Klartale > Nyheter

Sunday, 04 December, 23:24

Klartale - 31 maj 22 kl. 14:45

Hoda vil bli Afghanistans president

– Verden må ikke akseptere Taliban. Verden må ikke gi penger til Taliban. Verden må ikke samarbeide med Taliban. Hvis Taliban ikke forsvinner, har jeg ikke håp for Afghanistan. Det sier Hoda Khamosh.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Taliban, Afghanistan, Hoda Khamosh, Norges, Oslo, IKEA, Kabul, Khamosh, Ukraina, Norge, Thune, Utenriks, NTB, USA, Time, USAs, Joe Biden, Ukrainas, Volodymyr Zelenskyj, Afghanistans

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hoda, vilbli , Afghanistans, president
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Aftenposten - 24 feb 22 kl. 16:29

Afghanske Hoda Khamosh hadde samtaler med Taliban i Oslo. Nå frykter hun for sitt liv.

Da Taliban-delegasjonen fløy tilbake til Kabul, ble den afghanske aktivisten Hoda Khamosh igjen i Oslo..

Klartale - 02 jun 22 kl. 13:07

Huitfeldt sier de fortsatt vil gi bistand til Afghanistan

Taliban har makta i Afghanistan. Likevel har Norge sagt at de fortsatt vil gi bistand til landet. Det gjør at mange er misfornøyd.

Klartale - 02 okt 22 kl. 06:00

Vinner Bolsonaro eller Lula?

Brasil er et av verdens største demokratier. Nå skal brasilianerne velge hvordan framtiden deres ser ut. To vidt forskjellige personer kan bli president.

NRK - 24 okt 22 kl. 07:01

Kutter «hinsides» møtehonorarer

Politikerne som deltok i ansettelsene av nye toppsjefer i Viken vil få 250.000 kroner mindre i honorar enn det lå an til. Toppsjefene skal lede Akershus, Østfold og Buskerud som skal skilles i 2024.

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

NRK - 13 feb 22 kl. 11:45

Karzai: – Bidens beslutning er grusom mot afghanerne

Ekspresident Hamid Karzai ber Joe Biden omgjøre beslutningen om å bruke afghanske penger til å etablere et erstatningsfond for amerikanske terrorofre. På en pressekonferanse i Kabul sier Karzai at pengene – til sammen 7 milliarder dollar – bør brukes til å sikre en stabilisering av Afghanistans valuta og hele landets finanssystem. – Det afghanske folket er like mye ofre som familiene som mistet sine kjære.

NRK - 31 mar 22 kl. 15:33

Guterres: – Afghanistans økonomi har kollapset

FNs generalsekretær António Guterres uttrykker ifølge Reuters stor bekymring for Afghanistans økonomiske fremtid. – Afghanistan trenger hjelp øyeblikkelig. Rike og mektige land kan ikke ignorere konsekvensene dette kan få for de mest sårbare, sier Guterres.

NRK - 30 jun 22 kl. 13:44

Taliban-møte med 3.000 personer angrepet i Kabul

Ukjente gjerningsmenn har angrepet et stort politisk Taliban-møte i Afghanistans hovedstad Kabul torsdag, ifølge lokale medier. Flere tusen talibanere, alle av dem menn, var samlet i et møte for å diskutere Afghanistans fremtid under Taliban-styret da de ble beskutt torsdag. Taliban bekrefter at to gjerningsmenn er drept, etter at de åpnet ild mot deltakere av møtet fra et tak i nærheten.

NRK - 06 okt 22 kl. 02:25

Frykter kollaps i Afghanistans økonomi

Afghanistans økonomi har gått gjennom en dramatisk nedgang siden Taliban kom til makten i fjor, heter det i en FN-rapport. Før Taliban tok makten i august 2021 var den afghanske økonomien allerede svært liten, med et brutto nasjonalprodukt (BNP) på rundt 20 milliarder dollar. Men i løpet av det siste året etter at Taliban tok over makten, har BNP falt til rundt 5 milliarder dollar, ifølge FN.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 17 timer siden

Han bruker plast for å protestere mot søppel

Moudou Fall er 49 år gammel og kommer fra Senegal. Han er miljøaktivist. Og mest kjent som plastmannen.

Klartale - 18 timer siden

Dag 4: Pepperkaker

4. desember.Svært få bruker pepper når de lager pepperkaker.

Klartale - Igår: 06:00

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

Klartale - Igår: 05:00

Dag 3: Julemarked

3. desember.For mange er det en nødvendighet å få dratt på julemarked før jul.

Klartale - I førrgår: 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week hele uka.

Klartale - I førrgår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Klartale - I førrgår: 13:05

Vil ta vare på informasjonen du legger ut på nett

Justis- og beredskaps-minister Emilie Enger Mehl holder pressekonferanse fredag. Hun skal snakke om Politiets sikkerhets-tjeneste (PST). Hedvig Moe er også tilstede.

Klartale - I førrgår: 12:03

Undersøker hvorfor bro kollapset

15. august raste Tretten bru i Øyer kommune. Statens havarikommisjon har sjekket hvordan det skjedde.

Klartale - I førrgår: 11:00

Er kritikken mot Qatar rasistisk?

Lise Klaveness Norges er president i Norges Fotball-forbund (NFF). Klaveness og NFF har fått meldinger fra norske minoritets-ungdommer. Det fortalte Klaveness i et intervju med nyhetsbyrået NTB forrige uke.

Klartale - I førrgår: 10:49

Silo har eksplodert

– Nødetatene på vei til Tretjerndalsveien etter at en silo har eksplodert. Personskader kjent, men ukjent skadegrad, skriver Øst politidistrikt på Twitter.– Vi ble ringt klokken 10.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com