VG > Sport

Thursday, 09 February, 01:18

VG - 04 dec 22 kl. 16:54

Himmel og helvete


Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Himmelog , helvete
Aftenposten - I førrgår: 23:00

Himmel og helvete – og evolusjonen

Nå er den her igjen: helvetesdiskusjonen. Sist i innleggene til teolog Espen Ottosen 21. januar og biskop Jørgensen 29..

Klartale - 29 jul 22 kl. 06:30

Unge i Ukraina har ravefest mens de rydder i ruiner

Mer enn 200 unge ukrainere har funnet en ny måte å hjelpe landet sitt. De jobber for å rydde opp og bygge opp igjen det som ble ødelagt av soldater fra Russland.Det samme skjer hver dag.

NRK - 02 aug 22 kl. 21:35

Zelenskyj om Donbas: – Eit helvete

Ukraina sin president Volodymyr Zelenskyj seier tysdag kveld at trass i amerikanske forsyningar med rakettartilleri, klarer ikkje Ukraina å vere overlegne når det gjeld våpen og mannskap. Det skriv nyheitsbyrået Reuters. – Det merkast veldig godt i kamp, spesielt i Donbas.

Dagbladet - 26 nov 22 kl. 10:05

Overlevde skrekk-fall: - Hvordan i helvete

En turist i ferieparadiset Bali skulle posere for et bilde, da han mistet fotfeste og falt rundt 40 meter. - Hvordan i helvete han overlevde, kan ikke jeg fortelle deg, sier et vitne..

NRK - 27 nov 22 kl. 06:52

Sivile flykter fra russisk bombing i Kherson

Sivile flyktet lørdag i strie strømmer fra russisk bombing i Kherson, bare noen uker etter at de feiret frigjøringen av byen. Lange rekker med lastebiler, varebiler og personbiler strakte seg langs veien ut av byen, noen av dem med tilhengere for å frakte eiendeler eller husdyr. Flere dagers intense artilleri- og rakettangrep på byen fra russiske stillinger på den andre bredden av elva Dnipro er et bittert faktum for byens borgere.

VG - 28 jul 22 kl. 10:21

Kald juli-morgen flere steder i Sør-Norge: – Man trenger en ekstra ullgenser

Torsdag våknet flere nordmenn til uvanlig kjølige temperaturer flere steder i Sør-Norge. Det skyldes nordavind og – ironisk nok – skyfri himmel, forklarer meteorolog Pernille Borander..

VG - 05 sep 22 kl. 14:46

Helseministeren om Thomas (18) som tok sitt eget liv: – Det gjør sterkt inntrykk

Selvmordet til Thomas Bermingrud Tordhol (18) kom som lyn fra klar himmel på omgivelsene. Nå vil helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) knuse stigmaer – og jobbe for flere lavterskeltilbud..

NRK - 09 sep 22 kl. 00:34

Ukraina hevder å ha tatt kontroll over by i Kharkiv

Ukraina har tatt tilbake kontrollen over byen Balaklija i Kharkiv-regionen, hevder det ukrainske forsvaret i en Twitter-melding. De jhar også har lagt ut en video av soldater med ukrainsk flagg som står oppå et russisk flagg. – Det ukrainske flagget over en fri ukrainsk by under en fri ukrainsk himmel, er president Volodymyr Zelenskyjs kommentar.

VG - 10 nov 22 kl. 13:33

Bandy ber til værgudene: – Begynner å bli kritisk

Bandyfolket ber til værgudene om at sommertemperaturene avtar over helgen slik at de endelig kan få lagt is på sine toppseriearenaer - som alle ligger under åpen himmel..

NRK - 18 nov 22 kl. 19:05

Kraftig snøvær lammer deler av delstaten New York

Kraftig snøvær lammet fredag deler av delstaten New York. Enkelte steder ventes det opp mot 90 centimeter snø på ett døgn. Men det er store lokale forskjeller.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Maanum involvert i vinnermålet da Arsenal gikk til ligacupfinale

Frida Maanum spilte hele kampen og gjorde forarbeid til vinnermålet da Arsenal slo Manchester City 1-0 etter ekstraomganger i ligacupens semifinale..

VG - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) døde etter kreftsykdom

Onsdag døde Victor Dyreng (20) etter å ha vært kreftsyk i halvannet år. «Jeg er ubeskrivelig stolt og like mye knust – helt samtidig,» skriver broren på Instagram..

VG - 2 timer siden

Jadon Sancho reddet poeng: Scoringen som rører Old Trafford

(Manchester United-Leeds 2–2) Han var ikke med på Manchester Uniteds treningsleir under VM-pausen på grunn av «fysiske og mentale» problemer. Onsdag reddet Jadon Sancho poeng på Old Trafford..

VG - 3 timer siden

Vil lage nytt «Hotel i særklasse»

John Cleese planlegger å gjenopplive den legendariske komiserien «Hotel i særklasse» sammen med sin datter Camilla Cleese..

VG - 3 timer siden

Vegvesenet vurderer erstatningskrav etter krasj med gangbro

SKUI (VG) Lastebileieren risikerer å måtte betale erstatning etter nedrivningen av gangbroen over E16 i Bærum..

VG - 4 timer siden

Her får hun Norges første medalje på 30 år – den tøffe veien for Kajsa (24)

MÉRIBEL (VG) Kajsa Vickhoff Lies kamp for sin første mesterskapsmedaljen har på ingen måte vært enkel. 1993 var sist en norsk fartskvinne greide det samme..

VG - 4 timer siden

Endelig i mammas armer igjen

ANTAKYA/OSLO (VG) Onsdag ble åtte år gamle Yigit Cakmak reddet. Da hadde han kjempet for livet i 52 timer i ruinene fra en bygning som hadde kollapset etter det kraftige jordskjelvet i Tyrkia mandag morgen..

VG - 4 timer siden

Tidligere alpinstjerne Elena Fanchini er død

Tidligere alpinstjerne Elena Fanchini er død 37 år gammel, etter flere års sykdom. Hun vant i sin karriere to verdenscuprenn og tok VM-sølv i utfor i 2005..

VG - 4 timer siden

Larvik slo Sola - kjemper om medaljer

Larvik slo Sola hele 32–23 på bortebane i håndballens eliteserie. Den gamle storklubben kjemper om sin første seriemedalje siden det siste gullet for seks år siden..

VG - 5 timer siden

Melodi Grand Prix-vinner Alessandras produsent slår tilbake mot kopi-kritikken

«Queen Of Kings» sammenlignes både med en svensk låt fra i fjor og en Oskar Westerlin-sang fra en annen TV-konkurranse. – Kreativ inspirasjon, mener en av MGP-vinnerlåtens produsenter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com