Klartale > Nyheter

Sunday, 14 August, 11:17

Klartale - 13 maj 22 kl. 11:43

Her er ordførerens video-hilsen til folket

Marianne Borgen er Oslos ordfører. Hun og hovedstaden er klar for stor 17. mai-feiring igjen.– Jeg håper alle barn, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler gleder seg, sier hun i en video-hilsen.Og husk: Det er lov å spise mye is.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Borgen, Oslos

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Herer , ordførerens, video-hilsen, til, folket
NRK - 13 apr 22 kl. 14:51

Har status som mistenkt

Mannen som er etterlyst for angrepet på t-banen i New York har nå status som mistenkt i saken, opplyser ordførerens kontor i New York. Mandag sa politiet at den navngitte 62-åringen er av «interesse for saken». Ti personer ble skutt og flere skadet i angrepet som skjedde mandag.

NRK - 29 maj 22 kl. 08:42

MDG-politikere kjemper om ordførervervet i Oslo

Etter åtte år er det på tide at MDG overtar ordførervervet i Oslo fra SV, mener MDGs Rauand Ismail og Tom Kristian Berger. Begge melder seg til jobben. – Jeg er så glad i byen min at jeg kunne tenke meg å være ordfører, hvis partiet mitt og velgerne vil det, sier Ismail til Aftenposten.

NRK - 02 apr 22 kl. 21:12

Fikk hilsen fra Kyivs ordfører

Høyre tildeler Lindebrækkeprisen for demokrati og menneskerettigheter til Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko under partiets landsmøte lørdag. – Det er stort for Høyre å kunne tildele Lindebrækkeprisen til Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko. Innsatsen hans for demokrati, frihet og antikorrupsjon er imponerende, sier Høyres nestleder Tina Bru til NRK.

Klartale - 11 maj 22 kl. 16:30

Oslos ordfører lover oss en skikkelig 17. mai-feiring

– Ah, jeg elsker 17. mai, sier Marianne Borgen til Klar Tale.Hun er kanskje et av byens mest kjente ansikter.

NRK - 18 mar 22 kl. 15:46

Myrvold går av som ordfører

Ordfører i Ørland, Tom Myrvold, går av som ordfører. I går ble det avslørt at han flere ganger har plagiert andres tekster i leserinnlegg han har skrevet. – Det som har kommet frem de siste par dagene er som følge av feil jeg har gjort selv og dette har utfordret min integritet som ordfører og menneske.

NRK - 11 maj 22 kl. 12:08

Stjørdal-ordfører ber om å få gå av

Ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes, har bedt om å få gå av som ordfører. Samtidig ber han også om å få fritak fra flere av sine andre verv. Årsaken er han skal bli far igjen.

E24 - 17 jul 22 kl. 07:46

Ordførerens selskap tjente 110 mill. kroner i fjor

Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsens heleide selskap hadde et veldig godt 2021. I løpet av våren har selskapet blitt en del av en ny nordnorsk satsing på næringseiendom..

NRK - 25 feb 22 kl. 18:29

Zelenskyj i ny video: – Vi er alle her

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier i en ny video at «vi er alle fortsatt her», samtidig som han lover å forsvare landet. Det går ikke frem hvor og når videoen er filmet, men Zelenskyjs rådgiver gikk tidligere fredag kveld ut og avviste rykter om at presidenten har rømt landet. På videoen er Zelenskyj omringet av fire medarbeidere.

NRK - 24 feb 22 kl. 15:52

Sørlandet åpner dørene

Flere ordførere på Sørlandet sier de er klare for å ta imot flyktninger fra Ukraina hvis det blir nødvendig. – I utgangspunktet har vi allerede nå kapasitet til 40-50, men vi kan rigge opp. Hvis det er nødvendig kan vi ta imot betydelig flere enn det, sier Jan Oddvar Skisland (Ap) i Kristiansand til NRK.

Aftenposten - 06 jun 22 kl. 11:22

Har du aldri forsøkt deg på sterk mat til frokost, så synes jeg du burde forsøke det nå. Hilsen A-magasinets kokk Henrik J. Henriksen.

Har du aldri forsøkt deg på sterk mat til frokost, så synes jeg du burde forsøke det nå. Hilsen A-magasinets kokk Henrik J. Henriksen..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Ett år med Taliban

Taliban tok makta i Afghanistan igjen. 15. august 2021 rykket soldater inn i kontorene til regjeringen.

Klartale - Igår: 06:00

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - Igår: 16:45

Flere får seg jobb i Norge

Det er langt over prosenten for de siste 35 årene. Det er kun slått over perioden 2007-2008. Det samme gjelder noen kvartaler mellom 1998 og 2002.

Klartale - Igår: 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - Igår: 14:00

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 13:44

Storbritannia slår tørkealarm

Det er tørke sør, øst og sentralt i England. Det er som følge av en ny hetebølge, opplyser britiske myndigheter.Nå vil det bli gjort tiltak.

Klartale - Igår: 11:30

Hva vil skje med Taiwan?

Taiwan heter offisielt «Republikken Kina». Og har vært en del av Kina lenge. Men folk fra begge steder er uenige.

Klartale - I førrgår: 10:41

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.

Klartale - I førrgår: 08:51

Trump sitt hus har blitt ransaket

Merrick Garland har sagt ja til at Trump sitt hus skulle bli ransaket. Han er justisminister i USA. Garland har bedt en domstol offentliggjøre ransakelsesordren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com