NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 05:14

NRK - 19 juni 21 kl. 06:46

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis. To dager senere ble mannen varetektsfengslet i fire uker. Retten skriver at det framstår som sannsynlig at siktede ikke er strafferettslig tilregnelig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Karmøy, Helse Fonna, Haugesunds Avis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helsearbeider, voldtatt, jobb
NRK - 31 mars 21 kl. 00:18

Helsearbeider ble alvorlig syk

En helsearbeider i Bodø fikk alvorlige bivirkninger etter å ha blitt vaksinert med AstraZenecas koronavaksine i februar, melder Avisa Nordland. – Det var en helsearbeider her i Bodø som ble veldig syk. Det var i slutten av februar, før det begynte å skje ting andre steder i landet, sier kommuneoverlege Tor Claudi til avisen.

NRK - 15 mars 21 kl. 13:12

Helsearbeider innlagt med blodpropp

En helsearbeider er innlagt med blodpropp i leggen på Sørlandet sykehus. Personen har fått AstraZeneca-vaksinen, men det er uvisst om det har en sammenheng. Helsearbeideren er under 50 år og har en liten blodpropp i leggen, men skal ellers være i god form.

VG - 15 mars 21 kl. 14:04

Helsearbeider som ble innlagt etter vaksinering er død - undersøker om det er sammenheng

En helsearbeider som ble innlagt på sykehus etter å ha blitt vaksinert med AstraZeneca, døde..

VG - 15 mars 21 kl. 14:04

Helsearbeider som ble innlagt etter AstraZeneca-vaksinering er død - undersøker om det er sammenheng

En helsearbeider som ble innlagt på sykehus etter å ha blitt vaksinert med AstraZeneca, døde..

NRK - 27 april 21 kl. 06:01

Helsearbeider døde i Mandal

En helsearbeider ved Mandal sykehjem i Lindesnes døde i går. Kvinnen fikk symptomer for en drøy uke siden og testet senere positivt på koronaviruset, ifølge kommunen..

NRK - 15 mars 21 kl. 14:08

En person med blodpropp er død

En helsearbeider som var innlagt med blod-propp på Rikshospitalet er død. Det opplyser Legemiddelverket. Personen hadde fått AstraZeneca-vaksinen.

Dagbladet - 15 mars 21 kl. 14:09

Helsearbeider innlagt etter AstraZeneca-vaksine er død

Det bekrefter Legemiddelverket..

NRK - 15 mars 21 kl. 18:23

Helsearbeider utskrevet

Helsearbeideren som mandag ble innlagt på Sørlandet sykehus med blodpropp, er nå skrevet ut. Vedkommende hadde nylig fått AstraZeneca-vaksinen, men det mistenkes ikke sammenheng med vaksineringen. Det bekrefter fagdirektør ved sykehuset, Susanne Hernes, til VG mandag kveld..

Aftenposten - 18 mars 21 kl. 12:26

Sjefen til død helsearbeider etter vaksine-konklusjon: - Legemiddelverket må ta avgjørelsen

En gruppe på Rikshospitalet mener å ha påvist at det var en kraftig immunrespons etter AstraZeneca-vaksinen som førte….

NRK - 21 mars 21 kl. 21:07

To pasienter døde av blodpropp

To pasienter ved Oslo universitetssykehus er døde av blodpropp , melder NTB. Pasientene skal ha mottatt AstraZeneca-vaksinen. – Vi kan ikke utelukke at disse tilfellene kan ha en sammenheng med AstraZeneca-vaksinen, skriver Legemiddelverket i en pressemelding.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 15 minutter siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 15 minutter siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 1 time siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 1 time siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Filip ute - Jakob videre

Jakob Ingebrigtsen tok seg kontrollert til OL-semifinale i Tokyo på 1500 meter tirsdag. Filip Ingebrigtsen løp et svakt heat og ble slått ut på tid. Filip Ingebrigtsen løp i det første av tre kvalifiseringsheat og ble bare nummer ti..

NRK - 3 timer siden

Filip fikk trøbbel

Filip Ingebrigtsen løp i det aller første kvalifiseringsheatet på 1500 meter natt til tirsdag, og fikk det svært tøft. Han ble til slutt nummer 10 i heatet, og må nå vente på om han mirakuløst greier å gå videre på tid når alle heatene er ferdigløpt. Favoritten Timothy Cheruiyot løp i samme heat, og vant.

NRK - 2 timer siden

Nyhetsbyrå i samarbeid med Twitter

Twitter inngår samarbeid med nyhetsbyråene AP og Reuters for å bekjempe desinformasjon og falske nyheter på plattformen. I tillegg skal det komme tydeligere frem hvorfor visse typer innhold får fotfeste på plattformen, melder AP..

NRK - 4 timer siden

En person skal ha bli bitt av hund

En person skal ha bli bitt av en hund ved Sørlandsparken i Kristiansand like før midnatt. Eieren og hund hadde forlatt stedet. Politiet møtte fornærmede på legevakta, der fornærmede fikk stivkrampesprøyte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt