Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:02

Klartale - 14 nov 22 kl. 14:20

Henlegger saken mot Gjerdrum kommune

Et stort skred tok livet av ti personer og et ufødt barn. Politiet siktet Gjerdrum kommune etter skredet. Det ble henlagt som intet straffbart forhold. Kommunen ble orientert om dette mandag, opplyser Oslo statsadvokat-embeter.Skredet gikk 30.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Gjerdrum, Oslo, Andreas Schei, GjerdrumAnders, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Henlegger, sakenmot , Gjerdrum, kommune
Klartale - 17 aug 22 kl. 13:48

Derfor streiker lærerne

Lærere streiker. Og fra mandag blir streiken større.Hva er de uenige om.

NRK - 14 nov 22 kl. 13:58

Gjerdrum: Statsadvokaten henlegger saken mot kommunen

Saken mot Gjerdrum kommune etter leirskredet i 20020 er henlagt som intet straffbart forhold. Kommunene ble orientert om dette mandag, opplyser Oslo statsadvokatembeter..

NRK - 29 jul 22 kl. 14:47

Helikopterulykken i Alta: Politiet henlegger saken

Politiet henlegger saken om helikopterulykken i Alta der seks personer døde i 2019. Det skriver Finnmark politidistrikt i en pressemelding. – Saken mot piloten er henlagt på grunn av mistenktes død, mens saken mot Helitrans AS er henlagt som intet straffbart forhold bevist, sier konstituert statsadvokat Jørn H.

NRK - 08 aug 22 kl. 16:40

Henlegger saken om innsatte som plukket sopp

Sivilombudet henlegger saken om innsatte i Åna fengsel som plukket sopp og ble utelukket fra fellesskapet. Straffen for å plukke fleinsopp var utelukkelse fra luftegården i tre dager. Jussbuss klaget saken til Sivilombudet som nå har henlagt saken..

NRK - 09 jan 23 kl. 13:40

Politiet henlegger saken mot avdøde i Lavangen

Politiet henlegger saken mot mannen som ble skutt og drept av politiet i Lavangen i Troms, melder Nordlys. – I praksis betyr det at saken er lagt bort og at det ikke skjer mer med den. Henleggelsesbegrunnelsen, at siktede er død, sier ingenting om mistankens styrke.

NRK - 08 sep 22 kl. 19:00

Tilrår at Kinn kommune held fram som samla kommune

Statsforvaltaren tilrår at Kinn kommune held fram. Vedtaket i kommunestyret veg tungt, skriv Statsforvaltar Liv Signe Navarsete til Kommunal- og distriktsdepartementet, og tilrår at Kinn kommune held fram som samla kommune. Det skriv Fjordenes Tidende.

NRK - 19 sep 22 kl. 13:03

Tolga kommune erkjenner ikke noe ansvar for brødre-behandling

I forliket som ble inngått mellom Tolga kommune og Holøyen-brødrene, erkjenner ikke kommunen noe ansvar for behandlingen de to brødrene fikk. Men Tolga kommune beklager at det kan ha blitt begått visse feil som har vært belastende for brødrene. Det kommer fram i avtalen som NRK har fått tilgang til.

NRK - 27 okt 22 kl. 11:32

Politiet henlegger sak etter at 13-åring døde

Politiet henlegger saken der en 13 år gammel jente tidligere i år døde under barnevernets omsorg i Bergen. 13-åringen hadde vært under barnevernets omsorg i rundt sju måneder da hun døde i mai. Politiet startet etterforskning for å finne ut hva som skjedde i forkant av hendelsen.

NRK - 06 jan 23 kl. 14:51

VG: Riksadvokaten henlegger saken mot Atle Antonsen

Riksadvokaten henlegger saken mot komiker Atle Antonsen. Det melder VG. – Riksadvokaten har ikke tatt klagen til følge og det innebærer at statsadvokatens henleggelse blir stående som endelig avgjørelse, sier bistandsadvokat Olle Nohlin til avisen.

NRK - I førrgår: 17:55

Henlegger sak mot fengselsbetjenter

Politiet henlegger saken mot fengselsbetjentene etter selvmordsforsøket i Ålesund fengsel, skriver VG. Da en innsatt i fengselet ble liggende livløs på cella i fjor, gikk ikke fengselsbetjentene inn, men tilkalte i stedet politiet. Politiet har etterforsket om fengselsbetjentene brøt hjelpeplikten, som handler å hjelpe dersom det er fare for liv.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Kan vi flytte disse dyrene?

Tidligere har forskere vært skeptisk til å flytte dyr og planter. Nå har noen endret mening. Årsaken er at de tror vi er nødt til å flytte ulike arter for å redde dem fra klimaendringer.

Klartale - Igår: 06:30

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com