NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 14:01

NRK - 02 feb 23 kl. 10:20

Havarikommisjonen undersøker ambulanse-utforkjøring ved Holmestrand

Statens havarikommisjon har iverksatt sikkerhetsundersøkelse av ulykken hvor en ambulanse havnet på taket ved Holmestrand. Ulykken skjedde onsdag 18. januar i nærheten av Holmestrand. Ambulansen fikk sleng på det glatte føret og havnet på taket i midtrabatten på E18 ved Hellandkrysset. Undersøkelsen til Statens havarikommisjon vil klarlegge hendelsesforløpet, identifisere sikkerhetsproblemer og kartlegge medvirkende årsaksfaktorer til ulykken og skadeomfanget.
Les mer på NRK


Les mer om:
Holmestrand, E18, Hellandkrysset, Statens, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Havarikommisjonen, undersøker, ambulanse-utforkjøring, ved, Holmestrand
NRK - 29 jun 23 kl. 09:47

Havarikommisjonen i Danmark skal undersøke Bergensfjord-brannen

– Den danske havarikommisjonen har iverksatt en forundersøkelse, hvor vi vil bistå etter de behov de måtte ha, sier avdelingsdirektør for Sjøfart i Statens havarikommisjon, Dag Sverre Liseth til NRK. Natt til onsdag begynte det å brenne i en bobil om bord på MS Bergensfjord utenfor Kristiansand. Brannmannskaper og mannskaper om bord på båten klarte å slukke brannen før den spredte seg videre fra bobilen, og ferja fortsatte videre mot Stavanger.

NRK - 01 sep 23 kl. 12:23

Havarikommisjonen åpner sak etter dødsfall på norsk cruiseskip

En person omkom etter å ha falt fra det norskeide cruiseskipet Viking Mars i Skottland i august. Ulykken skjedde 18. august da cruiseskipet lå til kai i Invergordon i Skottland.

NRK - 15 aug 23 kl. 10:11

Statens vegvesen skal gjøre egne undersøkelser etter rapport om brukollaps

Statens vegvesen stiller seg bak vurderingene i havarikommisjonens rapport, og vil gjøre en egen undersøkelse av hvordan Tretten bru kunne kollapse. Havarikommisjonens første rapport om kollapsen av Tretten bru ble lagt fram tirsdag morgen. De konkluderer med at brua trolig kollapset grunnet utmatting, og kritiserer Statens vegvesen.

Klartale - 22 maj 23 kl. 06:30

De unge er fornøyde med foreldrene sine

I vår har over 41.000 barn og unge svart på undersøkelsen Ung i Oslo. Resultatet legges fram i dag (mandag).

NRK - 02 nov 22 kl. 09:36

Havarikommisjonen på plass i Verdal

Havarikommisjonen er på plass i Verdal for å finne ut hva som skjedde da et helikopter styrtet og to personer omkom. Del på Facebook Del på Twitter Del på epost Tirsdag formiddag havarerte helikopteret like etter avgang i Verdal. Roar Henning Stein (68) og Inger Eline Gaundal Stein (68) omkom i ulykken.

NRK - 07 feb 23 kl. 13:43

Havarikommisjonen med merknader etter ulykke

Havarikommisjonen peiker på tre forhold etter ulykka i Barentshavet 30.januar, der ein frå mannskapet fall over bord frå fiskefartøyet Hunter. Hunter er tilknytt reiarlaget Havøy Kystfiske i Ålesund, og ein latvisk mann i 30-åra er antatt omkomen.

NRK - 16 feb 23 kl. 11:01

Havarikommisjonen vil undersøke dødsulykke

Statens havarikommisjon har besluttet å undersøke ulykken med lasteskipet Oslo Wave 3, der en av besetningen døde da han falt fra dekk og ned på kaien. Besetningen var i gang med å klargjøre for avgang da ulykken skjedde. Ulykken skjedde 13.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:58

Undersøker alvorlig luftfartshendelse

Statens havarikommisjon har startet undersøkelse av det de omtaler som en alvorlig luftfartshendelse som skal ha skjedd under innflygning mot Svolvær lufthavn 22. desember i fjor. Ifølge meldingen fra havarikommisjonen skal pilotene ha fått et såkalt pull-up-varsel under innflygningen.

NRK - 05 jan 23 kl. 15:21

Havarikommisjonen anbefaler bruksforbud for pansrede kjøretøy

Det bør innføres forbud mot bruk av pansrede kjøretøy av typen M113A2, ifølge Havarikommisjonen. Det har forekommet minst 22 branner i denne typen kjøretøy siden 2002, viser undersøkelser kommisjonen har gjort. Midlertidige brannforebyggende sikkerhetstiltak har vært på plass siden 2010, men de tekniske problemene har ikke blitt funnet og løst.

NRK - 21 apr 23 kl. 02:38

Mann til sykehus etter utforkjøring ved Tokke

En mann er kjørt til sykehus etter en utforkjøring på E134 ved Tokke natt til fredag. Vedkommende var ved bevissthet og trolig ikke alvorlig skadd. Det er store materielle skader på bilen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Fire personer funnet bevisstløse i Halden sentrum - én bekreftet død

Det skriver Dagbladet. En bekreftet død, to andre er kommet til bevissthet i Halden, skriver avisen. Det var Halden Arbeiderblad som først meldte om hendelsen.

NRK - 45 minutter siden

Fire personer funnet bevisstløse i Halden sentrum

Politiet har rykket ut etter melding om flere bevisstløse personer på en adresse i sentrum av Halden. Politi og ambulanser er på stedet og jobber med å få oversikt. Det skal ikke være fare for byens øvrige innbyggere, ifølge politiet.

NRK - 30 minutter siden

Geir Lundestad er død

Tidligere direktør ved Det Norske Nobelinstitutt, Geir Lundestad, er død, 78 år gammel. Han gikk bort fredag etter en tids sykdom, sier familien til Aftenposten. Geir Lundestad var historiker, og ledet Det Norske Nobelinstitutt fra 1990 til 2014..

NRK - 45 minutter siden

Fire personer funnet bevistløse i Halden sentrum

– Det er fire personer som er bevisstløse, men vi vet ikke mer enn det inn til videre, opplyser politiets operasjonssentral til Halden Arbeiderblad. To luftambulanser skal være på vei mot Halden sentrum. Veien stenges nå i begge retninger på strekningen forbi Immanuels kirke, skriver avisa.

NRK - 45 minutter siden

Trua lege med kniv på legevakta

Klokka kvart på eitt kom ein mann inn på legevakta med ambulansen i Bergen. Der truga han ein lege med kniv. Personalet låste mannen inne på eit pasientrom.

NRK - 1 time siden

Hevder Ukraina gjør fremskritt sør i landet

Ukrainas hær skal, ifølge generalen som leder Ukrainas motoffensiv, ha brutt seg gjennom russiske forsvarslinjer sør i Ukraina. Til amerikanske medier hevder han at Ukraina gjør fremskritt i Zaporizjzja-området, som i lang tid har vært kontrollert av russiske styrker. Ukraina startet sin lenge planlagte, storslåtte motoffensiv tidlig i sommer, men fremgangen har vært langsommere enn forventet.

NRK - 1 time siden

India: Kvinner får en tredel av plassene i parlamentet

Det indiske parlamentet har vedtatt en lov som garanterer at en tredel av setene i det mektige underhuset skal innehas av kvinner. Forslaget ble torsdag vedtatt i underhuset med 454 mot 2 stemmer for og i overhuset med 214 mot 0. Partiene i parlamentet har brukt hele 27 år på å enes om ordlyden i forslaget, og loven blir omtalt som en milepæl for likestilling og kvinners rettigheter i India.

NRK - 1 time siden

Foreningen Fri fikk Humanistprisen

Foreningen Fri er tildelt Humanistprisen 2023 for arbeidet og håndtering i tiden etter terrorangrepet mot London pub i fjor sommer. Foreningen mottok prisen på Human-Etisk Forbunds landsmøte fredag kveld. Humanistprisen er på 100.

NRK - 2 timer siden

Iraks statsminister til Moskva

Iraks statsminister Mohammed Shia Al-Sudani skal besøke Moskva i løpet av de neste ukene, heter det i en uttalelse fra det irakiske utenriksdepartementet lørdag..

NRK - 3 timer siden

Hotellgjester måtte evakueres fra skogbrann på Sicilia

To personer mistet livet og 700 turister måtte evakueres fra et hotell etter skogbranner på Sicilia i natt. Hotellgjestene ble evakuert fra et hotell i nærheten av byen Cefalu. Gjestene måtte fraktes til en lokal idrettshall da flammene kom nærmere.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com