NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 09:57

NRK - 14 jan 23 kl. 22:36

Hardangervidda og Haukelifjell stengt

Riksveg 7 over Hardangervidda og E134 over Haukelifjell r stengt på grunn av uvær..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hardangervidda, E134, Haukelifjell

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hardangerviddaog , Haukelifjell, stengt
NRK - 31 dec 22 kl. 22:12

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen etter å ha vært stengt på grunn av uvær. Flere andre fjelloverganger er fortsatt stengt. 21.

NRK - 18 feb 23 kl. 03:49

Åpen for fri ferdsel over Haukelifjell og kolonne over Hemsedal

Vegtrafikksentralen Vest melder om fri ferdsel over Haukelifjell og kolonne over Hemsedal natt til lørdag: Rv 13 Vikafjell: Stengt, ny vurdering kl. 09 lørdag. E134 Haukelifjell: Åpen Rv 7 Hardangervidda, Stengt, ny vurdering lørdag kl.

NRK - 20 feb 23 kl. 06:02

Fjellovergangene Hemsedal og Haukelifjell åpen – kan bli kolonne på kort varsel

Fjellovergangene Hemsedal og Haukelifjell åpen – kan bli kolonne på kort varsel melder Vegtrafikksentralen vest på mandag morgen: Rv 13 Vikafjell: Stengt, Ny vurdering kl. 16:00 E134 Haukelifjell: Åpen, kan bli kolonne på kort varsel Rv 7 Hardangervidda: Stengt, ny vurdering kl. 16:00 Fv 50 Aurland-Hol: Stengt Fv 53 Tyin-Årdal: Stengt Rv 52 Hemsedal: Åpen, kan bli kolonne på kort varsel E16 Filefjell: Åpen.

NRK - 13 apr 23 kl. 04:25

Kolonnekjøring over Hardangervidda og Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på både Hardangervidda og over Haukelifjell. Riksvei 7 over Hardangervidda er stengt for kjøretøy med en totalvekt mindre eller lik 7,5 tonn, mens det er innført kolonnekjøring for kjøretøy over 7.5 tonn, melder Statens vegvesen.

NRK - 14 jan 23 kl. 22:36

Hardangervidda og Haukelifjell stengt for biltrafikk

Riksveg 7 over Hardangervidda og E134 over Haukelifjell er stengt på grunn av tett snøvær og kraftog vind. Vegvesenet skal vurdere stengingen av Rv7 igjen klokka 03, mens E134 er stengt til klokka 06 søndag morgen..

NRK - 27 dec 22 kl. 01:03

Flere stengte fjelloverganger

Statens vegvesen melder mandag kveld at E6 over Saltfjellet er stengt. Også riksvei 13 over Vikafjellet og riksvei 7 over Hardangervidda er stengt. Vegtrafikksentralen nord meldte like etter midnatt at E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær.

NRK - 13 apr 23 kl. 04:54

Kolonnekjøring og stengte fjelloverganger

Været spiller flere av fjellovergangene et puss natt til torsdag. Hardangervidda og Haukelifjell har kolonnekjøring, mens fylkesvei 50 Hol – Aurland er stengt. Riksvei 7 over Hardangervidda er stengt for kjøretøy med en totalvekt mindre eller lik 7,5 tonn, mens det er innført kolonnekjøring for kjøretøy over 7.

Klartale - 20 feb 23 kl. 08:39

Det meste stengt på fjellet mellom øst og vest

Mandag morgen skapte været problemer på fjellet. Fjelloverganger var stengt.I 8-tiden var det kun riksvei 52 over Hemsedalsfjellet som var åpen for fri ferdsel.

NRK - 28 jan 23 kl. 07:41

Flere fjelloverganger stengt

Det er uvær flere steder i landet i helga. Dette har ført til at flere fjelloverganger er stengt. Dette var status på fjellovergangene klokka 07:30: E69 Skarsvåg-Nordkapp: Stengt E6 Saltfjellet: Stengt E134 Haukelifjell: Kolonnekjøring Fv.

NRK - 17 feb 23 kl. 23:18

Flere stengte fjelloverganger

Flere fjelloverganger er stengt melder Vegtrafikksentralen vest fredag kveld: Rv 13 Vikafjell: Stengt, ny vurdering kl. 09 lørdag. E134 Haukelifjell: Stengt, ny vurdering 01-02:00 i natt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 15 minutter siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 45 minutter siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 45 minutter siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.

NRK - 1 time siden

AFP: Åtte skadd i «uavbrutt bombing» av russisk grenseby

Åtte mennesker skal være skadd i byen Shebekino i den russiske regionen Belgorod på grensen til Ukraina etter «uavbrutt bombing». Det hevder guvernøren i området på Telegram, ifølge nyhetsbyrået AFP. Guvernør Vyacheslav Gladkov anklager Ukraina for å stå bak angrepene.

NRK - 2 timer siden

Signalfeil på Oslo S skapte forsinkelser

Det var forsinkelser på Follobanen og Østfoldbanen i rushtida på grunn av en signalfeil på Oslo S. Bane Nor varslet om feilen like etter klokka 7.30.

NRK - 1 time siden

Sveriges utenriksminister: Ikke en sprint, men et maraton

Dette er ikke en sprint, men et maraton, sa Sveriges utenriksminister på spørsmål om Sverige er frustrerte over prosessen. Han sa også at det er på tide at Tyrkia og Ungarn nå begynner ratifiseringen av Sverige som medlem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com