NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:50

NRK - 11 maj 21 kl. 21:51

Hardt skadd etter kollisjon

Syklisten som kolliderte med ein hengar i Sandefjord i ettermiddag er hardt skadd. Politiet opplyser at syklisten no blir frakta til Ullevål sjukehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandefjord, Ullevål

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hardt, skadd, etter, kollisjon
NRK - 17 aug 21 kl. 16:11

Hardt skadd i kollisjon

En mann er hardt skadd og kjørt til sykehus etter å ha kjørt av veien og kollidert med en traktorhenger i høy fart ved Helgeroa i Larvik. Føreren var alene i bilen, skriver NTB. VG skriver at mannen er hardt skadd..

NRK - 05 jun 21 kl. 12:14

Én hardt skadd i rally-utforkjørsel

Én person skal være hardt skadd etter at en rallybil skal ha kjørt i et tre ved Løken i Aurskog-Høland, melder politiet. Politiet sier til NRK at de ikke er fremme på stedet, men meldinga de har fått går på at det var to i bilen da ulykken skjedde. Trolig sjåfør og kartleser.

NRK - 22 aug 21 kl. 16:25

Klatrar hardt skadd etter fall

Ein utanlandsk klatrar i 30-åra er hardt skadd etter å ha falle om lag 30 meter under klatring ved Harbak i Åfjord kommune i Trøndelag søndag ettermiddag. – To personar har drive med klatring, og den eine har falle ned, seier operasjonsleiar Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt til NTB. Mannen skal ha store brotskadar, men er bevisst.

NRK - 09 jun 21 kl. 16:39

Kvinne funne hardt skadd

Ei kvinne er funne hardt skadd i ein bustad på Kystveien i Arendal. Kvinna er send til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.

NRK - 09 jun 21 kl. 16:39

Kvinne funnen hardt skadd

Ei kvinne er funnen hardt skadd i ein bustad på Kystveien i Arendal. Kvinna er send til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.

NRK - 12 aug 21 kl. 05:08

Syklist hardt skadd i ulykke i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus etter en sykkelulykke på Sagene i Oslo natt til torsdag. Politiet sier det dreier seg om en singelulykke. Ulykken skjedde i overgangen mellom Griffenfeldts gate og Marcus Thranes gate og ble meldt i 4.

NRK - 28 maj 21 kl. 08:33

Færre døde i trafikken i fjor

93 personer mistet livet på norske veier i fjor. Det er første gang siden 1947 at under 100 personer døde i trafikken på ett år, ifølge SSB. Statistikken fra Statistisk sentralbyrå viser derimot en økning i antall personer som ble hardt skadd i trafikken.

NRK - 09 jul 21 kl. 00:39

Elsyklist hardt skadd i Bærum

En person på elsykkel har veltet på en sykkelsti i Bærum og beskrives som hardt skadd. Oslo politidistrikt meldte om ulykken, som skjedde langs Brynsveien ved Løkenbrua, rundt klokka halv ett i natt. – Ambulansepersonell jobber på stedet nå, melder operasjonssentralen..

NRK - 22 aug 21 kl. 15:56

Hardt skadd i klatreulykke i Åfjord

Det har skjedd en klatreulykke ved Harbakk i Åfjord. En person skal ha falt 30 meter og er hardt skadd med store bruddskader, melder politiet. Den skadde er bevisst.

NRK - 30 aug 21 kl. 15:53

Alvorlig skadd etter kollisjon

En kvinne ser ut til å være alvorlig skadd etter en møteulykke mellom en lastebil og en bil på fylkesveg 33 på Dokka i Innlandet. Det skriver Politiet i Innlandet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tidlegare Sp-leiar vil ha SV med

Tidlegare kulturminister og stortingsrepresentant for Sp, Anne Enger, håpar på ei fleirtalsregjering med SV. Sp-ordførar Dag Håvard Johnsen er ikkje einig. Torsdag skal Ap, Sp og SV møtast til regjeringssonderingar på Hurdalsjøen Hotell.

NRK - 15 minutter siden

Macrons koronapass på avveie

Den franske presidenten Emmanuel Macrons koronapass, med hans personlige QR-kode, sirkulerer i sosiale medier, skriver NTB. QR-koden i koronapasset er personlig for hver enkelt bruker og kan skannes og gi informasjon om hvorvidt personen er vaksinert eller har hatt korona nylig. Nå deles den franske presidentens koronapass i sosiale medier i Frankrike.

NRK - 30 minutter siden

Löfven: – En sterk tale

Sveriges statsminister Stefan Löfven mener at Biden holdt en sterk tale. – Forståelsen av behovet for et internasjonalt samarbeid – mer av det. Og at USA skal gjøre sin del av det, og ikke handle ut fra sin kraft, men samarbeide, sier han til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Søreide: – Et framoverlent budskap

– Jeg vil si det var et ganske framoverlent budskap, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til NRK om Bidens tale. – Han peker på veldig mange av de utfordringene verden står i, som for eksempel pandemibekjempelse og klimaendringer, men sa samtidig veldig klart at det er mulig, sier hun..

NRK - 45 minutter siden

Camilla Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik skriver om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 45 minutter siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 1 time siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.

NRK - 1 time siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt