. Det bekrefter politiet til Halden Arbeiderblad. – Livet sto dessverre ikke til å redde, sier innsatsleder Geir Austli.

NRK - 30 minutter siden

404 nye smittetilfeller i Norge

Torsdag ble det registert 404 nye smittetilfeller i Norge. Det er 51 flere enn onsdag, og 138 flere enn forrige torsdag. Smittetallet er høyeste tallet siden mai.

NRK - 3 timer siden

Savnet 10-åring er funnet

Den 10 år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver Oslo-politiet..

NRK - 3 timer siden

Spania stanser Polisario-sak

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..

NRK - 2 timer siden

Mer penger til Kongress-sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten i Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke skader etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 2 timer siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 2 timer siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 2 timer siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt