NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:19

NRK - 25 jan 23 kl. 09:27

Harald Eia vant mot TV2 i PFU

TV2 har brutt god presseskikk etter Harald Eia-klage, melder Medier24. Harald Eia klaget inn TV 2 etter en artikkel om ME-forskning ved Haukeland universitetssykehus. Han klaget inn mediehuset for brudd på Vær varsom-plakatens punkt 2.2 og 2.3 om dobbeltroller og bakenforliggende forhold, fordi journalisten som hadde skrevet saken hadde tidligere samlet inn penger til forskningen.
Les mer på NRK


Les mer om:
TV2, Harald Eia, Medier24, Eia, TV, ME, Haukeland, Vær, VVP, PFU, Stein Bjøntegård

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Harald, Eia, vantmot , TV2i , PFU
VG - 25 jan 23 kl. 09:33

TV 2 har brutt god presseskikk etter Harald Eia-klage

TV 2 har brutt god presseskikk i en sak om ME-forskning, ifølge Pressens Faglige Utvalg (PFU). Det var Harald Eia som klaget inn TV 2 for utvalget..

VG - 25 jan 23 kl. 09:33

TV 2 har brutt god presseskikk etter Harald Eia-klage

TV 2 har brutt god presseskikk i en sak om ME-forskning, ifølge Pressens Faglige Utvalg (PFU). Det var Harald Eia som klaget inn TV 2 for utvalget..

Klartale - 27 nov 22 kl. 13:00

Disse heier fram lagene sine under fotball-VM

NASJONALSANG: Supportere for Ecuador holder hånden sin på hjertet under deres første kamp mot Qatar. Her synger laget nasjonalsangen sin. GLYN KIRK/AFPKYSS: To supportere fra Qatar er klar for kampen deres mot Ecuador.

Aftenposten - 25 jan 23 kl. 09:25

TV 2 felt i PFU etter Harald Eia-klage

I dag behandlet Pressens Faglige Utvalg (PFU) Harald Eias klage på TV 2-sak om ME-forskning..

Klartale - 24 dec 22 kl. 06:30

Kongefamilien klar for jul

Kong Harald måtte nylig på sykehus. Men han fikk komme hjem til jul. I år skal kongefamilien feire på Kongsseteren i Oslo.

Klartale - 10 jan 23 kl. 10:42

Prins Harry hyller kong Harald

Prins Harry deler ut skryt til den norske kongefamilien. Og spesielt til kong Harald. Han liker at kong Harald har tatt til orde mot rasisme.

Aftenposten - 11 okt 22 kl. 18:00

Nei, du har ikke såret følelsene mine, Harald Eia. Jeg har hørt verre.

Du har rett i at ME er skummelt å snakke om. Men det aller skumleste er å snakke om det dersom man er ME-syk selv..

VG - 18 okt 22 kl. 07:56

ME-debatten: Et kunstig skille mellom hode og kropp

Harald Eia har hisset på seg mange ME-pasienter med sitt siste stunt. Men hvorfor er motstanden så stor mot psykosomatiske forklaringer på ME? Og er det mulig å få en mer åpen debatt om helseforskning med respekt for berørte pasientgrupper i bunn?.

VG - 19 okt 22 kl. 08:16

ME-debatten: Rett blikket mot ny vitenskap

Forskningsrådgiver ved Haukeland Universitetssykehus Vetle Nordli Syverud skriver at Harald Eia hisset på seg mange ME-pasienter med sitt siste stunt og spør: «hvorfor er motstanden så stor mot psykosomatiske forklaringer på ME?». Men er den det?.

Aftenposten - 06 dec 22 kl. 17:15

Harald Eia klager TV 2 inn for Pressens Faglige Utvalg

En TV 2-journalist som skrev om forskning på sykdommen ME, hadde en dobbeltrolle..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 10 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 15 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 30 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 30 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 30 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 45 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 1 time siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 1 time siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com