NRK > Nyheter

Wednesday, 20 October, 03:34

NRK - 15 sep 21 kl. 19:44

Harry og Meghan på Time-liste

Storbritannias prins Harry og hertuginne Meghan av Sussex frontar magasinet Times årlege liste over dei 100 personane med størst innverknad i verda Lista er ikkje rangert, men er ei liste over leiarar frå heile verda som jobbar for å bygge ei betre framtid, seier sjefredaktør Edward Feisenthal til Reuters. Det er 54 kvinner på lista. Blant dei andre på lista finn vi songarane Billie Eilish og Britney Spears. I tillegg er både USAs president Joe Biden og forgjengaren Donald Trump på lista..
Les mer på NRK


Les mer om:
Harry, Meghan, Sussex, Times, Lista, Edward Feisenthal, Reuters, Billie Eilish, Britney Spears, USAs, Joe Biden, Donald Trump, Time

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Harryog , Meghan, Time-liste
NRK - 14 jul 21 kl. 03:17

Oprah-intervju nominert til Emmy

Det oppsiktsvekkende intervjuet som prins Harry og hertuginne Meghan gjorde med Oprah Winfrey i mars, er nominert til Emmy-prisen. Det to timer lange intervjuet ble sendt på kanalen CBS, og tirsdag mottok det en Emmy-nominasjon i kategorien fremragende dokumentarserie eller spesialsending. I intervjuet fortalte hertugparet av Sussex, Harry og Meghan, om dårlig fordekt rasisme, ufin mottakelse av Meghan og utfordrende familierelasjoner.

NRK - 15 sep 21 kl. 22:59

Harry og Meghan på Time-forside

Time Magazine publiserte onsdag listen over verdens 100 mest innflytelsesrike personer. Der var det flest kvinner, og mange kjente ansikter. Det var Storbritannias prins Harry og hertuginne Meghan som fikk æren av å pryde forsiden av Time Magazine liste over verdens 100 mest innflytelsesrike personer i 2021.

VG - 15 sep 21 kl. 23:13

Prins Harry og hertuginne Meghan på prestisjeliste

Meghan Markle og prins Harry topper TIMEs liste over verdens 100 mest innflytelsesrike mennesker..

NRK - 06 jun 21 kl. 18:03

Harry og Meghan har fått en datter

Prins Harry og hertuginne Meghan Markle fødte en datter fredag. Nyhetene om fødselen ble annonsert søndag. Barnet har fått navnet Lilibet Diana Mountbatten-Windsor..

VG - 20 jun 21 kl. 16:56

Meghan i nytt intervju: Ga Harry en benk i farsdagsgave

Hertuginne Meghan har gitt sitt første intervju etter den omstridte TV-praten med Oprah Winfrey i vår..

VG - 01 sep 21 kl. 12:37

Ofcom renvasker Piers Morgan etter Meghan-uttalelser

Tusenvis klaget, og Piers Morgan måtte gå fra jobben i «Good Morning Britain» da han sa han nektet å tro på hertuginne Meghan og prins Harry..

NRK - 01 sep 21 kl. 15:14

Piers Morgan ikke skyldig

Etter et intervju Oprah Winfrey gjorde med prins Harry og hertuginne Meghan på CBS, kom den tidligere programlederen i ITV-programmet Good Morning Britain, med en rekke negative uttalelser om Meghan. Det medførte at han måtte gå fra programlederjobben. Nå er han renvasket av det britiske medietilsynsorganet Ofcom, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

VG - 14 jul 21 kl. 23:04

Hertuginne Meghan står bak animasjonsserie

Meghan Markle er blant dem som står bak den nye animasjonsserien «Pearl», som skal bli vist på Netflix..

NRK - 05 jul 21 kl. 17:14

Orban på liste over «rovdyr»

Mandag publiserte organisasjonen Reportere uten grenser (RSF) en uoffisiell liste over såkalte «rovdyr», eller personer som slår hardt ned på pressen. Ungarns statsminister Viktor Orbán har som første europeiske leder havnet på listen, for å ha «systematisk undergravd medienes frihet». Det er fem år siden forrige gang RSF publiserte sin liste over verstinger..

NRK - 01 aug 21 kl. 02:56

Seks fra Utøya mot Stortings-plass

Til høsten blir minst seks Utøya-overlevende trolig innvalgt på Stortinget for Arbeiderpartiet, skriver VG. – Jeg synes det var vanskelig å fortsette i politikken, men jeg tror det var vanskeligere å la være, sier Torbjørn Vereide (32) fra Sogn og Fjordane. De andre fem er Eigil Knutsen (32) som står på tredjeplass på Ap-listen i Hordaland.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Komité vil straffe Steve Bannon

Komiteen som gransker kongresstormingen i USA har vedtatt at Steve Bannon bør tiltales for å ha vist forakt for Kongressen ved å nekte å vitne. Bannon ble instruert av sin tidligere sjef, Donald Trump, til ikke å vitne for komiteen..

NRK - 1 time siden

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4.

NRK - 2 timer siden

Tre barn døde i luftangrep i Tigray

Tre barn ble drept i luftangrepene mot Tigray-regionen i Etiopia denne uken. Det har lokale helsearbeidere rapportert til FN. Statlige medier i Etiopia har bekreftet at det ble gjennomført et luftangrep mot Mekele, hovedstaden i regionen som fredsprisvinner Abiy Ahmeds regime gikk til krig mot i november i fjor..

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea bekrefter ny missiltest

Nord-Korea bekrefter at landet gjennomførte en prøveskyting av det som omtales som en ny type ballistisk missil fra en ubåt tirsdag. Nyheten gjør at det blir avholdt et krisemøte i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge AFP. Ifølge diplomatiske kilder var det USA og Storbritannia som kalte inn til møtet.

NRK - 2 timer siden

Vedum: Ingen kur mot dyr strøm

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier det ikke finnes noen mirakelkur mot høye strømpriser. Han sier til Klassekampen at han er bekymret over utviklingen og sier regjeringen har startet arbeidet med å få ned prisene..

NRK - 3 timer siden

Over 1000 døde i Russland tirsdag

I Moskva må arbeidstakere over 60 år holde seg hjemme de neste fire månedene, og bedrifter er pålagt å ha minst 30 prosent av de ansatte på hjemmekontor. Tirsdag ble det registert 1015 koronadøde i landet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Over 225.

NRK - 3 timer siden

608 nye koronasmittet siste døgn

Tirsdag ble det registrert 608 nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 flere enn forrige tirsdag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 nye smittede per dag.

NRK - 3 timer siden

96-åring anklaget for 11.000 drap

En 96 år gammel tidligere sekretær i konsentrasjonsleiren Stutthof møtte idag i retten i Tyskland. Irmgard Furchner anklages for medvirkning til over 11.000 drap..

NRK - 3 timer siden

Årets unge kokk 2021

Vinneren av prisen Årets unge kokk 2021 ble 24 år gamle Andrea Svendsen. Hun jobber som kokk ved Bula Neobistro i Trondheim. Andreplassen gikk til Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg.

NRK - 5 timer siden

Trenger flere lastebilsjåfører

Lange arbeidsdager og dårlig lønn gjør at lastebilbransjen har mangel på sjåfører i Norge. Dette kan føre til at du ikke får de varene du har bestilt eller de du pleier å kjøpe..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt