NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:13

NRK - I førrgår: 13:47

Hendelse på Herøya Industripark

Det har oppstått en uønska hendelse på Herøya industripark i Porsgrunn. Industrivernet er sammen med nødetater i innsats på skadestedet. Det er sendt ut lokal alarm. Det er ikke fare for omgivelsene på utsiden av industriparken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Herøya, Porsgrunn, Herøya Industripark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hendelse, Herøya, Industripark
NRK - 08 jun 22 kl. 22:10

– Har kontroll

Oddvar Gjerde er produksjonssjef i Amoniakkfabrikken på Herøya, og representerer industrivernstaben i forbindelse med gasslekkasjen på området i kveld. – Det har vært et uplanlagt stopp i salpetersyrefabrikken 1, som har ført til at det kommer noe gass ut a produksjonssystemet vårt. Dette henger som en liten sky over fabrikken på grunn av vindstille forhold, forklarer han.

NRK - 28 maj 22 kl. 21:10

Person hardt skadet etter hendelse på utested i Oslo

Politiet er i Karl Johan i Oslo etter en hendelse på et utested. Det ser per nå ut som en ulykke, ifølge politiet. – En person er hardt/kritisk skadet i forbindelse med en hendelse inne på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 23 apr 22 kl. 00:48

Brann i lagerbygning i Herøy

En brann i et kjøretøy har spredd seg til en lagerbygning på Mjølstadneset i Herøy kommune. Bygningen skal inneholde campingvogner og andre kjøretøy. Det er ikke registrert beboere i området, opplyser politiet i Møre og Romsdal..

NRK - 23 apr 22 kl. 00:48

Brann på industriområde i Herøy

En brann i et kjøretøy har natt til lørdag spredd seg til to bygninger på Mjølstadneset i Herøy kommune. Politiet i Møre og Romsdal opplyser at brannvesenet ikke har kontroll. Naboer i området blir bedt om å lukke vinduer på grunn av mye røyk.

NRK - 08 jun 22 kl. 21:10

Røykutvikling på Herøya

Det meldes om røykutvikling fra Herøya industriområde i Porsgrunn. Foreløpig håndteres dette av industrivernet inne på området. Det skal ikke være fare for omgivelsene..

NRK - 21 mar 22 kl. 12:37

Politiaksjon på Manglerud: – Undersøker alvorlig hendelse

Politiet i Oslo opplyser til NRK at det pågår en politiaksjon på Manglerud. – Det pågår en aksjon i en leilighet på Manglerud. Vi fikk inn meldinga klokka 11.

NRK - 09 apr 22 kl. 19:19

Tenåringsgutt fløyet til sykehus etter hendelse i svømmehall

En gutt i tenårene skal ha kommet under vann og er fraktet til sykehus etter en hendelse i Hjeltefjorden Arena lørdag formiddag, meldte Bergens Tidende rundt klokka 16 i ettermiddag..

NRK - 20 maj 22 kl. 13:31

Frigir navn etter hendelse i Lyngdal

Det var Per Arne Sveum som døde onsdag denne uken etter hendelse i Lyngdal fredag 13.05.22.

NRK - 28 maj 22 kl. 21:10

Mann hardt skadet etter fall på utested

Politiet er i Karl Johan i Oslo etter en hendelse på et utested. Det ser per nå ut som en ulykke, ifølge politiet. – En person er hardt/kritisk skadet i forbindelse med en hendelse inne på stedet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 14 jun 22 kl. 02:57

Hendelse med kniv i Brumunddal

Ungdom er involvert i en hendelse hvor det ble stukket med en kniv, skriver politiet på Twitter. Hendelsen skjedde i Brumunddal. En gutt ble påført lettere skader.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 30 minutter siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 30 minutter siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 45 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com