NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 09:48

NRK - 03 mar 24 kl. 16:56

Hardangervidda open for fri ferdsel

Riksveg 7 over Hardangervidda er open att søndag ettermiddag. Det kan bli kolonnekøyring på kort varsel, melder Vegtrafikksentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hardangervidda, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hardangervidda, open, for, fri, ferdsel
NRK - 28 jan 24 kl. 13:32

Sinner med enorm snuoperasjon i Australian Open-finalen

I sin aller første Grand Slam-finale, vartet italienske Jannik Sinner opp med en fantastisk snuoperasjon mot russiske Daniil Medvedev og vant Australian Open. Medvedev vant de to første settene, men Sinner reiste seg og snudde til 3-2 i sett. Da sank 22-åringen ned på banen i Australia, før han tok imot hyllesten fra en fullsatt hall i Melbourne.

NRK - 24 nov 23 kl. 23:47

Tyskland ber Hamas løslate alle gisler

Tysklands statsminister Olaf Scholz er lettet over at gisler er blitt løslatt fra Gazastripen, og oppfordrer Hamas til å sette fri også de gjenværende gislene. – Det er gode nyheter at den første gruppen med gisler endelig er satt fri. Vi kan bare forestille oss hva de og familiene deres har måttet gå gjennom disse siste ukene, uttalte Scholz fredag kveld.

Klartale - 30 dec 23 kl. 06:00

Fridager på hverdager i 2024

1. januar, 1. mai, 17.

NRK - 17 dec 23 kl. 21:26

Hardangervidda er open att

Riksveg 7 over Hardangervidda er no open att. Men brøytemannskapa melder om at det på nokre parti er veldig glatt..

NRK - 13 jan 24 kl. 12:35

Riksveg 7 Hardangervidda open

Det er fri ferdsel på riksveg 7 Hardangervidda, etter at det vart innført kolonnekøyring laurdag morgon. Vegtrafikksentralen opplyser at det er redusert sikt og smal vegbane enkelte stadar..

NRK - 04 mar 24 kl. 15:26

Fri ferdsel over Hardangervidda

Vegtrafikksentralen Vest melder at det er fri ferdsel for alle køyretøy over riksveg 7 Hardangervidda, etter at det har vore kolonnekøyring der i dag..

NRK - 22 nov 23 kl. 07:58

Israel seier dei skal sette fri 300 palestinarar

Lista over palestinske fangar som Israel skal sette fri som følge av avtalen med Hamas, har 300 namn. Det er dobbelt så mange som Hamas seier skal settast fri, melder Reuters. Justisdepartementet i Israel gjorde lista offentleg onsdag.

NRK - 27 nov 23 kl. 09:22

Israel har mottatt liste over gisler som settes fri mandag

Israel har mottatt en liste på elleve gisler som skal løslates søndag. Men både regjeringen og Hamas har innsigelser til listen. Ifølge avisene Haaretz og Times of Israel gjennomgår den israelske regjeringen og Hamas listene over gisler og palestinske fanger som skal settes fri.

Klartale - 22 jan 24 kl. 06:00

Sykt barn? Se når du skal ha fri

– Mange spør oss om hvilke rettigheter de har ved syke barn.Det skriver Arbeidstilsynet i en pressemelding.De sier at loven er klar: Du skal ha fri fra jobben.

NRK - 02 nov 23 kl. 17:38

Kolonnekjøring på Hardangervidda

Det er innført kolonnekjøring på riksvei 7 over Hardangervidda torsdag ettermiddag på grunn av sterk vind og dårlig sikt. Meteorologisk institutt har utstedt gult farevarsel for snøfokk i fjellet i Sør-Norge fra torsdag til lørdag morgen. Riksvei 7 over Hardangervidda er den korteste veien mellom Oslo og Bergen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 15 minutter siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 30 minutter siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 1 time siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.

NRK - 2 timer siden

EU-topp fordømmer angrepet

Ursula Von der Leyen, president for EU-kommisjonen, sier hun fordømmer Irans angrep på Israel, skriver Reuters. Den israelske hæren sier Iran sendte ut over 300 droner og raketter mot mål i Israel. 99 prosent av dem skal ha blitt avskåret, ifølge Israel..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com