NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:33

NRK - 06 jun 23 kl. 22:27

Helikopter framme nær Nordpolen

Det pågår en krevende redningsaksjon nær Nordpolen. Ifølge Hovedsredningssentralen er dette helt i ytterkanten for hva et redningshelikopter kan rykke ut til. Det er en russisk statsborger ombord trenger medisinsk evakuering..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordpolen, Hovedsredningssentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helikopter, framme, nær, Nordpolen
NRK - 12 maj 23 kl. 12:56

Snøskred ved Skålavatnet- har ikkje funne folk i skredet

Politi og frivillige er framme ved Skålavatnet ved Loen i Stryn kommune etter melding om snøskred. Det er uvisst når skredet har gått, og det er uklart om personar er tekne av skredet. – Skredet er varsla inn av to personar som var i området, som fekk signal på skredsøkarane sine, seier operasjonsleiar Beate Træen ved Vest politidistrikt.

NRK - 12 maj 23 kl. 12:56

Avsluttar søk etter snøskred ved Skålavatnet

Politiet og frivillige avsluttar søket ved Skålavatnet ved Loen i Stryn kommune etter at det kom melding om snøskred. Politiet skriv at ingenting tyder på at nokon er tekne av skredet. Det var uvisst når tid skredet gjekk, og det var uklart om personar hadde blitt tekne av det.

NRK - 16 jun 23 kl. 07:29

Kristin Harilas bruk av helikopter får kritikk

Fjellklatrer og «Himalaya-veteran»» Jon Gangdal er kritisk til Kristin Harilas bruk av helikopter. Harila forsøker å sette rekord i å bestige de 14 toppene på jorda som er over 8000 meter. Harila har måttet tåle kritikk etter bestigningene av Annapurna 1 og Manaslu, fordi guideselskapet hun benytter, Seven Summits Treks, brukte helikopter for å fly sherpaer opp til høydeleirene, for så å etablere ruta ovenfra og ned.

NRK - 06 jun 23 kl. 17:17

Hovedredningssentralen evakuerer én russisk statsborger nær Nordpolen

Hovedredningssentralen Nord-Norge har iverksatt en medisinsk evakuering av en russisk statsborger fra et russisk fartøy som befinner seg nær Nordpolen. Ifølge Hovedredningssentralen er oppdraget krevende fordi fartøyet ligger helt i ytterkant av redningshelikopterets rekkevidde. Redningsleder Rune Danielsen sier til VG at de fikk en henvendelse om bistand fra sjøredningssentralen i Murmansk.

NRK - 07 jun 23 kl. 02:35

Redningsaksjon nær Nordpolen avsluttet

Den medisinske evakueringen av en russer fra et russisk fartøy som befinner seg nær Nordpolen, er nå avsluttet. Pasienten er nå i Longyearbyen. Ifølge Hovedredningssentralen (HRS) landet helikopteret med pasienten på Svalbard lufthavn Longyearbyen klokken 02.

Aftenposten - 3 timer siden

Feil Teater gjør det riktig: En magisk trikketur til Nordpolen

Den beste julegaven du kan gi deg selv i år, er gratis: En trikketur til selveste Nordpolen sammen med Feil Teater..

NRK - 06 maj 23 kl. 08:25

WHO: Medisinsk utstyr framme i Sudan

Verdas Helseorganisasjon (WHO) sa laurdag at akuttmedisinsk utstyr til rundt 165.000 menneske er framme i Sudan, melder Reuters. Utstyret blir fordelt på 13 sjukehus.

NRK - 16 jun 23 kl. 09:11

11 helikopter i beredskap

Direktoratet for samfunnstryggleik og beredskap (DSB) har 11 ekstra helikopter i beredskap. Årsaka er ei heilskapeleg vurdering av høg skog- og grasbrannfare, vind og lokale lyn- og torebyer. I tillegg til det faste helikopteret på Torp, er det helikopter i beredskap på Kjeller (2), Kjevik (2), Sauda, Værnes, Alta, Voss, Stavanger, Aurland og Sogndal (alle eitt helikopter)..

NRK - 22 feb 23 kl. 15:20

Til sjukehus etter ulukke

Ein person blir frakta til sjukehus med helikopter og ambulanse etter kitingulukka på Hardangervidda. Røde Kors og redningshelikopter er framme ved dei to personane som har kita nokre kilometer aust for Skiftesjøen. Den skadde personen er vaken og medviten, men kald.

NRK - 16 jun 23 kl. 11:39

Gravid kvinne i bubilulukke i Stryn

Ein utanlandsk bubil med fire personar har køyrt i fjellveggen mellom Innvik og Utvik i Stryn. Alle dei fire skal vere ute av bilen, men skadeomfanget er elles ukjent. Ein av dei fire skal vere ei gravid kvinne.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjon i boligområde i Uppsala

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et villaområde i Uppsala i Sverige, melder Aftonbladet..

NRK - 15 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – starter søk

Det er satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. – I forbindelse med observasjon av nødsignaler fra området har vår politibåt funnet vrakrester som gir grunn til å tro at en båt/fartøy har gått på grunn eller gått ned, opplyser operasjonsleder, Sven Christian Lie, i Oslo politidistrikt. Det søkes blant annet med helikopter og redningsskøyte..

NRK - 45 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 45 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com