VG > Innenriks

Saturday, 13 April, 01:21

VG - 18 mar 23 kl. 21:42

Harry måtte vekke naboene da det brant – nå kan han legge alt bak seg

I oktober 2021 begynte det å brenne i boligblokken på Rykkinn i Bærum. 67 personer måtte redde seg ut. Nå er gjerningsmannen dømt i Tingretten..
Les mer på VG


Les mer om:
Rykkinn, Bærum, Tingretten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Harry, måtte, vekke, naboeneda det , brantnå kan , han legge alt bak seg
Klartale - 09 jan 23 kl. 13:05

Hvorfor snakker så mange om prins Harry?

De siste ukene har mange medier skrevet om prins Harry. Årsaken er den nye boka hans. Prins Harry er en del av den britiske kongefamilien.

Klartale - 08 dec 22 kl. 16:00

Harry og Meghan-dokumentar om hat, mediejag og frihetstap

Dokumentaren er laget som en serie på Netflix. Den er på til sammen seks episoder. Disse skal vise og forklare hvorfor paret valgte bort livet som kongelige på heltid.

NRK - 05 jan 23 kl. 01:50

Prins Harry hevder broren gikk til fysisk angrep

I sin nye bok forteller Storbritannias prins Harry om en konfrontasjon med broren i 2019 som han hevder endte med at prins William gikk til fysisk angrep. Konfrontasjonen skal ha skjedd hjemme hos prins Harry i London i 2019, og han sier prins William kalte hertuginne Meghan, Harrys kone, for «vanskelig, uhøflig og ufølsom», skriver The Guardian. Siden skal situasjonen mellom dem ha eskalert, skriver prins Harry, og prins William skal ha grepet ham i kragen, dratt av ham halskjedet og slått ham i bakken.

NRK - 05 jan 23 kl. 01:50

Prins Harry hevder broren gikk til fysisk angrep på ham

I sin nye bok forteller Storbritannias prins Harry om en konfrontasjon med broren i 2019 som han hevder endte med at prins William gikk til fysisk angrep. Konfrontasjonen skal ha skjedd hjemme hos prins Harry i London i 2019, og han sier prins William kalte hertuginne Meghan, Harrys kone, for «vanskelig, uhøflig og ufølsom», skriver The Guardian. Siden skal situasjonen mellom dem ha eskalert, skriver prins Harry, og prins William skal ha grepet ham i kragen, dratt av ham halskjedet og slått ham i bakken.

Klartale - 10 jan 23 kl. 10:42

Prins Harry hyller kong Harald

Prins Harry deler ut skryt til den norske kongefamilien. Og spesielt til kong Harald. Han liker at kong Harald har tatt til orde mot rasisme.

NRK - 05 dec 23 kl. 15:01

Prins Harry klager over manglende livvakt under besøk i hjemlandet

Prins Harry føler seg «ulovlig og urimelig behandlet» ved at han ikke lenger får politibeskyttelse ved besøk i hjemlandet, framholder hans advokat. Harry, som andre medlemmer av kongefamilien, fikk full beskyttelse fra livvakter inntil han besluttet å flytte til California med sin amerikanske hustru Meghan i 2020. Men innenriksdepartementet besluttet i februar det året at prins Harry ikke lenger skulle få automatisk beskyttelse ved opphold i hjemlandet, selv om han skulle velge å betale for ytelsene.

NRK - 29 dec 22 kl. 15:58

Sjåfør sov på autobahn

Tysk politi prøvde å vekke sjåføren som sovnet på autobahn mens han kjørte i sin Tesla i retning Bayreuth. Ifølge Spiegel hadde ikke den 45 år gamle sjåføren hendene på rattet, og øynene var lukket. I 110 kilometer i timen brukte politiet forgjeves hornet for å vekke mannen, som hadde innstilt sin Tesla til å holde stabil avstand til nettopp politibilen foran.

NRK - 05 jun 23 kl. 17:35

Prince Harry møtte ikke i retten

Prins Harry møtte ikke i retten i London i dag, da saken hans mot det britisk mediehuset Mirror Group startet. Dommeren uttrykte sin misnøye med at prinsen ikke møtte opp, og sa han hadde gitt ham utrukkelig beskjed om å være til stede. Prinsens advokater sa prins Harry ikke rakk retten fordi han hadde feiret datterens to-årsdag i Los Angeles.

Klartale - 25 okt 23 kl. 15:20

Her er årets masker

«Maskorama» er snart tilbake. Det begynner igjen 11. november.

NRK - 06 jan 23 kl. 15:12

Taliban anklager prins Harry for krigsforbrytelser

Taliban anklager prins Harry for krigsforbrytelser etter at han skrev i boka si at han drepte 25 mennesker som soldat i Afghanistan. Harry tjenestegjorde i forsvaret i ti år og tilbrakte to perioder ved fronten i Afghanistan. I boka som utgis neste uke, beskriver han det å ha drept de 25 som å fjerne «sjakkbrikker» fra et brett.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Person påkjørt av toget i Kongsberg

Togstasjonen er stengt som følge av hendelsen..

VG - 3 timer siden

Kjerkol kan klage – men usikkert om hun vinner frem

Innen tre uker må Ingvild Kjerkol (Ap) og hennes medforfatter avgjøre om de vil klage på annulleringen av deres mastergrad. Men jusprofessor Tarjei Bekkedal gir dem små sjanser til å vinne frem..

VG - 6 timer siden

Trafikkulykke i Ullensaker – flere til sykehus

To biler har front-kollidert i Ullensaker..

VG - 5 timer siden

Funn av omkommet person etter leteaksjon i Bodø

Det er gjort funn av en omkommet person i Bodø hvor en student forsvant..

VG - 7 timer siden

For mange slutter i Forsvaret: Gram kommer opp med plan

Erfarne folk slutter i Forsvaret, misfornøyde med lønn, pensjon og karriereløp. Men William (21) og Lykke (21) trives så godt som artillerister på fregatt at de frivillig forlenger førstegangstjenesten..

VG - 11 timer siden

Thea Ravnås (18) døde i møteulykken i Sigdal

Thea Ravnås (18) gikk på Buskerud videregående skole og skulle være russ i år..

VG - 11 timer siden

Opplysninger til VG: Vestre kan bli helseminister

Hvis Ap-nestlederen tar over jobben til Ingvild Kjerkol kan det åpne opp for en nordnorsk næringsminister: Cecilie Myrseth..

VG - 13 timer siden

NRK legger frem Bamsegutt-rapport lørdag

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen skal legge frem evalueringen på Skup-konferansen..

VG - 13 timer siden

Mannen som er siktet for drapet i Nord-Odal, varetektsfengsles i fire uker

Den siktede etter drapet på Bård André Spildrejorde er varetektsfengslet i fire uker..

VG - 13 timer siden

To menn ilegges omvendt voldsalarm etter lovendring

Etter lovendringen den 8. april, som tillater politiet å sette på omvendt voldsalarm selv, har to menn i Trøndelag blitt ilagt dette..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com