E24 > Økonomi

Sunday, 14 August, 11:13

E24 - 23 jun 22 kl. 14:10

Havila Kystruten har fått forsikringer på skip

Havila Kystruten sier at forsikringene nå er i orden for skipet Havila Capella, og åpner for at det skal være mulig å seile med skipet igjen..
Les mer på E24


Les mer om:
Kystruten, Havila Capella

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Havila, Kystrutenhar , fått, forsikringer, skip
NRK - 20 jun 22 kl. 15:35

Får bruke Havila Capella

Hordaland tingrett har mandag gitt Havila Kystruten rett til å seile med båten Havila Capella langs kysten i to år. Dette gir Kystruten en mulighet for for å oppfylle kontrakten med Samferdselsdepartementet. Nå må båten forsikres før den kan kaste loss fra Bergen, der den har lagt i opplag.

NRK - 02 maj 22 kl. 11:37

Avlyser nok ein rundtur

Havila Kystruten melder at reiarlaget må avlyse endå ein tur med skipet «Havila Capella». Den neste rundturen Bergen-Kirkenes-Bergen skulle etter planen starte onsdag 4. mai.

E24 - 16 jun 22 kl. 12:16

Havila Kystruten vil bli eier av Havila Capella

Havila Kystruten får ikke seile med skipet Havila Capella fordi den ikke kan forsikres grunnet russisk eierskap. Nå har selskapet tatt rettslige skritt for å bli eier av skipet..

NRK - 05 mar 22 kl. 10:15

Staten i dialog med Havila

Samferdselsdepartementet er i dialog med Havila Kystruten om Russland-Ukraina-konflikten og mulige konsekvenser for kystrutedriften, bekrefter departementet overfor E24. Havila Kystruten har finansiert sitt byggeprogram til flere milliarder kroner gjennom en leie- og lånefinansieringsavtale med russiske, statseide GTLK. NRK skrev om denne saken tidligere i uken.

E24 - 02 apr 22 kl. 11:35

Krever 15 mill. av Havila Kystruten: – Har aldri opplevd noe lignende

Molde-selskapet NMI har stevnet Havila Kystruten for manglende oppgjør knyttet til ferdigstillelse av sistnevntes skip. Rederiet avviser kravet..

E24 - 11 apr 22 kl. 10:24

Havila Kystruten rammet av Russland-sanksjoner

Havila Kystruten bekrefter i en børsmelding at sanksjoner mot den russiske långiveren GTLK rammer finansieringen av rederiets flåte..

E24 - 11 apr 22 kl. 13:56

Aksjonær om Havila Kystruten: – Kan glemme inntjeningen i 2022

Nordea-forvalter Robert Næss venter nye forsinkelser for Havila Kystruten etter at de russiske milliardene ser ut til å glippe. – Men hvis vi ser fra 2023 og utover, så ser det fortsatt bra ut..

NRK - 13 apr 22 kl. 08:08

Kystruteskipet «Havila Capella» står fast i Bergen

Mandag ble det klart at selskapet GTLK, som skulle finansiere de fire skipene til Havila Kystruten, er sanksjonert som en følge av Russlands invasjon av Ukraina. Det har ført til at skipet «Havila Capella» nå står fast i Bergen. – Det er en usikkerhet rundt forsikringsdekningen som gjør at avgangen er utsatt, sier kommunikasjonsansvarlig Lasse Vangstein til Bergens Tidende..

NRK - 26 apr 22 kl. 09:31

Havila Capella får seile fra Bergen

Havila Kystruten med hovedsete i Herøy har mottatt dispensasjon fra Utenriksdepartementet til at skipet Havila Capella får seile fra Bergen. Selskapet vil nå arbeide videre med forsikring av skipet. Skipet ble stoppet av sanksjonene mot Russland tirsdag før påske, og for hver dag har selskapet blitt rammet økonomisk..

E24 - 05 maj 22 kl. 13:52

Havila Kystrutens nye skip har ankommet Bergen

Havila Kystruten mottok torsdag sitt andre skip, Havila Castor, som skal trafikkere Bergen-Kirkenes. Nå skal skipet klargjøres før jomfruturen 10. mai..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

SAS sikrer finansiering fra amerikansk investeringsselskap

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra det amerikanske investeringsselskapet Apollo Global Management..

E24 - 2 timer siden

SAS har sikret finansiering fra amerikansk investor

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra et investorselskap i USA..

E24 - 3 timer siden

Vindkraftbygging ebbet ut – kunne gitt strømprisfall

Motstand mot vindkraft førte til at flere prosjekter stoppet opp. Ett prosjekt alene kunne bidratt med strøm tilsvarende fire prosent av Norges forbruk. – Ville ha dempet strømprisene, sier analytikere..

E24 - 5 timer siden

Taiwan kan bli gift for børsene

En invasjon av Taiwan kan rasere verdensøkonomien – og påvirke svært mange aksjer. Noen langsiktige investeringsgrep kan gjøres alt nå..

E24 - 13 timer siden

Swedbank: – De fleste sentralbanker er i panikkmodus

Swedbank forventer dobbel renteheving i både august og september og skriver at «50 er det nye 25», i en analyse før neste ukes rentemøte i Norges Bank..

E24 - 16 timer siden

Streik i prosessindustrien fra mandag: – Vil holde det gående til vi får et bedre tilbud

Meglingen i oppgjøret for prosessindustrien endte i konflikt lørdag kveld. Det blir derfor streik for 1.422 Industri Energi-medlemmer fra mandag..

E24 - 16 timer siden

Streik i prosessindustrien fra mandag

Meklingen i oppgjøret for prosessindustrien endte i konflikt lørdag kveld. Det blir derfor streik fra mandag, melder Dagbladet..

E24 - 18 timer siden

6.000 ganger dyrere strøm i sør: – Helt spinnvilt

Prisforskjellene på strøm nådde nye høyder denne uken. I en enkelttime torsdag var strømmen 5.967 ganger dyrere i Kristiansand enn i Tromsø..

E24 - 19 timer siden

Finanstilsynet gjentar advarsel til finfluensere: Har vurdert å gi bøter

Tilsynet sier de har fulgt opp flere saker, men foreløpig er det ikke gitt noen gebyrer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com