VG > Økonomi

Tuesday, 19 March, 12:10

VG - 08 feb 23 kl. 19:12

Hjerneforsker Sandra (27) vil finne svar om mental helse

Hva kan teknologi fortelle deg om din mentale helse? Det håper Sandra Klonteig (27) å finne svar på gjennom sin forskning. Målet er å kunne hjelpe særlig unge kvinner som sliter psykisk..
Les mer på VG


Les mer om:
Sandra Klonteig, Sandra

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hjerneforsker, Sandra27 , vil, finne, svarom , mental, helse
Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 19 jan 24 kl. 20:14

Støre om Borch-avgangen: – Ikke forenlig med den tilliten som er nødvendig

Statsminister Jonas Gahr Støre ble i dag orientert om at Sandra Borch vil gå av som forsknings- og høyere utdanningsminister, skriver SMK i en pressemelding. – Jeg har forståelse for at Sandra Borch synes denne saken gjør det vanskelig for henne å ha nødvendig tillit som statsråd for høyere utdanning. Det som er fremkommet er ikke forenlig med den tilliten som er nødvendig for å være forsknings- og høyere utdanningsminister, sier Støre.

NRK - 20 jan 24 kl. 13:13

Nordland Senterparti: Ønsker statsråd fra Nord-Norge

Fredag valgte Sandra Borch (Sp) å fratre sin rolle som forsknings- og høyere utdanningsminister. Det skjedde etter at E24 avdekket at deler av Borchs masteroppgave var identisk med tidligere studenters verk. Fylkesleder i Nordland Senterparti, Frank Gudmund Johnsen, sier til NRK at situasjonen er alvorlig.

Klartale - 22 jan 24 kl. 09:07

Derfor sluttet Sandra Borch

Sandra Borch har sluttet som minister. Hun var minister for forskning og høyere utdanning. Borch tok mastergrad i rettsvitenskap i 2014.

NRK - 21 jul 23 kl. 18:53

Frank Johnsen foreslår Sandra Borch som ny nestleder i Sp

Frank Johnsen, fylkesleder Nordland Sp mener Sandra Borch burde ta over som nestleder i partiet. – Så er det sånn at partiet må få på plass ny nestleder, og da tenker vi at Sandra Borch vil være en god kandidat. Hun vil samle Nord-Norge, og har vist seg som en dyktig politiker som statsråd, sier han til TV 2..

NRK - 21 jul 23 kl. 19:01

Vil ha Sandra Borch som ny nestleder

Leder av Nordland Senterparti, Frank Johnsen, sier til NRK at de vil ha Sandra Borch som ny nestleder av partiet. – Hun er en samlende leder og det er fint at ledelsen representerer distriktene, sier Johnsen til NRK. Fredag kveld ble det kjent at Ola Borten Moe går av som kunnskaps- og forskningsminister og nestleder i Senterpartiet.

NRK - 19 jan 24 kl. 20:14

Støre: – Forstår Sandra Borchs beslutning

Statsminister Jonas Gahr Støre ble i dag orientert om at Sandra Borch vil gå av som forsknings- og høyere utdanningsminister, skriver SMK i en pressemelding. – Jeg har forståelse for at Sandra Borch synes denne saken gjør det vanskelig for henne å ha nødvendig tillit som statsråd for høyere utdanning. Det som er fremkommet er ikke forenlig med den tilliten som er nødvendig for å være forsknings- og høyere utdanningsminister.

NRK - 19 jan 24 kl. 20:50

Regjeringskollega Cecilie Myrseth om Borch-avgang: – Veldig trist

Fiskeri- og havbruksminister Cecilie Myrseth (Ap), som også er fra samme kommune som Sandra Borch, sier at hun har forståelse for at Borch går av. – Samtidig så må jeg jo få si at jeg synes at det er veldig trist. Jeg har hatt bare glede av å jobbe med henne i noen måneder, men jeg kjenner jo Sandra veldig godt, sier hun.

Klartale - 04 aug 23 kl. 10:06

Sandra Borch blir ny statsråd, ifølge medier

Sandra Borch er fra Senterpartiet (Sp). Hun tar over som statsråd for forskning og høyere utdanning. Det skriver både kanalen TV2 og avisa VG.

NRK - 23 okt 23 kl. 07:14

Kunnskapsdepartementet: Dobling av antall fagskolestudenter

For første gang er det over 30 000 fagskolestudenter i Norge. Statistikk som kom denne uken viser at det siden 2016 har det vært en dobling av antall fagskolestudenter. Forsknings- og høyere utdanningsminister Sandra Borch (Sp) ser på tallene som en veldig gledelig nyhet.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Drapssaken i Nord-Odal: Avdøde ble skutt

Politiet mottok obduksjonsrapporten tirsdag..

VG - 30 minutter siden

Dømt for voldtekt: Dani Alves ber om løslatelse

Den tidligere brasilianske fotballspilleren og Barcelona-stjernen Dani Alves ba i et rettsmøte tirsdag om å bli løslatt fra fengsel i påvente av ankesak..

VG - 4 timer siden

Komiker Lars Berrum (37) har blitt far

Det avslører han i tirsdagens episode av podkasten «Berrum & Beyer snakker om greier»..

VG - 5 timer siden

Det er landskamp. Men spillerne har tankene andre steder.

Det er et halvt år til neste tellende landskamp. I Oslo ligger det fortsatt snø og det er kuldegrader om natta. Inn kommer 23 spillere som alle har tankene sine helt andre steder enn til en treningskamp mot Tsjekkia..

VG - 9 timer siden

Frp vil kartlegge jødehat i moskeer

Frp-topper ønsker å kontrollere forkynnelsen i norske moskeer. Partiet vil også at aktører som sprer antisemittiske holdninger skal miste statsstøtten..

VG - 9 timer siden

Blodbadet fortsetter i Haiti: – Våkn opp!

Gjengvold, plyndring og drap herjer landet. Samtidig er helsevesenet på randen av kollaps..

VG - 11 timer siden

Meghan og Harrys biografier fjernet

Har nå fått felles biografi på den britiske kongefamiliens offisielle nettside..

VG - 11 timer siden

EU: Omfattende tortur i Navalnyj-fengsel

Ordet «tortur» er brukt 47 ganger i et 28-siders langt anklageskrift fra EU..

VG - 12 timer siden

Tidligere Brann-profil dropper skjebnekamp – nå beklager han til lagkameratene

Tidligere Brann-spiller Robert Taylor skapte irritasjon da han takket nei til å spille for Finland i torsdagens EM-skjebnekamp mot Wales. Nå forklarer han seg..

VG - 13 timer siden

Ellie Goulding «trist som faen» etter brudd – slettet Instagram-konto

Popstjernen var først veldig meddelsom. Så forsvant alt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com