VG > Nyheter

Monday, 18 October, 00:53

VG - 20 sep 21 kl. 17:31

Helten fra Hotel Rwanda dømt til 25 år i fengsel

Helten fra filmen «Hotel Rwanda», Paul Rusesabagina, som reddet hundrevis av tutsier under folkemordet i Rwanda i 1994, er funnet skyldig i terror..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rwanda, Rusesabagina, Hotel Rwanda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Heltenfra , Hotel, Rwanda, dømt, til25 år i , fengsel
NRK - 17 sep 21 kl. 01:43

Franskmann tiltalt i folkemord

En franskmann i 70-årene er tiltalt for å ha vært involvert i folkemordet i Rwanda i 1994, opplyser franske antiterrormyndigheter. Mannen, Isaak Kamali, ble født i Rwanda, men har siden fått fransk statsborgerskap. Han har vært på radaren til de franske myndighetene siden 2009, og tiltales nå for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten.

NRK - 20 sep 21 kl. 12:55

Hotel Rwanda-sjef dømt for terror

Paul Rusesabagina, som først blei hylla for å ha redda over 1200 liv i folkemordet i Rwanda, er no dømt for terror. Han var hotellsjef under folkemordet, og han husa tutsi- og hutuflyktningar i hotellet sitt. Ingen av gjestane blei drepne.

NRK - 20 sep 21 kl. 12:55

Hotel Rwanda-helt dømt for terror

Paul Rusesabagina, som først blei hylla for å ha redda over 1200 liv under folkemordet i Rwanda, er no dømt for terror. Han var hotellsjef under folkemordet, og husa tutsi- og hutuflyktningar i hotellet sitt. Ingen av gjestane blei drepne.

NRK - 08 aug 21 kl. 14:47

Rwanda tar kontroll i Mosambik

Rwandiske styrker har tatt tilbake kontrollen over en havn i Mosambik, opplyser styrkene ifølge AFP. Rwanda besluttet forrige måned å bistå Mosambik i kamper mot militante grupper i landet. Ifølge AFP har de militante gruppene hatt kontroll over havna de siste to årene..

NRK - 09 jul 21 kl. 10:50

Entra kjøper Hotel Savory i Oslo

Eiendomsselskapet Entra kjøper Hotel Savoy for 185 millioner kroner fra Stordalen-selskapet Strawberry. Oppkjøpet er et ledd i selskapets strategiske satsing på området Tullin ved Karl Johans gate i Oslo, opplyser selskapet i en pressemelding. Hotellet har i dag 93 rom og drives av Petter Stordalens Nordic Choice Hotels.

NRK - 10 jul 21 kl. 16:41

Røykutvikling under Clarion Hotel

Brannvesenet rykker ut til mulig røykutvikling i parkeringshuset under Clarion Bergen Hotel i Rosenkrantzgaten, opplyser Lars Petter Lorvik i 110 Vest. – Vi vet ikke så mye ennå, sier vaktkommandøren. Det skal også blitt meldt at det lukter svidd gummi, opplyser han..

VG - 12 jul 21 kl. 00:11

Donnarumma ble Italia-helten: – Det blir galskap i Italia

(Italia - England 1–1, 3–2 på straffer) Italia-keeper Gianluigi Donnarumma (22) reddet tre av fem straffespark, og ble den største helten da Italia vant EM for første gang siden 1968..

VG - 12 jul 21 kl. 00:11

Donnarumma ble Italia-helten: – Verdens beste keeper

OSLO/LONDON (VG) (Italia - England 1–1, 3–2 på straffer) Italia-keeper Gianluigi Donnarumma (22) reddet tre av fem straffespark, og ble den største helten da Italia vant EM for første gang siden 1968..

Aftenposten - 03 aug 21 kl. 21:51

Norske Sofia jubler for OL-helten – slik forklares dansk badminton-suksess

OL-helten Viktor Axelsen (27) og danske badmintonspillere har på mesterlig vis har tatt opp konkurransen med de….

VG - 03 aug 21 kl. 21:51

Norske Sofia jubler for OL-helten – slik forklares dansk badminton-suksess

OL-helten Viktor Axelsen (27) og danske badmintonspillere har på mesterlig vis har tatt opp konkurransen med de asiatiske verdensstjernene. Det inspirerer Norges beste kvinnelige badmintonspiller, Sofia Louis Macsali (19), til å satse for fullt fremover..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Minst 26 døde i flomkatastrofe sør i India

Med anleggsmaskiner og helikoptre arbeider redningsmannskaper seg gjennom gjørmen sør i India. De leter etter et stort antall savnede etter flom og jordskred i et område hvor risikoen for slike katastrofer blir stadig større..

VG - 2 timer siden

Be jaget av drapsmannen: – Sliter med å sette ord på det jeg har opplevd

HYTTEGATA (VG) Matthias Anger (49) ble vitne til at en person ble drept ute på gaten der han selv bor. Da han løp til for å hjelpe, ble han jaget av det han beskriver som en aggressiv gjerningsmann med et langt stikkvåpen. Under flukten så han også sin egen nabo død..

VG - 9 timer siden

Justisministeren om Kongsberg-angrepet: – Kunne rammet oss alle

KONGSBERG (VG) Søndag deltok justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) på sørgegudstjeneste etter angrepet i Kongsberg tidligere i uken..

VG - 11 timer siden

Cruisekongens nye kurs

VG - 13 timer siden

Sørgegudstjeneste til minne om ofrene i Kongsberg: – Vi står sammen i fortvilelsen

KONGSBERG (VG) Søndag formiddag deltar kronprinsparet på en sørgegudstjeneste i Kongsberg kirke. En lang kø av mennesker strømmer til minnegudstjenesten..

VG - 13 timer siden

Sørgegudstjeneste til minne om ofrene i Kongsberg

KONGSBERG (VG) Søndag formiddag deltar kronprinsparet på en sørgegudstjeneste i Kongsberg kirke. En lang kø av mennesker strømmer til minnegudstjenesten..

VG - 15 timer siden

Corona påvirket søvnen vår – og vil fortsette å gjøre det

Studier verden over viste at coronapandemien bidro til søvnløse netter, men også bedre søvn for noen. Søvnforskere tror gjenåpningen kan by på utfordringer..

VG - 20 timer siden

Amess' drapsmann var kjent for britisk etterretning

Mannen som drepte den britiske politikeren David Amess, var kjent for politiet og var blitt sendt på et program for avradikalisering..

VG - Igår: 16:21

Mann funnet død i Skien: Betegnes som mistenkelig dødsfall

En uidentifisert mann ble funnet død på en sti i et boligfelt i Skien lørdag. Politiet betegner det som et mistenkelig dødsfall..

VG - Igår: 14:04

Disse ble drept på Kongsberg

KONGSBERG (VG) Politiet offentliggjør navnene på de fem som ble drept på Kongsberg onsdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt