VG > Sport

Tuesday, 21 September, 19:50

VG - 21 jul 21 kl. 20:32

Helene Bøksle om 22. juli-terroristen: - Noen stjal musikken min den natten

I ti år har en dyster skygge fotfulgt karrieren til Helene Bøksle (40). Nå er det på tide å gå alene ut mot lyset igjen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Helene Bøksle, Bøksle

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helene, Bøksleom 22 , juli-terroristen, Noen, stjal, musikkenmin , den natten
NRK - 02 aug 21 kl. 07:21

Tolv døde i trafikken i juli

Tolv personer omkom i trafikkulykker i Norge i juli. Dermed er juli den måneden hittil i år med flest omkomne i trafikken. Det er også en økning fra juli i fjor, da ni personer mistet livet i trafikken, viser tall fra Trygg Trafikk.

Aftenposten - 22 maj 21 kl. 10:00

Helene Myhre (24) sover helst i bilen når hun er på norgesferie. Her er hennes overnattingstips.

Du trenger hverken bobil eller campervan for å sove i bilen. Her er turekspert Helene Myhres beste tips til norgesferie….

VG - 04 jun 21 kl. 13:28

Skuffende fra krimkometen Helene Flood: Bokanmeldelse: «Elskeren»

Helene Flood (39) har tatt den internasjonale krimverdenen med storm med debutboken «Terapeuten», men i hennes nye thriller blir det for mye middelklasseproblemer og for lite ekte spenning..

Dagbladet - 20 jul 21 kl. 17:02

Startet blodig «terrorstafett»: - Spinnvilt

Terroristen Philip Manshaus hyllet Christchurch-terroristen Brenton Tarrant. Selv hyllet Tarrant Anders Behring Breivik..

NRK - 18 jun 21 kl. 14:54

Ikke alle lettelser gjelder i Oslo

Fra denne uken følger Oslo de nasjonale reglene, men med disse unntakene: – Forbudet mot russefeiring i russebuss videreføres til og med 4. juli. – Påbud om hjemmekontor videreføres til og med 4.

NRK - 30 jul 21 kl. 13:27

Over 120.000 lyn i Sør-Norge i juli

I Sør-Norge er det registrert over 120.000 lyn så langt i juli, skriver meteorologene på Twitter. Til sammenligning var det bare drøye 6000 lyn i løpet av hele juli i fjor.

NRK - 06 aug 21 kl. 08:47

Kraftig økning i lynskader i juli

Tryg Forsikring hadde over 45 prosent flere lynskader i juli i år sammenlignet med juli i fjor, opplyser selskapet i en pressemelding. Hittil har Tryg Forsikring registrert hele 565 skader på bygninger og innbo etter lynnedslag og elektrisk fenomenskade, ofte forbundet med lynnedslag, i juli. De fleste skadene stammer fra siste halvdel av sommermåneden..

NRK - 13 aug 21 kl. 19:16

Juli var verdens varmeste måned

Juli 2021 var den varmeste måneden noensinne registrert, skriver USAs National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA). – Juli er vanligvis årets varmeste måned, men juli 2021 overgikk seg selv som den varmeste måneden registrert, sier NOAA-administrator Rick Spinrad..

NRK - 20 aug 21 kl. 10:07

Økning i drivstoffsalg i juli

I juli ble det solgt 114 millioner liter bilbensin. Det er en økning på 3,6 prosent sammenlignet med samme måned i 2020, viser tall fra SSB. Økningen utgjør 4 millioner liter, Salget av autodiesel gikk opp med 3 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

NRK - 09 sep 21 kl. 09:17

Norsk økonomi henter seg inn

BNP i Fastlands-Norge vokste 0,4 prosent fra juni til juli. Flere koronarammede næringer vokste videre, men er langt under nivået fra før pandemien. Fastlands-BNP lå i juli 0,5 prosent over nivået i februar 2020, den siste måneden før koronapandemien stengte ned Norge, skriver SSB.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Stortinget iverksetter full skattegjennomgang av representant-ordninger

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skattegjennomgang av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker..

VG - 1 time siden

McIlroys råd til Hovland: – Bare vær deg selv

Rory McIlroy (32) ber Viktor Hovland (24) senke skuldrene før han blir tidenes første nordmann til å spille i Ryder Cup, mens Lee Westwood (48) kaller Hovland en «fenomenal golfer» og «veldig fin gutt»..

VG - 2 timer siden

Det ulmer i norske toppklubber etter Sagosen-nyhet

Kolstad har en drøm om å hente Sander Sagosen hjem. Nyheten om storsatsingen i Trondheim skaper ikke umiddelbar applaus hos resten av toppklubbene i Norge. Klubbene har meldt saken inn for håndballforbundet..

VG - 2 timer siden

Biden i FN: Vil gi menneskeheten en sprøyte av håp

NEW YORK (VG) Fra FNs talerstol lovet USAs president Joe Biden at USA vil jobbe i partnerskap med FN for å bekjempe pandemi og klimakrise og andre trusler mot menneskeheten..

VG - 3 timer siden

Ny kategori i Spellemannprisen: «Festmusikk»

Spellemannstyret oppretter egen pris for «festpreget musikk». – Helt rått, synes en av kategoriens mulige kandidater, Carina Dahl..

VG - 4 timer siden

Nav-direktøren: Lover ny vurdering av sikkerhetstiltakene

BERGEN (VG) Nav-direktøren sier at han har forståelse for at ansatte føler seg utrygge på jobb etter knivstikkingen på Nav-kontoret i Bergen. Han lover gjennomgang av sikkerhetstiltakene..

VG - 6 timer siden

Støre til Aps landsstyre: – Fylt med optimisme

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 6 timer siden

Støre om veien videre: – Fylt med optimisme

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 6 timer siden

Malin Aune spilleklar etter hjerteundersøkelser: – Nå er jeg bare veldig glad

Etter en måned med hjerteundersøkelser er Malin Aune (26) klar for sin nye klubb i Romania. Landslagsspilleren er svært lettet..

VG - 6 timer siden

Nav-siktedes forsvarer: - Han aksepterer fengslingen

Den drapssiktede mannen har vært inne til «tøffe, lange avhør» og aksepterer nå fengslingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt