VG > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 21:30

VG - 17 mai 21 kl. 16:54

Her blir Suzy (6) reddet etter syv timer - men mistet mor og fire søsken

Suzy Eshkuntana (6) overlevde et israelsk luftangrep, men mistet moren og sine fire søsken. Hun ble senere gjenforent med faren på sykehuset..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Eshkuntana, Suzy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Herblir , Suzy6 , reddet, etter, syv, timermen , mistet mor og fire søsken
Dagbladet - 22 mai 21 kl. 01:45

Helt alene igjen

Suzy (7) mistet både mamma og fire søsken i et bombeangrep. Her blir hun trøstet av pappa Riad Ishkontana (42), på Shifa-sykehuset, hvor de nå bor. I hver sin seng, side om side..

NRK - 08 mars 21 kl. 01:36

107 migranter reddet ved Kanariøyen

Den spanske kystvakten har reddet 107 migranter fra båter utenfor Kanariøyene i helgen, opplyser myndighetene. Lørdag ble 56 reddet ved Tenerife, mens 51 ble reddet ved Gran Canaria søndag. Så langt i år har 23.

NRK - 13 mars 21 kl. 12:39

Reddet opp med tau og akebrett

Politiet i Innlandet melder at en person som har gått gjennom isen på Mjøsa er reddet. Personen som gikk gjennom isen ble reddet opp igjen av vitner med tau og akebrett. Vedkommende var 50 meter utpå isen på Mjøsa..

VG - 11 juni 21 kl. 12:16

Krabbefisker reddet opp av havet i siste liten

SISTRANDA/OSLO (VG) Her møter sjøkrepsfisker Rune Myrseth (54) sine redningsmenn fra redningsskøyta «Horn Flyer». Natt til lørdag ble han kraftig nedkjølt reddet fra havet langt utenfor Frøya..

VG - 11 juni 21 kl. 12:16

Krepsefisker reddet opp av havet i siste liten

SISTRANDA/OSLO (VG) Her møter sjøkrepsfisker Rune Myrseth (54) sine redningsmenn fra redningsskøyta «Horn Flyer». Natt til lørdag ble han kraftig nedkjølt reddet fra havet langt utenfor Frøya..

NRK - 25 feb. 21 kl. 18:27

Kvinne reddet opp fra elv

Redningsmannskap har reddet opp en kvinne fra elva Otra i Kristiansand. Redningsaksjonen ble iverksatt etter at politiet fikk melding om en person i vannet..

NRK - 25 feb. 21 kl. 18:26

Kvinne reddet opp fra elv

Redningsmannskap har reddet opp en kvinne fra elva Otra i Kristiansand. Redningsaksjonen ble iverksatt etter at politiet fikk melding om en person i vannet. Kvinnen blir sendt til sykehus.

NRK - 21 mars 21 kl. 15:55

To personer reddet i land

To personer er reddet opp fra vannet etter at båten deres kantret i Drammensfjorden. De undersøkes av ambulanse og er tilsynelatende uskadd..

NRK - 05 april 21 kl. 20:29

Alle reddet ut av lasteskip i nød

De fire siste besetningsmedlemmene er reddet fra det nederlandske lasteskipet i havsnød utenfor Ålesund. Dermed er fartøyet forlatt, etter at kapteinen fryktet at det skulle kantre. En person fra mannskapet er sendt til sykehus..

Dagbladet - 10 april 21 kl. 23:38

Reddet ned etter flere timer

For en kvinne på tur på Sulafjellet i Møre og Romsdal lørdag kveld, kom et voldsomt uvær brått på. Først langt på natt melder politiet at hun er reddet ned i god behold..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

NATO-toppene enige om knallhard front mot Russland

BRUSSEL (VG) NATOs 30 medlemsland avslutter toppmøtet i Brussel med å beskylde Russland for å bryte med verdier, prinsipper, tillit og forpliktelser i forholdet til NATO. Det fremgår av toppmøtets harde slutt-uttalelse..

VG - 1 time siden

Delta-viruset sprer seg raskt – britisk gjenåpning utsettes

Nedtrappingen av koronatiltakene i England blir utsatt i opptil fire uker, til senest 19. juli. Rask spredning av det såkalte delta-viruset er årsaken..

VG - 2 timer siden

NAV foreslo å låne grill da mannen mistet strømmen: – Det er ordentlig flaut

Da NAV avslo søknaden hans om støtte til å betale strømregning foreslo de at han kunne «låne en grill». Mandag morgen snudde NAV og ville betale hele regningen..

VG - 6 timer siden

Norge får 900.000 færre Pfizer-doser: -- Vi har hatt et estimat som viser seg å være for optimistisk

Norge vil få færre Pfizer-doser, men flere Moderna-doser enn ventet. Samtidig økes vaksineintervallet igjen til tolv uker..

VG - 5 timer siden

Presset øker mot MDG-Lan: Venstre og Høyre støtter mistillit

Både Høyre og Venstre går inn for mistillit mot Oslo-byråd Lan Marie Berg (MDG) etter milliardsprekken til Oslos nye vannforsyning. I kveld kan det bli flertall i bystyret for å kaste henne..

VG - 6 timer siden

Dette kan du bruke coronasertifikatet til

Helseministeren legger mandag frem regjeringens retningslinjer for hvordan coronasertifikatet skal brukes innenlands i Norge..

VG - 9 timer siden

Mistillit mot MDG-Lan: Denne tidslinjen kan bli avgjørende

Ved minst fem anledninger fikk Lan Marie Berg (MDG) informasjon om økte kostnader i utbyggingen av ny vannforsyning – uten å varsle bystyret. I kveld kan hennes politiske skjebne avgjøres..

VG - 10 timer siden

Ufør mistet strømmen: NAV foreslo lån av grill

Den uføretrygdede mannen får ikke dekket strømregningen: NAV råder ham til å låne en grill og drikke vann fra springen de nærmeste sommerdagene..

VG - 10 timer siden

Ap-veteran: Mistillit mot MDG-Lan vil felle hele byrådet

– Dette blir bare et spill. Mistillit til Lan er mistillit til byrådet, skriver tidligere Ap-topp Thorbjørn Berntsen i et Facebook-innlegg..

VG - 11 timer siden

Mustafa Hasan møter UNE i retten i dag: – Skummelt

Mandag møter Mustafa Hasan (18) Utlendingsnemnda i retten for å kjempe for videre opphold i Norge. Staten mener fortsatt at han ikke har rett på varig opphold..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt