NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 10:09

NRK - 21 apr 23 kl. 05:48

Hjortebestanden er størst på Agder

For første gang ble det i ifjor felt flere hjort enn elg i Agder. Det viser jaktrapporten for 2022. Det ble felt litt mer enn 1600 hjort, og bestanden i Agder er i vekst. Hjorten er dermed den viktigste jaktressursen i fylket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hjortebestandener , størst, Agder
NRK - 20 okt 23 kl. 06:27

Politiet advarer mot glatte veier i Agder

Politiet i Agder ber bilister og andre som skal ferdes på veiene i fylket, om å være oppmerksom på at det er sleipt og glatt føre på flere veier. Agder politidistrikt melder fredag morgen at det er sleipt og glatt føre på flere veier i Agder. – Veifarende må være obs på dette og vise forsiktighet, skriver politiet på X klokken 5.

NRK - 20 okt 23 kl. 06:27

Politiet advarer om glatte veier i Agder

Politiet i Agder ber bilister og andre som skal ferdes på veiene i fylket, om å være oppmerksom på at det er sleipt og glatt føre på flere veier. Agder politidistrikt melder fredag morgen at det er sleipt og glatt føre på flere veier i Agder. – Veifarende må være obs på dette og vise forsiktighet, skriver politiet på X/Twitter klokken 5.

Klartale - 21 sep 23 kl. 12:46

Slik vil de styre Norge

Kommune- og fylkestingsvalget er over. Flere kommuner er fortsatt ikke enige om hvem som skal bestemme. Enkelte forhandler med hverandre, mens andre er blitt enige.

NRK - 18 maj 23 kl. 10:51

Kvinne fra Agder vant storgevinst i Lotto

En kvinne fra Agder vant 197 710 135 kroner i Vikinglotto. – Det er helt uvirkelig, sier hun til Norsk Tipping. Det var på selveste nasjonaldagen at kvinnen fikk full pott, men Norsk Tipping fikk først tak i vinneren fra Agder torsdag morgen.

NRK - 20 jan 23 kl. 18:30

Agder etterforsker færrest tips om nettovergrep mot barn

Kun 2 prosent av de 129 tipsene om nettovergrep mot barn fra Kripos til Agder politidistrikt i 2022 ble etterforsket. Til sammen mottok Agder politidistrikt 129 tips fra Kripos, og det ble opprettet tre straffesaker, skriver Stavanger Aftenblad. En rekke straffesaker mot nettovergripere starter i form av et tips fra amerikanske National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC).

NRK - 06 jan 23 kl. 17:59

1.200 uten strøm i Agder

Rundt 1.200 husstander er berørt av strømutfall i Agder. Flest er rammet i Risør.

Klartale - 06 feb 23 kl. 14:50

Regjeringen vil gi 75 milliarder kroner til Ukraina

Regjeringen vil totalt gi Ukraina 75 milliarder kroner over fem år. Statsminister Jonas Gahr Støre presenterte pakken mandag.– Vi foreslår at Norge skal gi et langvarig bidrag til Ukraina over flere år, sa Støre.

NRK - 04 jul 23 kl. 13:28

To lokale Rødt-ledere ber Moxnes gå 

Både leder i Strand Rødt, Bjørn Ove Hersdal, og leder i Kristiansund Rødt, Stein Kristiansen, mener partileder Bjørnar Moxnes må gå av etter brilletyveriet. – Det beste vil være om Bjørnar selv kommer til den vurderingen at han velger å trekke seg som partileder. Så får partiet ta stilling til hvem som skal forsvare stillingen videre.

NRK - 01 jul 23 kl. 12:03

Moxnes får støtte av Rødt Agder

Fylkesleder av Rødt Agder, Marit Faanes, sier de fortsatt har full tillit til sin partileder Bjørnar Moxnes etter det i går ble kjent at han har stjålet et par solbriller. – Det er veldig beklagelig det som har skjedd, og Moxnes har selv beklaget det, sier Faanes. Faanes får også støtte fra førstekandidat for Rødt i Agder, Lisbet Raanes Hansen.

Klartale - 22 apr 23 kl. 06:00

Slik dyrker du grønnsakene dine selv

Liker du å knaske solmodne tomater eller sprø gulrot? Spiser du salat til middag eller har det under skinken på brødskiven? Du trenger ikke gå i butikken for å kjøpe noen av de vanligste grønnsakene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.

NRK - 30 minutter siden

– Vi gjorde en alvorlig feilvurdering

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen beklaget igjen håndteringen av saken rundt dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt» da hun redegjorde i Kringkastingsrådet i dag. – Vi gjorde en alvorlig feilvurdering, sier Fürst Haugen under sin redegjørelse. Hun sier at NRK jobber med en grundig gjennomgang av hva som har gått galt, og at arbeidet har høy prioritet.

NRK - 45 minutter siden

Påkjørselen på Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen som er pågrepet etter påkjørselen på Solli plass har i et flere timer langt avhør hos politiet mandag, knyttet seg til hendelsen. Det skriver Oslo-politiet i en pressemelding tirsdag. Mannen nekter straffskyld etter siktelsen.

NRK - 45 minutter siden

Påkjørsel Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen nekter straffskyld etter siktelsen..

NRK - 1 time siden

Russland: Amerikansk journalist holdes fengslet til 30. januar

Den amerikanske journalisten Evan Gershkovich, som sitter fengslet i Russland i påvente av en rettssak, får forlenget varetekten med to måneder. Det har en russisk domstol besluttet tirsdag, melder Reuters og AFP. Wall Street Journal-journalisten er med det fengslet frem til 30.

NRK - 1 time siden

Kripos: Hovedmann bak Hydro-angrep i 2019 pågrepet i Ukraina

Kripos har bistått i pågripelsen av flere medlemmer i en organisert kriminell gruppe i Ukraina. En av de pågrepne antas å være hovedmannen bak angrepet mot Hydro i 2019, skriver Kripos i en pressemelding tirsdag. – Etterforskningen har pågått i lang tid, men den har gitt bemerkelsesverdig gode resultater.

NRK - 1 time siden

Reuters: Har nådd inn til innesperrede gruvearbeidere i India

Redningsarbeidere har gravd seg frem til de innesperrede gruvearbeiderne i India, melder Reuters. De er med det klare til å frakte arbeiderne ut. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne som har sittet innesperret i over to uker.

NRK - 1 time siden

Norges Bank vil la oljefondet investere i unoterte aksjer

Hovedstyret i Norges Bank har gitt en enstemmig innstilling til Finansdepartementet om å la oljefondet få investere i unoterte aksjer. Det skriver Norges Bank Investment Management (NBIM) i en pressemelding. – Det er vår vurdering at å åpne for unoterte aksjeinvesteringer nå, vil være en naturlig videreutvikling av investeringsstrategien.

NRK - 1 time siden

No er BankID tilgjengeleg på nynorsk

BankID er omsider tilgjengeleg på nynorsk, etter 20 år med drift på bokmål og engelsk. Det skriv BankID BankAxept i ei pressemelding tysdag morgon. – Det var ei glede at BankID endeleg kom på nynorsk.

NRK - 1 time siden

Digitaliseringsministeren: Personvernsopplysninger ikke håndtert godt nok i Nav

Datatilsynet vil gi Nav et rekordstort gebyr på 20 millioner kroner for brudd på personvernet. Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) er glad for at det nå ryddes opp. – Personopplysninger skal ikke være tilgjengelig for flere enn helt nødvendig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com