E24 > Økonomi

Saturday, 18 September, 11:39

E24 - 14 sep 21 kl. 15:08

Havarikommisjonen avslutter undersøkelser av hurtigruteskip

Statens havarikommisjon avslutter sine undersøkelser av hurtigruteskipet MS «Kong Harald» som fikk motorstopp ved Hustadvika utenfor Molde i august..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
MS, Harald, Hustadvika, Molde

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Havarikommisjonen, avslutter, undersøkelserav , hurtigruteskip
NRK - 09 jul 21 kl. 13:28

Starter undersøkelser

Fredag starter den svenske havarikommisjonen et ti dager langt forprosjekt for å avgjøre hvilke tiltak som er nødvendige for å få undersøkt de tidligere ukjente hullene i Estonia-vraket. Fergen sank i 1994 og 852 mennesker mistet livet. Torsdag forlot et svensk og et estisk skip sine hjemhavner for å delta i undersøkelsen.

NRK - 14 sep 21 kl. 14:02

Avslutter undersøkelsene

Statens havarikommisjon avslutter sine undersøkelser av hurtigruteskipet MS «Kong Harald». Havarikommisjonen startet en forundersøkelse etter at skipet fikk motorstopp på Hustadvika 24. august i år.

NRK - 09 jul 21 kl. 18:12

Tror flyet styrtet fra 100 meter

Havarikommisjonen som undersøker flystyrten i Örebro i Sverige der ni personer døde torsdag, har kommet frem til et «sannsynlig» hendelsesforløp, melder Expressen. Havarikommisjonen mener at ulykkesflyet styrtet kort tid etter avgang i omtrent 100 meters høyde etter at det «kom i vanskeligheter, noe som førte til at flyet svingte skarpt til venstre og deretter gikk i bakken». Havarikommisjonen har foreløpig ikke funnet årsaken til at flyet styrtet..

VG - 09 jul 21 kl. 21:11

Havarikommisjonen: Tror flyet styrtet fra 100 meters høyde

Politiet og havarikommisjonen i Sverige jobber på spreng for å finne ut hva som skjedde da flyet med ni personer om bord styrtet fredag i Örebro. Havarikommisjonen har i en foreløpig rapport kommet frem til et «trolig hendelsesforløp»..

VG - 09 jul 21 kl. 21:11

Havarikommisjonen: Tror flyet fikk brå venstresving

Politiet og havarikommisjonen i Sverige jobber på spreng for å finne ut hva som skjedde da flyet med ni personer om bord styrtet fredag i Örebro. Havarikommisjonen har i en foreløpig rapport kommet frem til et «trolig hendelsesforløp»..

NRK - 12 aug 21 kl. 16:08

– Mulig koronastart i laboratorium

Koronapandemien kan potensielt ha startet med en laboratorieansatt som var i kontakt med flaggermus, mener mannen som ledet WHOs undersøkelser i Wuhan i februar. Peter Embarek understreker overfor dansk TV2 at han ikke har sett noe som beviser denne teorien. Men han mener den er relativt sannsynlig og bør undersøkes nærmere.

NRK - 11 aug 21 kl. 09:38

Frigir navn etter MC-ulykke

Det var den 17 år gamle Hans Villum Andersen som omkom da motorsykkelen han kjørte frontkolliderte med en utenlandsk trailer i Porsanger mandag. Det melder politiet i en pressemelding onsdag, i samråd med de pårørende. Trailersjåføren er avhørt.

NRK - 11 aug 21 kl. 09:38

Frigir navn på omkommet i MC-ulykke

Det var den 17 år gamle Hans Villum Andersen som omkom da lett-motorsykkelen han kjørte frontkolliderte med en utenlandsk trailer i Porsanger mandag. Det melder politiet i en pressemelding onsdag, i samråd med de pårørende. Trailersjåføren er avhørt.

NRK - 09 jul 21 kl. 20:48

Fant kameraer i ulykkesflyet

Havarikommisjonen har funnet flere mobiltelefoner og kameraer om bord i flyet som styrtet i Sverige torsdag, melder SVT. De jobber for fullt med å undersøke hva som forårsaket flyulykken der ni mennesker omkom, men det er ikke kjent hva kameraene og mobiltelefonene kan gi av svar. Funnene er ikke analysert foreløpig, opplyser Peter Swaffer i Havarikommisjonen til kanalen..

NRK - 30 jul 21 kl. 14:29

Politiet bekrefter anmeldelse

Møre og Romsdal politidistrikt bekrefter at de har mottatt en anmeldelse fra Volda kommune knyttet til en restaurant i kommunen, skriver de i en pressemelding. Politiet iverksetter undersøkelser opp imot denne. Volda kommune leverte anmeldelsen fredag ettermiddagen den 30.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Vil snu opp-ned på verdenshandelen

SAN FRANCISCO (E24): Helt siden Henry Ford utviklet samlebåndet for over hundre år siden, har verdens produksjonssystemer operert etter samme modell: Råvarer sendes til fabrikker som masseproduserer varer, som deretter fraktes ut i verden igjen..

E24 - 3 timer siden

Nå er Bergen på sparkesykkeltoppen i Europa

Siden det ble innført en ny forskrift for elsparkesykler i Oslo tidligere denne måneden, er Bergen nå byen med størst elsparkesykkeltetthet i Europa..

E24 - 3 timer siden

Pascal mottok over 200.000 i krisestøtte: – Pandemiåret var som en drøm

Kjendiskonditor Pascal Dupuy mener livet aldri har vært så enkelt som under pandemien. Samtidig fikk de også coronamidler fra staten..

E24 - 5 timer siden

– Hun viste en enorm emosjonell intelligens

Ida Lerner (46) er mer enn DNBs nye finansdirektør. Hun er kontorets energibombe, arbeidsmiljøets champagneflaske og lederen som gjør medarbeiderne bedre..

E24 - 12 timer siden

Største jernmalm-fall siden finanskrisen

Prisen på jernmalm har falt med over 20 prosent på én uke til under 100 dollar per tonn. Stål- og gruveselskapene faller på børs..

E24 - 20 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street

Nasdaq 100-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..

E24 - 13 timer siden

Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA

Utenriksminister Jean-Yves Le Drian opplyser at Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA i kjølvannet av ubåtsaken..

E24 - 20 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street på historisk svak dag

Nasdaq-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..

E24 - 14 timer siden

Circle K melder seg på i kampen om strømkundene: – Helt naturlig også å levere strøm

Idet drivstoffet går over til å bli elektrisk, kommer også fyllestasjonen hjem til garasjen. Det ønsker bensinstasjonskjeden å bli med på..

E24 - 16 timer siden

Høye strømpriser kan true EUs nye klimaplan

Fire grønne saker du må få med deg fra uken som gikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt