NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:17

NRK - 11 okt 22 kl. 21:29

Hizbollah: Vil være «årvåkne» til avtale er signert

Hizbollah vil være «årvåkne» fram til Libanon selv bekrefter avtalen med Israel, og begge parter signerer den. Det melder Reuters. Foreløpig har både Israel og USA bekreftet det som beskrives som en historisk maritim avtale mellom Libanon og Israel. Avtalen dreier seg om rettigheter til gassfelter i Middelhavet. Forhandlingene har pågått de siste dagene, og Israel uttalte tirsdag morgen at den amerikanske utsendingen Amos Hochstein siste forslag hadde brakt en avtale innen rekkevidde.
Les mer på NRK


Les mer om:
Libanon, Israel, Reuters, USA, Middelhavet, Amos Hochstein, Elias Bou Saab, Bou Saab, Michel Aoun, Hizbollah, Iran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hizbollah, Vil, være, årvåkne, til, avtaleer , signert
NRK - 15 okt 22 kl. 15:00

Mehl om ny dronepågrepet russer: – Bra politiet er årvåkne

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) roser politiet for årvåkenheten i forbindelse med pågripelsen av den russiske mannen med drone ved flyplassen i Tromsø. – Jeg er kjent med at politiet har pågrepet en russisk person med drone ved flyplassen i Tromsø. Samtidig kan jeg ikke kommentere saker som er under etterforskningen.

NRK - 03 aug 22 kl. 09:45

USA: Fare for angrep etter likvideringen av al-Zawahri

Det er økt risiko for antiamerikansk vold etter at al-Qaidas leder Ayman al-Zawahri ble drept, ifølge USAs utenriksdepartement. I en ny uttalelse ber departementet amerikanere om å være årvåkne over hele verden. Årsaken er risikoen for terrorangrep og annen vold rettet mot amerikanske borgere og interesser.

NRK - 13 aug 22 kl. 15:46

Hizbollah sier at de ikke har informasjon om angrepet på Rushdie

En tjenestemann fra det islamske, libanesiske partiet Hizbollah uttalte lørdag at de ikke har informasjon om angrepet på Salman Rushdie. Det skriver Reuters. Hizbollah har røtter i, og støttes av, Iran.

NRK - 24 maj 22 kl. 05:56

Hizbollah kan miste grepet i Libanon

Hizbollah tapte sitt flertall i Libanons nasjonalforsamling ved valget nylig, og nå samler opposisjonen seg for å svekke bevegelsens innflytelse. Et kristent parti med nære bånd til Saudi-Arabia fikk 18 mandater i den nye, sterkt splittede nasjonalsamlingen, og beiler nå til andre partier for å samle motstand mot Hizbollahs dominerende posisjon i Libanons politikk. Leder Samir Gaegea i partiet Libanesiske styrker håper å lage en allianse med andre tradisjonelle maktgrupperinger som er imot Hizbollah, inkludert det kristne Kataeb-partiet og Det progressive sosialistpartiet til druserlederen Walid Jumblatt, melder NTB..

NRK - 28 sep 22 kl. 18:47

NSM oppfordrer bedrifter til årvåkenhet

Nasjonal sikkerhetsmyndighet oppfordrer norske virksomheter til økt årvåkenhet i forbindelse med denne ukens hendelser. Det gjelder særlig innen innenfor olje- og gassektoren, og andre kritiske samfunnsaktører til å utvise økt årvåkenhet. Det skriver NSM i en pressemelding..

NRK - 06 jul 22 kl. 10:58

Beholder militært nærvær på Andøya flystasjon

Regjeringen vil beholde militært nærvær på Andøya flystasjon når Avinor overtar operatøransvaret i 2023. Det skriver regjeringen i en pressemelding. Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) sier at de i en overgangsfase ønsker at Avinor kjøper inn nødvendige tjenester fra Forsvaret, hvor Forsvaret viderefører kapasitet frem til Avinor får etablert sitt eget driftskonsept, samt Forsvaret får avklart endelig ambisjonsnivå..

NRK - 25 jun 22 kl. 17:14

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 19 timer siden

PST advarer før stor konferanse i Tromsø

PST vil være til stede under konferansen Arctic Frontiers med flere medarbeidere da de mener noen av deltakerne kan ha andre hensikter. Totalt er det over 800 personer som er påmeldt på konferansen. Ifølge Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er det grunn til å anta at noen av disse deltakerne har andre hensikter enn rent faglig påfyll: – Det er en risiko for at man kan bli kontaktet av representanter for utenlandsk etterretning på en slik konferanse.

NRK - 27 sep 22 kl. 15:42

Petroleumstilsynet ber om «økt årvåkenhet» på norsk sokkel

Petroleumstilsynet (Ptil) sendte mandag en advarsel til alle operatører og redere på norsk sokkel etter flere observasjoner av uidentifiserte droner. – Vi oppfordrer til økt årvåkenhet fra alle operatører og redere på norsk sokkel, heter det i en uttalelse. Ifølge tilsynet kan uidentifiserte droner ved norske offshoreinnretninger innebære økt risiko for helikoptertrafikk og SAR-helikopter, tennkildekontroll, fallende gjenstander og bevisste anslag.

E24 - 27 sep 22 kl. 15:37

Ber om «økt årvåkenhet» på norsk sokkel etter droneaktivitet

Petroleumstilsynet (Ptil) sendte i går ut en advarsel til alle operatører og redere på norsk sokkel der de oppfordrer til «økt årvåkenhet» etter at det den siste tiden har blitt meldt om flere observasjoner av uidentifiserte droner/luftfartøy i nærheten av norske offshoreinnretninger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 30 minutter siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 30 minutter siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.

NRK - 45 minutter siden

14 personer evakuert etter boligbrann i Fauske

14 personer ble evakuert fra en bolig i Fauske etter en brann natt til søndag. Brannen ble slukket av personer på stedet. Noen av beboerne pustet inn røyk og ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Truet med pistol i Moss

Rundt klokken tre natt til søndag ble en politipatrulje i Moss kontaktet av en mann og kvinne som fortalte at de hadde blitt truet av en ukjent mann med pistol. Beskrivelser av mannen fra de fornærmede, og innsats fra politiet, ble en mann i 20-årene pågrepet i nærheten etter kort tid, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Mann skallet til to politibetjenter i Drammen

En mann i 20-årene forsøkte å skalle til to polititjenestepersoner, da politiet tok kontakt med ham på et spisested i Drammen sentrum. Mannen ble pågrepet og siktet for vold mot offentlige tjenestepersoner, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Mann med innreiseforbud til Norge stakk av fra politiet

En mann fra Litauen som var pågrepet av politiet for å ha brutt innreiseforbud til Norge, stakk av fra politipatruljen ved Ullensaker. Etter en kort flukt inn i skogen, ble mannen innhentet av politiets hundeekvipasje. Mannen blir satt i arresten, melder politiet i Øst..

NRK - 2 timer siden

E6 i nord stengt flere steder på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen nord melder at E6 Sennalandet og Hatter er stengt på grunn av uvær. Det vil bli tatt en ny vurdering søndag morgen klokken 07.00 Også E6 Saltfjellet er stengt, der tas det ny vurdering søndag klokken 08.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com