NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 22:48

NRK - 16 april 21 kl. 15:57

Helseminister kan ha brutt regler

Storbritannias helseminister Matt Hancock avkreves svar fra opposisjonen. Et selskap som Hancock selv og familiemedlemmer av ham eier deler av har fått et offentlig oppdrag av helsevesenet, som han har ansvar for som minister, melder the Independent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Matt Hancock, Hancock, Independent

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helseministerkan ha , brutt, regler
NRK - 20 feb. 21 kl. 05:13

Argentinas helseminister går av

Argentinas helseminister har gått av etter at han lot venner snike i køen for å bli vaksinert mot koronavirus. Helseminister Gines Gonzalez Garci kunngjorde selv sin avgang sent fredag kveld etter at president Alberto Fernandez hadde bedt ham om å gå av..

NRK - 07 mai 21 kl. 12:25

Nedgang i smittetallene i Tyskland

Den tredje smittebølgen som tyske myndigheter har advart om, synes å være stanset, sier Tysklands helseminister. Den siste tiden har landet opplevd en kraftig smitteøkning drevet av den muterte britiske virusvarianten. Den siste uka har det imidlertid vært registrert en jevn nedgang i smittetallene, opplyste helseminister Jens Spahn fredag.

Klartale - 19 mars 21 kl. 08:58

Solberg brøt egne råd og regler

Erna Solberg sier hun har brutt råd og regler som skal hindre smitte med korona. – Jeg har gjort feil, og for det vil jeg si unnskyld, sier Solberg..

Klartale - 19 mars 21 kl. 09:53

Solberg og familien brøt råd og regler som skal hindre smitte

Erna Solberg sier hun og familien har brutt råd og regler som skal hindre smitte med korona. – Jeg har gjort feil, og for det vil jeg si unnskyld, sier Solberg..

NRK - 25 jan. 21 kl. 19:50

Spanias helseminister går av

Spanias helseminister, Salvador Illa, varsler mandag at han går av for å kunne stille som kandidat i regionsvalget i Catalonia, skriver NTB. Illa har fått kritikk for at landets koronarestriksjoner ble lempet på i forbindelse med julefeiringen..

VG - 16 feb. 21 kl. 16:20

Helseminister Bent Høie om «Paradise Hotel»-innspilling i Mexico: Ville ikke gjort det

«Paradise Hotel»-produksjonen skal til Mexico. Helseminister Bent Høie er kritisk til innspillingen..

NRK - 16 mars 21 kl. 01:05

Ny helseminister utnevnt i Brasil

President Jair Bolsonaro har utnevnt Brasils fjerde helseminister siden pandemien brøt ut. Helsevesenet lider under stort press fra tiltakende koronasmitte. Det er hjertespesialisten Marcelo Queiroga som nå tar over etter generalen Eduardo Pazuello, som ble utnevnt i september..

VG - 17 mars 21 kl. 13:51

Helseminister Bent Høie: – Nå setter vi rekorder ingen ønsker å sette

R-tallet har siden 22. februar økt til 1,4 nasjonalt. Helseminister Bent Høie varsler at nasjonale tiltak kan bli innført på kort varsel, dersom det oppstår utbrudd flere steder..

E24 - 17 mars 21 kl. 14:11

Helseminister Bent Høie: – Nå setter vi rekorder ingen ønsker å sette

R-tallet har siden 22. februar økt til 1,4 nasjonalt. Helseminister Bent Høie varsler at nasjonale tiltak kan bli innført på kort varsel, dersom det oppstår utbrudd flere steder..

NRK - 28 april 21 kl. 09:16

Australias OL-utøvere vaksineres

Omkring 2000 vaksiner blir delt ut til Australias utøvere og støtteapparat som skal til OL i Tokyo. Landets helseminister tenker på utøvernes trygghet. Tirsdag kunngjorde australske myndigheter at utøvere og støtteapparat vil få vaksine i forkant av lekene som er planlagt å starte 23.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..

NRK - 30 minutter siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 15 minutter siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 45 minutter siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 1 time siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..

NRK - 1 time siden

Tix klar for semifinale

Tirsdag kveld braker det løs med første semifinale i Eurovision Song Contest. I kveld skal både Norge og Sverige forsøke å kvalifisere seg til den store finalen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt