VG > Økonomi

Sunday, 24 October, 11:36

VG - 31 maj 21 kl. 19:41

Helenes (24) beste tips til den første bilferien alene

Fire av ti mellom 18 og 29 år sier de skal på bilferie for å oppleve landet i år. Helene Myhre Østervold (24) gir sine beste tips for at norgesferien på hjul skal bli vellykket..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Myhre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helenes24 , beste, tips, tilden , første, bilferien, alene
NRK - 07 sep 21 kl. 13:28

Har fått 25 tips etter pågripelse

Politiadvokat Fredrik Martin Soma sier man har fått inn 25 tips som handler om mannen som nå er siktet for drapet på Birgitte Tengs. Politiet er tydelige på at dette betyr at mannen er mistenkt i flere saker. – Det er tips som går på straffesaker som man mener politiet bør sjekke opp mot siktede i Birgitte Tengs saken.

NRK - 16 aug 21 kl. 08:41

Ber om tips etter skyting i Oslo

Politiet i Oslo ber publikum om tips etter at to personer ble skutt ved T-banestasjonen på Skøyenåsen søndag kveld. På sin Twitter-konto skriver politiet i Oslo at de ber om tips i saken. – I forbindelse med skytingen på Skøyenåsen i går kveld bes det om at hvis publikum har opplysninger eller tips i saken, så ring oss på telefon 02800 eller skriv til oss på politiet.

NRK - 09 aug 21 kl. 12:17

Vil ha tips etter overfallsvoldtekt

Politiet har mottatt tips etter at en kvinne ble voldtatt på Jessheim lørdag kveld, men ønsker fortsatt at vitner tar kontakt. Hun opplyser at arbeidet med å kartlegge hendelsen fortsetter, og at taktisk og teknisk etterforskning pågår. – Vi ønsker fortsatt tips fra personer som var i området, sier politiadvokat Camilla Ek Sørensen i Øst politidistrikt.

E24 - 20 aug 21 kl. 19:28

Superledernes beste tips til unge

Hva kreves for å bli en god leder? Vi ba fire av Norges fremste lederprofiler om å komme med sine beste tips til unge som vil opp og frem..

E24 - 11 okt 21 kl. 06:00

Heiki satser på utbytteaksjer: Dette er ekspertenes beste tips

Da Heiki Høyer-Andreassen satset på utenlandske utbytteselskaper, fikk han høyere og mer stabil avkastning på investeringene sine. Her er ekspertenes beste tips for å lykkes med det samme..

NRK - 26 maj 21 kl. 01:10

Nye tips i Lørenskog-forsvinningen

Politiet sier de har fått en del tips etter at de ba publikum om hjelp i Lørenskog-saken. De mener det er få som hadde så avansert kryptokompetanse i 2018 kombinert med vilje til å bruke vold, og ber om tips rundt hvem som hadde kunnskap om krypto-valuta,.

NRK - 04 jun 21 kl. 18:27

Fleire tips til politiet på Sotra

Politiet har fått fleire tips etter storbrannen på Sotra. Arbeidet med å samla kriminaltekniske spor og ta avhøyr av naboar held fram gjennom helga, seier lensmannen i Askøy og Øygarden. – Det er enkelte tips me må sjekka ut, men det er ingen gjennombrotstips, seier Torgils Lutro.

NRK - 05 okt 21 kl. 15:03

Ønsker fortsatt tips om skyting

Politiet opplyser at etterforskninga av skyteepisoden på Lademoen i Trondheim natt til torsdag pågår for fullt. Politiet har mottatt flere tips som beskrives som nyttige. Politiet ønsker fortsatt tips og kontakt med bilførere som har kjørt i området mellom Anders Buens gate og Anton Kalvaas gate mellom klokka 02:00 og 03:00 den aktuelle natta..

NRK - 27 apr 21 kl. 19:17

Har mottatt flere tips i drapssak

Politiet har mottatt flere tips på navngitte personer etter å ha offentliggjort overvåkingsbilder i drapssaken på Kilen i Tønsberg, opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding. – Vi har mottatt noen tips på hvem personen på filmen kan være, sier politiadvokat Fredrik Borg Johannessen..

NRK - 25 aug 21 kl. 11:44

Politiet ønsker tips etter skyting

Politiet ønsker tips i saken om skuddene på Trosterud. Det er foreløpig ikke pågrepet noen i saken. To menn ble i natt skutt på Trosterud i Alna bydel i Oslo i natt.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Brennhet Botheim om ny Glimt-kontrakt: – Foreløpig er det litt stille

Han er toppscorer, kan skyte Bodø/Glimt til nytt seriegull i debutsesongen og filleristet José Mourinhos Roma-forsvar. Og foreløpig er ikke Erik Botheim (21) enig med Glimt om å forlenge avtalen..

VG - 3 timer siden

Da russerne kom til bygda

VG - 5 timer siden

Kontaktet om jobb på Baldwin-filmen rett før skuddet

ALBUQUERQUE (VG) To timer før Halyna Hutchins ble drept, fikk fotograf Rene Vargas henvendelse om jobb på «Rust»-filmen. Det var totalt uaktuelt..

VG - 13 timer siden

To knivstikkinger i Trondheim – to alvorlig skadet

To personer er sendt til sykehus med alvorlige skader etter to knivstikkinger lørdag kveld. Ingenting tyder på sammenheng, sier politiet. Én person er så langt pågrepet etter den ene hendelsen..

VG - 8 timer siden

Pandemien herjer i Russland: - Gir grunn til alvorlig bekymring

På gravplassen Jastrebkovskoje utenfor Moskva har det kommet flere hundre nye graver de siste ukene. Coronadødsfallene i Russland fortsetter å stige..

VG - 13 timer siden

Les dagens VG her!

Styrketreningen hjelper Johan Martin Hansen-Just (79) gjennom sorgen. Nå oppfordrer han andre til å bygge seg opp igjen – fysisk. Det gir også mental gevinst.

VG - 16 timer siden

Carina Dahl slått ut av «Stjernekamp» – vi anmeldte låt for låt

I aller siste hinder før finalen, snublet Carina Dahl ut av «Stjernekamp»..

VG - 16 timer siden

Mektig av Rotan – vi anmeldte «Stjernekamp» låt for låt

Alexandra Rotan imponerte både VGs anmelder og leserne lørdag. Nå venter vi på resultatet av avstemningen i «Stjernekamp»..

VG - 15 timer siden

Fra duell til toppscore i «Skal Vi Danse»: – Du er on fire!

Magnus Moan gikk inn i kveldens konkurranse med tre minuspoeng fra forrige ukes duell. Det stoppet han ikke fra å få toppscore fra dommerpanelet..

VG - 15 timer siden

Brighton kontret i senk av Manchester City

(Brighton – Manchester City 1–4) Stakkars Brighton fikk kjørt seg i første omgang mot Manchester City, og med tre baklengsmål før sidebytte var «toppkampen» avgjort, og City er to poeng bak ligaleder Chelsea..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt