VG > Innenriks

Monday, 27 March, 21:15

VG - 18 mar 23 kl. 21:42

Harry måtte vekke naboene da det brant – nå kan han legge alt bak seg

I oktober 2021 begynte det å brenne i boligblokken på Rykkinn i Bærum. 67 personer måtte redde seg ut. Nå er gjerningsmannen dømt i Tingretten..
Les mer på VG


Les mer om:
Rykkinn, Bærum, Tingretten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Harry, måtte, vekke, naboeneda det , brantnå kan , han legge alt bak seg
Klartale - 09 jan 23 kl. 13:05

Hvorfor snakker så mange om prins Harry?

De siste ukene har mange medier skrevet om prins Harry. Årsaken er den nye boka hans. Prins Harry er en del av den britiske kongefamilien.

Klartale - 08 dec 22 kl. 16:00

Harry og Meghan-dokumentar om hat, mediejag og frihetstap

Dokumentaren er laget som en serie på Netflix. Den er på til sammen seks episoder. Disse skal vise og forklare hvorfor paret valgte bort livet som kongelige på heltid.

NRK - 05 jan 23 kl. 01:50

Prins Harry hevder broren gikk til fysisk angrep

I sin nye bok forteller Storbritannias prins Harry om en konfrontasjon med broren i 2019 som han hevder endte med at prins William gikk til fysisk angrep. Konfrontasjonen skal ha skjedd hjemme hos prins Harry i London i 2019, og han sier prins William kalte hertuginne Meghan, Harrys kone, for «vanskelig, uhøflig og ufølsom», skriver The Guardian. Siden skal situasjonen mellom dem ha eskalert, skriver prins Harry, og prins William skal ha grepet ham i kragen, dratt av ham halskjedet og slått ham i bakken.

NRK - 05 jan 23 kl. 01:50

Prins Harry hevder broren gikk til fysisk angrep på ham

I sin nye bok forteller Storbritannias prins Harry om en konfrontasjon med broren i 2019 som han hevder endte med at prins William gikk til fysisk angrep. Konfrontasjonen skal ha skjedd hjemme hos prins Harry i London i 2019, og han sier prins William kalte hertuginne Meghan, Harrys kone, for «vanskelig, uhøflig og ufølsom», skriver The Guardian. Siden skal situasjonen mellom dem ha eskalert, skriver prins Harry, og prins William skal ha grepet ham i kragen, dratt av ham halskjedet og slått ham i bakken.

Klartale - 10 jan 23 kl. 10:42

Prins Harry hyller kong Harald

Prins Harry deler ut skryt til den norske kongefamilien. Og spesielt til kong Harald. Han liker at kong Harald har tatt til orde mot rasisme.

NRK - 29 dec 22 kl. 15:58

Sjåfør sov på autobahn

Tysk politi prøvde å vekke sjåføren som sovnet på autobahn mens han kjørte i sin Tesla i retning Bayreuth. Ifølge Spiegel hadde ikke den 45 år gamle sjåføren hendene på rattet, og øynene var lukket. I 110 kilometer i timen brukte politiet forgjeves hornet for å vekke mannen, som hadde innstilt sin Tesla til å holde stabil avstand til nettopp politibilen foran.

NRK - 06 jan 23 kl. 15:12

Taliban anklager prins Harry for krigsforbrytelser

Taliban anklager prins Harry for krigsforbrytelser etter at han skrev i boka si at han drepte 25 mennesker som soldat i Afghanistan. Harry tjenestegjorde i forsvaret i ti år og tilbrakte to perioder ved fronten i Afghanistan. I boka som utgis neste uke, beskriver han det å ha drept de 25 som å fjerne «sjakkbrikker» fra et brett.

NRK - 10 jan 23 kl. 00:50

Prins Harry nektet å tro at moren var død

Prins Harry forteller i et intervju med CNN at han i flere år nektet å godta at moren, prinsesse Diana, virkelig var død. – Jeg trodde i flere år at hun hadde valgt å forsvinne, og at hun ville dukke opp igjen og ringe oss, sier han. Prins Harry forteller også at han ikke lenger snakker med sin far kong Charles eller broren prins William, men at han elsker dem og savner dem.

VG - 09 jan 23 kl. 01:24

– Dette kan ikke prins Harry komme godt ut av

Prins Harry fortsetter å gå til frontalangrep mot det britiske kongehuset, faren kong Charles og broren, prins William. – I Storbritannia er det ingen sympati å spore for prins Harry..

NRK - 05 mar 23 kl. 01:44

Prins Harry sier marihuana har hjulpet ham å takle traumer

Storbritannias prins Harry sier i et nytt intervju at hans bruk av blant annet marihuana har hjulpet ham med å takle traumer og smerte. I en samtale med traumeeksperten Dr. Gabor Mate lørdag delte prinsen sine opplevelser med flere narkotiske stoffer.

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Feil fører til at bankkunder får ukjente innskudd

Grunnet en teknisk feil kan mange bankkunder oppleve å få innskudd de ikke kjenner til inn på konto. Leverandøren Tietoevry har tekniske problemer..

VG - 21 timer siden

Ulykkesfuglen André fikk sjokk da han så Teslaen sin: – Fy faen!

André Passero skulle bare kjapt innom jobb en tur. Det endte med en halv kubikkmeter snø gjennom bakruten på bilen og 6000 kroner ut ruten..

VG - Igår: 17:52

Mener woke-debatten har gått over styr

Debatten om woke har blitt beskrevet som «umulig». Forskere og samfunnsdebattanter tør ikke å stille til debatt i frykt for sosiale represalier..

VG - Igår: 15:56

Foreldre meldes til barnevernet etter skolefravær: – Uholdbart

Barneminister Kjersti Toppe krever slutt på at foreldre meldes til barnevernet når barna ikke klarer gå på skolen. Nå vil regjeringen endre loven..

VG - I førrgår: 14:01

Abid Raja harselerer med Høyre-toppene: - Det hviteste jeg har sett i hele mitt liv

GARDERMOEN (VG) Venstre-nestleder Abid Raja sparket mot seg selv, mot Høyre og mot regjeringen, som gjestetaler på Høyres landsmøte..

VG - I førrgår: 12:30

Fornybar Norge vil ha langt færre strømselskaper

Fornybar Norge, strømselskapenes egen organisasjon, håper at rundt halvparten av alle landets strømleverandører har forsvunnet innen få år..

VG - I førrgår: 10:31

Fullt gjennomslag for kystopprør på Høyre-landsmøtet

GARDERMOEN (VG) Et enstemmig Høyre-landsmøte vedtok lørdag å si «nei til regjeringens skatt på havbruk»..

VG - 24 mar 23 kl. 12:50

Krav til lærerutdanning ikke med i ny skolelov - men på gang

820.000 elever i grunnskolen og videregående får ikke lovfestet rett til lærere med lærerutdanning i ny opplæringslov. Men regjeringen er i konstruktiv dialog med partene om en løsning..

VG - 24 mar 23 kl. 12:50

Derfor tror de Jan Helge Andersen var alene om drapene

Påtalemyndighetene mener at DNA-bevisene i Baneheia-saken er snudd på hodet..

VG - 24 mar 23 kl. 12:00

Lover flere studieplasser på disse utdanningene

«Studentministeren» lover flere studieplasser på enkelte fagfelt – men varsler også strengere prioriteringer i sektoren fremover..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com