NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 11:43

NRK - 13 jun 24 kl. 14:32

Hizbollah skal ha skote prosjektilar mot Israel

Det israelske millitæret (IDF) skriv på X at Hizbollah skal ha skote rundt 40 prosjektilar mot Nord-Israel. Fleire av prosjektilane vart avskorne, men nokre av dei traff bakken og skapte brannar i området, skriv dei. Hizbollah stadfestar at dei sendte ut rakettar og droner mot seks millitære mål i Israel, skriv Reuters. Også på onsdag skal den libanesiske gruppa ha skote fleire rakettar mot Israel, få timar etter at Hizbollah-leiaren Taleb Abdallah vart drepen..
Les mer på NRK


Les mer om:
IDF, Hizbollah, Nord-Israel, Israel, Reuters, Taleb Abdallah

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hizbollah, skalha , skote, prosjektilarmot , Israel
Klartale - 15 jun 24 kl. 06:00

Hizbollah er Israels sterke fiende i nord

En kvinne skal være drept. Og flere barn skal være skadd. Natt til fredag angrep Israel i Libanon.

NRK - 13 jun 24 kl. 14:32

IDF: Hizbollah skal ha skote prosjektilar mot Israel

Det israelske millitæret (IDF) skriv på X at Hizbollah skal ha skote rundt 40 prosjektilar mot Nord-Israel. Fleire av prosjektilane vart avskorne, men nokre av dei traff bakken og skapte brannar i området, skriv dei. Også på onsdag skal den libanesiske gruppa ha skote fleire rakettar mot Israel, få timar etter at Hizbollah-leiaren Taleb Abdallah vart drepen..

NRK - 26 feb 24 kl. 16:01

Hizbollah sier de har avfyrt 60 raketter mot Israel

Mandag angrep Israel mål i Baalbek i Øst-Libanon og drepte to Hizbollah-medlemmer. Nå sier Hizbollah at de har svart med 60 raketter mot israelske mål, skriver NTB. Det israelske angrepet skal ha vært et svar etter at Hizbollah skjøt ned en israelsk drone tidligere på dagen.

NRK - 03 jul 24 kl. 15:06

Medier: Hizbollah-kommandant drept i israelsk angrep

En høytstående Hizbollah-kommandant er drept i et israelsk luftangrep mot et kjøretøy ved byen Tyr sør i Libanon, opplyser flere kilder til AFP og Reuters. Nyhetsbyrået Reuters siterer to ikke navngitte sikkerhetskilder på opplysningen om onsdagens angrep. AFP siterer en kilde som sier at en Hizbollah-kommandant med ansvar for en av de tre sektorene sør i Libanon er drept i et israelsk angrep mot en bil i Tyr.

NRK - 03 jul 24 kl. 15:06

Hizbollah-kommandant drept i israelsk angrep

En høytstående Hizbollah-kommandant er drept i et israelsk luftangrep mot et kjøretøy ved byen Tyr sør i Libanon, bekrefter militsen. Muhammad Nimah Nasser, også kjent under navnet Hajj Abu Nimah ble drept i et israelsk angrep i Hosh-området, opplyser Hizbollah på sin offisielle Telegram-kanal. Ifølge den libanesiske militsen var Nasser 58 år gammel, men de opplyser ikke hvordan han ble drept.

NRK - 12 feb 24 kl. 13:02

Hizbollah-leder skadd i israelsk angrep sør i Libanon

En lokal Hizbollah-leder skal ha blitt alvorlig skadd i et israelsk luftangrep sør i Libanon mandag. Luftangrepet rammet bilen til den lokale Hizbollah-toppen, sier en libanesisk sikkerhetskilde til nyhetsbyrået AFP. Ifølge kilden befant lederen seg i byen Bint Jbeil, helt sør i Libanon.

NRK - 12 jun 24 kl. 09:52

Stort rakettangrep mot Israel

Libanesiske Hizbollah seier at dei har skote fleire rakettar mot Israel. Det israelske militæret (IDF) skriv på X at dei har observert 160 prosjektilar. Dei seier også at fleire at rakettane vart avskorne, men at fleire slo ned i Nord-Israel og utløyste nokre brannar i området, skriv NTB.

NRK - 15 feb 24 kl. 13:31

Hizbollah-sjef skal vera blant dei drepne i Libanon-angrep

Ein sjef for Hizbollah skal vera blant dei drepne i eit israelsk angrep i Sør-Libanon, opplyser ei kjelde til nyheitsbyrået Reuters. Den same Hizbollah-sjefen hadde tidlegare blitt skadd i eit målretta israelsk angrep i Sør-Libanon ei veke tidlegare, sa kjelda. Det israelske militæret melde tidlegare torsdag at jagarflya deira hadde treft fleire Hizbollah-mål.

NRK - 27 jan 24 kl. 05:55

Israelsk angrep mot Hizbollah etter rakettangrep mot Israel

Minst fire Hizbollah-krigere skal være drept i et israelsk angrep mot et hus sør i Libanon. Angrepet skjedde etter to Hizbollah-rakettangrep mot Israel fredag. Israelske kampfly gjennomførte angrepet.

NRK - 27 feb 24 kl. 12:19

FN i Libanon: Eskalering mellom Israel og Hizbollah setter våpenhvilen i fare

FNs midlertidige styrker i Lebanon (UNIFIL) sa tirsdag at den siste eskalering mellom Israel og Hizbollah har potensialet til å sette en politisk løsning på konflikten i fare. Det melder Reuters. UNIFIL oppfordret alle parter til å stoppe fiendtlighetene for å forhindre ytterligere opptrapping, og sikre sikkerheten til folk i dette region.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 7 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 2 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 2 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilighet i flermannsbolig i Elverum

Det er meldt om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum. Nødetater er på stedet og brannvesen iverksetter røykdykking, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

AFP: Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Ifølge nyhetsbyrået AFP har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza..

NRK - 3 timer siden

Minst 17 palestinere skal ha blitt drept natt til lørdag

Ifølge helsemyndighetene i Gaza har minst 17 palestinere blitt drept og 50 såret i israelske angrep mot Gaza by natt til lørdag. Det skriver Reuters..

NRK - 9 timer siden

To pågrepet etter mulig knivstikking i Arendal

En mann i Arendal sentrum meldte selv fra til politiet om at han var knivstukket, melder Agder-politiet i Politiloggen. – Personen som er stukket med kniv er ikke alvorlig skadd, og er kuttet i en finger, opplyser politiet. Politiet har pågrepet to personer etter hendelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com