NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 21:17

NRK - 31 mar 16 kl. 07:18

Har solgt 30 prosent flere hytter

Hyttesalget i Hallingdal og Valdres har gått rett til himmels. I midten av mars i år hadde selskapet solgt 30 prosent flere eiendommer i 2016 enn på samme tid i fjor. – 2015 var et veldig bra år, sier eiendomsmegler Gjermund Rosendal i Fjellmegleren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hallingdal, Valdres, Gjermund Rosendal, Fjellmegleren

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har solgt30 , prosent, flere, hytter
NRK - 13 apr 19 kl. 08:54

Flere ledige hytter i påskefjellet

Til tross for at påska for mange er synonymt med hytter og skitur på fjellet, er det ledige senger på flere av DNTs hytter. Mange av de 550 hyttene har ledig plass, men enkelte hytter har større pågang enn andre. 33 hytter er betjente..

P4 - 26 okt 19 kl. 14:52

Snart en halv million hytter i Norge

Det er snart en halv million hytter i Norge. De siste fem årene er det bygget over 24 000 hytter her til lands, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det bygges aller flest hytter i Oppland og Buskerud – 31 prosent av alle nye fritidsbygg i femårsperioden.

NRK - 20 sep 22 kl. 08:15

Stadig flere hytter i strandsonen til tross for byggeforbud

Tall fra SSB viser at mange søknader om bygging i hundremetersbeltet i strandsonen blir innvilget: I 2021 ble 1398 søknader om nye bygninger i strandsonen innvilget. Dette tilsvarer en økning på 53 % sammenlignet med 2020. Blant byggene som ble reist i strandsonen mellom 2020 og 2021, var 448 av disse nye hytter.

Klartale - 12 apr 22 kl. 06:00

– Vi er så glade for normal påske igjen

– Vi er så glade for at vi endelig kan invitere til en normal påske igjen. Det sier Dag Terje Klarp Solvang til Klar Tale. Han er sjef for Den Norske Turistforeningen (DNT).

NRK - 18 jun 21 kl. 11:03

12,6 prosent dyrere hytter i 2021

Eiendom Norge avholdt fredag formiddag en pressekonferanse hvor de presenterte Norges fritidsboligstatistikk for første halvår i 2021. På pressekonferansen kom det frem at hytteprisene steg med 12,6 prosent så langt i 2021. Gjennomsnittsprisen på en fritidsbolig var 2,8 millioner.

P4 - 23 apr 18 kl. 06:25

Tomt for hytter til salgs på fjellet

Salget av hytter på fjellet har vært så høy at det ikke ikke lenger er hytter igjen å selge. Eiendomsmegler1 på Geilo opplyser til Dagens Næringsliv at de har solgt 65 eiendommer for til sammen 312 millioner kroner. Etter påsken gikk hyttesalget i været, og flere meglere opplyser at de kunne solgt mer - hvis det hadde vært mer igjen å selge..

P4 - 16 mar 20 kl. 16:27

DNT stenger alle hytter

Den Norske Turistforening stenger alle sine 43 bemannede hytter og avlyser alle arrangementer frem til 1. mai. Også flere ubemannede hytter vil bli stengt.

Klartale - 28 apr 22 kl. 16:30

Hvor ender Erling Braut Haaland opp?

Manchester City, Real Madrid, Barcelona og Bayern München. De er noen er verdens største fotballklubber. Nå jakter de alle på en 21 år gammel nordmann.

P4 - 21 okt 19 kl. 07:49

Salgsrush av hytter

Flere eiendomsmeglere rapporterer om salgsrush og uvanlige budrunder for hytter i fjellet etter høstferien. Privatmegleren sier til Dagens Næringsliv at de har solgt 20 prosent flere hytter enn på samme tid i fjor. Økningen i salg skyldes blant annet at de har fått inn mer eiendommer og at folk som har ventet hele sommerenpå å kjøpe er ivrige når hyttene først kommer ut for salg..

P4 - 04 jun 18 kl. 06:20

Salget av sjøhytter går tregere

Omsetningen av hytter går tregere enn ifjor og det er færre hytter til salgs. De siste to månedene har det vært færre salg enn på samme tid ifjor og det er færre hytter til salgs i typiske sjøhyttefylker, skriver Dagens Næringsliv. Daglig leder ved Aktiv i Kragerø, Rony Jørstad, sier mange ønsker seg hytte ved sjøen, men at disse er for høyt priset for de fleste..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 30 minutter siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 1 time siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 1 time siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 1 time siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 1 time siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 1 time siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 1 time siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com