VG > Sport

Sunday, 29 January, 06:15

VG - 03 dec 22 kl. 14:29

Hep Stars-vokalist hylles av ABBA-Bjørn

Svenne Hedlund døde lørdag. Han ble 77 år og er også kjent som medlem gruppene Idolerna og Clifftones. – En av Sveriges største popidol på 60 tallet..
Les mer på VG


Les mer om:
Hedlund, Idolerna, Clifftones, Sveriges, Stars, ABBA-Bjørn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hep, Stars-vokalist, hyllesav , ABBA-Bjørn
NRK - 03 dec 22 kl. 11:22

Artisten Svenne Hedlund er død

Svenne Hedlund, som var vokalist i det svenske 60-tallsbandet The Hep Stars, er død. Det forteller en venn og kollega, Ulf Stjernbo, til Aftonbladet. Hedlund døde lørdag morgen, 77 år gammel.

Klartale - 04 nov 22 kl. 06:30

Rebeccas interesse for klær er blitt mer miljøvennlig

– Jeg har alltid vært opptatt av klær, og jeg har mye, sier gründer Rebecca Bjørk. 29-åringen er fullt klar over at interessen for klær skader klimaet. Inne på kontoret hennes i Oslo står en hvit lenestol.

VG - 30 dec 22 kl. 06:56

Målløs Zuccarello i Wild-tap

(Minnesota Wild – Dallas Stars 1–4) Det ble verken mål eller assist for Mats Zuccarello (35) da Minnesota Wild tapte toppkampen mot Dallas Stars i NHL..

NRK - 08 nov 22 kl. 17:57

Nazareth-vokalist Dan McCafferty er død

Tidligere Nazareth-vokalist Dan McCafferty er død. Det skriver bandet Nazareth på sin Facebook-side. McCafferty døde tirsdag formiddag.

NRK - 24 dec 22 kl. 17:33

Faithless-vokalist død

Faithless-vokalist Maxi Jazz er død, skriver Sky News. Han ble 65 år gammel..

NRK - 27 jul 22 kl. 15:57

Tre bjørner kan felles i Trøndelag og Nordland

Det er gitt fellingstillatelse på tre bjørner som følge av omfattende skade på sau. Løyvene gjelder for Snåsa/Steinkjer, Verdal/Steinkjer og Hattfjelldal. I vedtaket for Verdal og Steinkjer står det at det i helga var påvist totalt 60 påviste skader på sau eller lam som kunne tilskrives til bjørn hittil i sommer, ifølge Rovdyr.

NRK - 09 aug 22 kl. 07:09

Bjørn skal ha blitt skutt i Tana

NRK erfarer at en bjørn skal ha blitt skutt i natt i området Ciikojohka i Tana. I sommer er rundt 20 sau drept av bjørn i Tana, og ved to anledninger har det blitt gitt fellingstillatelse. Fellingslaget som har jaktet på bjørnen de siste dagene, skal i natt ha funnet og skutt en bjørn som har tatt sau i området rundt fellingen..

NRK - 10 nov 22 kl. 13:42

Mann tiltalt for å ha skote tre bjørnar

Det er tatt ut tiltale mot ein 59 år gamal mann for å ha skote og drepe tre bjørnar i Lierne, opplyser politiet. Mannen er tilknytt reinsdyrnæringa, og bjørnane blei skotne i eit område der fleire reinsdyrkalvar nyleg var drepne av bjørn. Påtalemakta legg til grunn i tiltalen at desse tre bjørnane var involverte i uttaket av reinsdyrkalvar..

VG - 27 jul 22 kl. 14:09

Tour de France-vinneren hylles i København: – Helt vanvittig

Tre dager etter at han ble hedret som vinneren av Tour de France 2022 på Champs-Élysées, hylles Jonas Vingegaard av det danske folk i København..

VG - 07 aug 22 kl. 20:03

Slik hylles Haaland i England: – Kommer til å skape kaos

LONDON (VG) Erling Braut Haaland (22) vartet opp med to scoringer i Premier League-debuten. Den norske superspissen hylles i England..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Varsler erstatningskrav etter at Kari-Anne (19) døde

Advokat Gorm Grammeltvedt mener sykehuset ikke gjorde nok for å finne årsaken til Kari-Anne Vanebo Paulsens smerter. På vegne av de etterlatte vurderer han å kreve erstatning fra sykehuset..

VG - 15 minutter siden

Marcus Kleveland tok X Games-gull

Nordmannen seiret under nattens Big Air-finale, og gjorde et triks som aldri før er gjort i konkurranse..

VG - 3 timer siden

«Alice» tiltalt: Svindlet holocaustoverlevende for over 27 mill.

Mens den 87 år gamle mannen som overlevde holocaust nå står uten leilighet og sparepenger, mener påtalemyndigheten at «Alice» gjennom fire år har kjøpt hus, fete biler og dyre klokker for pengene hun svindlet ham for..

VG - 6 timer siden

Zara Larsson stilte i kjole med Burzum-trykk på P3 Guld

Det svenske popikonet var iført kjole med et nikk til den norske black metal-scenens verdenskjente artist: Drapsdømte Varg Vikernes. – Oopsie, melder hun om klesvalget..

VG - 6 timer siden

Sondre Guttormsen satte norsk rekord i USA

Sondre Guttormsen satte årets første norgesrekord i friidrett da han svingte seg over 5,84 i stav under et universitetsstevne i Boston lørdag..

VG - 7 timer siden

Tom Verlaine er død

Television-frontfiguren ble 73..

VG - 7 timer siden

Havnaa med brutal knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Kai Robin Havnaa (34) var avventende i to runder, men så smalt det voldsomt i tredje runde mot Hany Atiyo (39). Han tok sin 15. knockoutseier på 18.

VG - 8 timer siden

Torres imponerte med knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Bernard Angelo Torres (26) imponerte i en meget fartsfylt kamp, og halvveis ut i den åttende og siste runden stoppet dommeren kampen for å spare Christian Avila (25) for mer juling..

VG - 9 timer siden

Danjuma scoret i Tottenham-debuten – Son med måldobbel

Arnaut Danjuma scoret kampens siste mål da Tottenham vant 3-0 på bortebane mot Preston i FA-cupen lørdag..

VG - 10 timer siden

Kilde reagerer på TV-bildene av lagkameraten: – Helt bak mål

Adrian Smiseth Sejersted skulle bare slå lens før han kastet seg ut i super-G-løypen i Cortina. Da klarte TV-produksjonen å streame hans edlere deler ut til tusenvis av seere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com