NRK > Nyheter

Monday, 17 January, 08:29

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kystruten, Rørvik, Bergen, Folda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Havila, Kystruten, kansellerer, avgangar
E24 - 04 nov 21 kl. 06:23

Havila Kystruten tror på oppstart 1. desember

Etter tre års sammenhengende problemer tror nå Havila Kystruten på at de kan starte opp seilingene langs kysten fra 1. desember..

E24 - 03 aug 21 kl. 08:41

Børsdebutanter faller på Oslo Børs

Børsferskingene Biofish og Havila Kystruten faller fra start tirsdag morgen, mens oljeprisen fortsetter nedgangen..

E24 - 03 aug 21 kl. 08:41

Børsen og Equinor blir med oljen i minus

Oljeprisen beveger seg igjen i minus, samtidig går Equinor og Oslo Børs i rødt. Børsdebutantene Biofish og Havila Kystruten fortsetter sin første dag nedover..

NRK - 10 okt 21 kl. 18:11

Widerøe har trøbbel med ferieutfart

Det er meldt om fleire tekniske problem og kansellerte avgangar frå flyselskapet Widerøe. Det går utover mange passasjerar, sidan det er haustferie fleire stader i landet. – Vi skulle så gjerne vore forseinkingane forutan.

E24 - 06 sep 21 kl. 15:43

Frykter masseoppsigelser i børsfersking: – En tragedie ingen tar ansvar for

Havila Kystrutens nye skip er forsinket igjen, men staten lar rederiet slippe kravet om erstatningsfartøy. Dermed risikerer hundrevis av permitterte sjøfolk å stå uten inntekt fra oktober..

E24 - 29 jul 21 kl. 08:24

Equinor slår tilbake på positiv Oslo Børs

Flere nyheter preger Børsen torsdag. Airthings melder om solid omsetningsvekst, men aksjen faller etter melding om nedjusterte inntektsforventninger. Polight kansellerer smarttelefonprosjekt, og aksjen faller over 15 prosent..

Dagbladet - 02 aug 21 kl. 09:50

Kansellerer DaBaby

Festivalen Lollapalooza dropper DaBaby etter homofobiske kommentarer..

NRK - 02 okt 21 kl. 16:41

Varsler mye regn østafjells

Søndagen blir søkkvåt østafjells med 50 til 70 millimeter nedbør på 24 timer, melder Meteorologisk institutt. Instituttet opprettholder farevarselet på gult nivå for deler av Østlandet, men kansellerer farevarselet i Agder på grunn av prognoser som viser mindre regn. Allerede lørdag begynte meldingene om vann i hus og kjellere å renne inn til Øst 110-sentralen, som dekker 29 kommuner på Romerike, i Follo og i Østfold..

NRK - 03 okt 21 kl. 10:13

Fjordline kansellerer i dag

Ferjeselskapet Fjordlines seilinger mellom Kristiansand og Hirtshals i dag er kansellerte på grunn av uværet..

E24 - 16 okt 21 kl. 18:11

John Fredriksen-selskap kansellerer riggbestilling

Det skadeskutte riggselskapet ønsker ikke ta levering av «West Libra» og varsler krav mot verftet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt