NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 16:53

NRK - 12 jun 24 kl. 08:26

Holder pressekonferanse om kriminelle nettverk i Nord-Norge

Troms politidistrikt skal ha en pressekonferanse om det de mener er en «bekymringsfull økning og trussel fra svenske kriminelle nettverk i Nord-Norge», skriver de selv i en pressemelding onsdag morgen. Problemet skal være spesielt stort i Troms..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Norge, Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Holder, pressekonferanseom , kriminelle, nettverki , Nord-Norge
Klartale - 22 feb 24 kl. 13:11

Har funnet fem trusler mot Norge

Rapporten handler om kriminelle nettverk i Norge. Det er fare for at kriminelle fra andre land vil være aktive i Norge. Det mener spesial-politiet Kripos.

NRK - 12 jun 24 kl. 11:09

– Svenske kriminelle nettverk den største kriminalitetstrusselen i Troms

– Vi vurderer de svenske kriminelle nettverkene som den største kriminalitetstrusselen i Troms politidistrikt, sier Yngve Myrvoll, politiinnspektør i Troms politidistrikt, på en pressekonferanse i formiddag. De siste årene har politiet etterforsket flere saker som omhandler svenske kriminelle nettverk. – Troms politidistrikt ser en bekymringsfull økning og trussel fra svenske kriminelle nettverk i Nord-Norge – og spesielt i Troms..

NRK - 22 feb 24 kl. 12:03

Kripos om kriminelle nettverk: Fem konkrete trusler mot Norge

En ny Kripos-rapporten viser til fem konkrete trusler Kripos har identifisert som utgjør en alvorlig trussel mot Norge. – Vi ser at det er en alvorlig situasjon der Norge kan bli et transittland for narkotika, og at både politiet, Tolletaten og andre samfunnsaktører må samarbeide og jobbe målrettet for å motvirke denne utviklingen, sier leder for etterforskningsavdelingen ved Kripos, Eivind Borge. I tillegg til narkotikatrusselen, peker Kripos på trusselen fra kriminelle nettverk i Sverige, Marokko, Litauen, samt albanskspråklige land.

NRK - 30 maj 24 kl. 15:58

Säpo: – Kan konstatere at kriminelle nettverk er "proxy" for Iran

På en pressekonferanse sier leder for kontraetterretning i Sikkerhetspolitiet, Daniel Stenling, at kriminelle nettverk i Sverige er «proxyer» for Iran, altså at de jobber på vegne av Iran. – Det er koblinger mellom individer i kriminelle nettverk og individer koblet til Iran, sier han. Justisminister Gunnar Strömmer sier at Iran og Russland utgjør Sveriges største sikkerhetstrussel.

NRK - 30 maj 24 kl. 15:58

Säpo: – Iran bruker kriminelle nettverk i Sverige

På en pressekonferanse sier det svenske sikkerhetspolitiet Säpo at Iran bruker kriminelle nettverk i Sverige til å utføre voldshandlinger mot andre stater, grupper og personer. – Det er koblinger mellom individer i kriminelle nettverk og individer koblet til Iran, sier leder for kontraetterretning i Säpo, Daniel Stenling. Han legger til at de den siste tiden har sett at Iran retter seg inn mot andre stater i Sverige, inkludert Israel.

Klartale - 23 feb 24 kl. 09:40

Svensk politi er bekymret

Rundt 14.000 personer er aktive i kriminelle nettverk. 2.

NRK - 30 maj 24 kl. 17:12

Kripos: Vet ikke om stater bruker kriminelle i Norge

Kripos er kjent med at stater har benyttet organiserte kriminelle til å utføre voldshandlinger, men har ikke konkret kunnskap om at det er tilfelle i Norge. I politiets trusselvurdering for 2024 framhever Kripos kriminalitet som handelsvare, men har per nå bare eksempler på at kriminelle aktører utøver vold i Norge på bestilling fra andre kriminelle aktører, ikke stater. Det sier leder i avdeling for fellesoperative tjenester i Kripos, Ole Jørgen Arvesen til NRK.

NRK - 12 jun 24 kl. 08:26

Politiet i Nord-Norge: Økt trussel fra svenske kriminelle nettverk

Troms politidistrikt skal ha en pressekonferanse om det de mener er en «bekymringsfull økning og trussel fra svenske kriminelle nettverk i Nord-Norge», skriver de selv i en pressemelding onsdag morgen. Problemet skal være spesielt stort i Troms. Pressekonferansen starter klokka 11.

NRK - 22 feb 24 kl. 12:03

Kripos: Fem konkrete trusler mot Norge

En ny rapport viser til fem konkrete trusler Kripos har identifisert som utgjør en alvorlig trussel mot Norge. – Vi ser at det er en alvorlig situasjon der Norge kan bli et transittland for narkotika, og at både politiet, Tolletaten og andre samfunnsaktører må samarbeide og jobbe målrettet for å motvirke denne utviklingen, sier leder for etterforskningsavdelingen ved Kripos, Eivind Borge. I tillegg til narkotikatrusselen, peker Kripos på trusselen fra kriminelle nettverk i Sverige, Marokko, Litauen, samt albanskspråklige land.

NRK - 05 mar 24 kl. 12:03

Trusselvurderinga for 2024: Politiet er bekymra for svensk organisert kriminalitet

Trusselen frå organiserte kriminelle nettverk er betydeleg, ifølge PST. Auka konfliktnivå frå svenske organiserte kriminelle og vald blant mindreårige er noko av det som uroar politiet mest. Trusselvurderinga rettar fokus på det som truar samfunnet som heilskap.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 2 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 1 time siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 2 timer siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..

NRK - 2 timer siden

Person sitt fast i Trollstigen

Ein turist har gått på utsida av utsiktspunktet på Trollstigen i Rauma. Turisten er skårfast, og kjem seg verken opp eller ned. Politiet skriv at vedkommande vil bli henta av klatrarar som er på veg til staden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com