NRK > Nyheter

Saturday, 01 October, 19:02

NRK - 19 nov 13 kl. 11:36

Haugen klar for Sogndal

Den røynde spelaren Helge Haugen har signert ein toårskontrakt med Sogndal. Han har tidlegare spelt i Hønefoss med Rune Bolseth og i Brann med Eirik Bakke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helge Haugen, Sogndal, Hønefoss, Rune Bolseth, Brann, Eirik Bakke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Haugen, klar, for, Sogndal
P4 - 11 nov 15 kl. 15:23

Haugen sier nei til Brann

Fredrik Haugen takker nei til en ny kontrakt med Brann. Haugen ble kåret til årets spiller da Brann tok seg tilbake til Eliteserien, men når kontrakten går ut neste sommer, kommer ikke Haugen til å signere. Det bekrefter klubben overfor Bergensavisen.

NRK - 17 feb 17 kl. 14:25

Haugen tok bronse i storslalåm

Leif Kristian Haugen satte karrierebeste da han tok VM-bronse i storslalåm fredag. Marcel Hirscher tok gullet 0,25 foran Roland Leitinger på andreplass. Haugen var 71 hundredeler bak Hirscher.

NRK - 07 aug 21 kl. 19:56

Oppfordrer til å ha papirene klare

Køen ved Svinesund-grensa er to timer lang og strekker seg nesten en mil, anslår Øst trafikksentral. – Det er lange køer, det har vært det hele dagen, sier trafikkoperatør Ole Fredrik Haugen til NRK. Haugen sier nordmenn som har lagt handleturen over grensa til helgen er blant årsakene til at køene er lange.

NRK - 05 okt 21 kl. 16:33

Facebook-varsler vitner i Kongressen

Varsleren Frances Haugen, som tidligere var ansatt i Facebook, vitner nå i den amerikanske Kongressen. Haugen hevder Facebook bevisst spekulerer i å så usikkerhet hos unge personer, spre hat mellom ulike grupper i samfunnet og svekke demokratiet. – Jeg er her i dag fordi jeg mener Facebooks produkter skader barn, skaper splid og svekker demokratiet vårt, sa Haugen da høringen startet.

Klartale - 09 sep 22 kl. 06:30

Hva vil Sverige velge i helgen?

Det er bare noen få dager igjen til valget i Sverige. Det preget også byen Göteborg da Klar Tale reiste dit denne uka.De første reklamene for partier var på skjermer inne på togstasjonen.

VG - 20 maj 17 kl. 19:53

Haugen-kanon da Brann snudde 0-2 til seier

SOGNDAL (VG) (Sogndal - Brann 2-3) En Fredrik Haugen-kanon fra 25 meter sikret Brann seier i vestlandsderbyet..

Aftenposten - 03 jun 20 kl. 07:37

AaFKs nye spiss måtte lære på den harde måten for å lykkes. I Sogndal ble han straffet knallhardt.

Da Sigurd Haugen forsov seg til trening i Sogndal, etter å ha scoret i generalprøven i 2018, måtte Eirik Bakke ta grep for å få Haugen til å lære. Det er AaFK-spissen glad for i dag..

VG - 27 okt 13 kl. 20:05

Afrika-importene berget Sogndal

SOGNDAL (Sogndal-Sandnes Ulf 2-1) (VG) Sogndal tok et stort steg mot ny eliteseriekontrakt takket være lagets afrikanske angrepsrekke..

VG - 27 okt 13 kl. 20:05

Afrika-profilene berget Sogndal

SOGNDAL (VG) (Sogndal-Sandnes Ulf 2-1)Sogndal tok et stort steg mot ny eliteseriekontrakt takket være lagets afrikanske angrepsrekke..

NRK - 03 nov 13 kl. 20:02

Sogndal tapte mot Hønefoss

Sogndal tapte på bortebane. Hønefoss vann 3 - 1 over Sogndal. Hadde Sogndal vunne i kveld hadde laget vore sikra spel i eliteserien også til neste år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 03 feb 15 kl. 10:19

Nekter å si hvor mye Ap vil kutte

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener klimaendringene er vår tids største utfordring, men hvor mye landets største parti vil kutte i CO2-utslipp er fortsatt en godt bevart hemmelighet..

NRK - 03 feb 15 kl. 09:24

Mulla Krekar får bli Oslo under ankebehandling

Mulla Krekar behøver ikke å reise til Kyrksæterøra før anken er behandlet, har Oslo tingrett bestemt..

NRK - 20 jan 15 kl. 17:26

– Mullaflyttingen løser ingenting

Forfatter og journalist Lars Akerhaug tror regjeringen forsøker å vise handlekraft ved å tvangsflytte mulla Krekar til Kyrksæterøra, men at det vil ha liten effekt på Krekars virksomhet..

NRK - 20 jan 15 kl. 16:47

Tror terrorvåpnene stammer fra Balkan

Mennene som sto bak terrorangrepene i Frankrike tidligere i måneden fikk våpen som etter alt å dømme stammet fra det tidligere Jugoslavia..

NRK - 20 jan 15 kl. 10:44

Norske redaktører: – Forventer konkrete råd fra PST

Tirsdag morgen begynte sikkerhetssamtalene mellom PST og norske redaktører i kjølvannet av terrorangrepet i Frankrike. Norske redaktører stiller seg positive til initiativet, og forventer råd og veiledning om hvilke sikkerhetstiltak man eventuelt kan sette i gang..

NRK - 20 jan 15 kl. 05:24

Ebola mister grepet i Vest-Afrika

I dag opnar skulane att i Guinea, etter å ha vore stengde i fem månader. Og Mali har no blitt erklært ebola-fritt. Epidemien er i ferd med å miste grepet i Vest-Afrika..

NRK - 20 jan 15 kl. 05:44

– Britisk etterretning overvåket journalister

Den britiske etterretningsorganisasjonen GCHQ har overvåket e-postene til journalister i noen av verdens mest kjente aviser, ifølge dokumenter lekket av varsleren Edward Snowden..

NRK - 20 jan 15 kl. 06:15

Økonomisk trøbbel gir ikke russere flest panikk

Verken halvert oljepris, en rubel i fritt fall eller dystre utsikter for Russlands økonomi tar nattesøvnen fra pensjonist Tatjana Ivanova..

NRK - 20 jan 15 kl. 07:13

Kinas økonomi nådde ikke målet

For første gang siden 1999 nådde ikke Kinas økonomi i fjor målet regjeringen hadde satt for økonomisk vekst. Nå spår Det internasjonale pengefondet (IMF) enda lavere vekst i Kina neste år..

NRK - 20 jan 15 kl. 08:51

Paven: Katolikker bør ikke formere seg som kaniner

Pave Frans ber foreldre opptre ansvarlig. Gode katolikker bør ikke formere seg som kaniner, slår den katolskekirkens overhode fast..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com