NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 19:56

NRK - 09 maj 22 kl. 13:27

Har signert samarbeidsavtale

Sametinget og Troms og Finnmark fylkeskommune har inngått en samarbeidsavtale. Avtalen ble signert av sametingspresident Silje Karine Muotka og fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo i dag. Avtalen omhandler blant annet samiske språk, samfunns- og næringsutvikling og samisk kultur..
Les mer på NRK


Les mer om:
Troms, Finnmark, Silje Karine Muotka, Bjørn Inge Mo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har signert, samarbeidsavtale
NRK - 11 jun 22 kl. 11:41

Iran og Venezuela har signert en 20-årig samarbeidsavtale

Lørdag skrev Iran og Venezuela under på en 20 år lang samarbeidsavtale som blant annet dreier seg om olje. Avtalen dreier seg om samarbeid om olje, gass, turisme og kultur, ifølge Reuters. Den ble signert under Venezuelas president Nicolas Maduros besøk i Iran lørdag.

NRK - 22 okt 21 kl. 08:21

Vil ha ny samarbeidsavtale

Fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo vil ha en ny samarbeidsavtale med nabofylket i Russland. Det kom fram under de Russisk-norske samarbeidsdager torsdag. Mo mener internasjonalt arbeid er en av fylkeskommunens viktigste oppgaver..

Klartale - 13 jun 22 kl. 12:01

– Han har alt

Mange fotballklubber han jaktet på Erling Braut Haaland. Men til slutt var det engelske Manchester City som trakk det lengste strået.På mandag sa klubben at Haaland hadde signert kontrakten sin.

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 10:04

Har signert ny Brann-kontrakt: – Vi ville belønne ham

Aune Heggebø har signert for Brann ut 2025. – Jeg måtte tenke meg om. Men Brann er min klubb, sier han..

NRK - 02 mar 22 kl. 05:51

Putin forbyr russere utreise med utenlandsk valuta

Den russiskek presidenten Vladimir Putin har signert et dekret som tar sikte på å holde utenlandsk valuta innenfor Russland. Fra og med onsdag er det forbudt å reise ut av Russland med mer enn tilsvarende 10.000 dollar, rundt 88.

NRK - 27 maj 22 kl. 14:20

Slovakia: Signert avtale om norsk gass

Slovakias økonomiminister sier ifølge Reuters at deres statlige gasselskap SPP har signert en avtale om norsk gass. Den norske gassen vil utgjøre 34 prosent av Slovakias årlige behov for gass, skriver Reuters..

NRK - Igår: 16:13

Biden har signert ny våpenlov: – Liv blir reddet

President Joe Biden har signert den mest omfattende loven om våpenkontroll i USA på nesten 30 år. Selv om loven kommer til kort, vil den redde liv, mener han. – Selv om denne loven ikke innebærer alt jeg ønsker, medfører den tiltak som jeg lenge har bedt om som kommer til å redde liv, sa Biden.

E24 - 13 jan 22 kl. 09:21

Horisont Energi skyter opp på Oslo Børs

Energiselskapet stiger mer enn 40 prosent etter samarbeidsavtale med energigiganten E.On..

NRK - 10 mar 22 kl. 21:16

Equinor har sluttet å handle russisk olje

Som en del av planen med å avvikle virksomheten i landet, har Equinor sluttet å handle russisk olje, sier Equinor-sjef Anders Opedal til Reuters. – Da vi sa at vi startet prosessen for å gå ut av prosjektene i Russland, stoppet vi også fra den datoen å handle med russisk olje, sier Opedal til Reuters i et intervju på en konferanse i Houston. Equinor kunngjorde 28.

NRK - 08 jun 22 kl. 20:03

Algerie sier opp vennskapsavtale med Spania

Algerie sier opp en 20 år gammel samarbeidsavtale med Spania, fordi den spanske regjeringen støtter Marokkos plan om selvstyre for Vest-Sahara. Spania og Algerie signerte en avtale i 2002 for å fremme dialog og samarbeid på blant annet forsvarspolitiske og økonomiske områder. – Algerie sier opp avtalen med øyeblikkelig virkning, kunngjorde presidenten i Algerie onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

MC-ulykke i tunnel i Drammen

Vegtrafikksentralen stengte Strømsåstunnelen på E134 i Drammen etter melding om at en motorsyklist har falt av motorsykkelen. Klokken 19:43 melder politiet at veien er åpen igjen. Nødetatene rykket ut til stedet, tvitrer politiet.

NRK - 15 minutter siden

Stenger Strømsåstunnelen etter ulykke

Vegtrafikksentralen har stengt Strømsåstunnelen på E134 i Drammen etter melding om at en motorsyklist har falt av motorsykkelen. Nødetatene er på stedet, tvitrer politiet. MC-føreren blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 30 minutter siden

Landemerke i Berlin i regnbuens farger i solidaritet med ofrene for angrepet i Oslo

Etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag, blir Brandenburger Tor i Berlin badet i regnbuens farger søndag kveld. – Vår medfølelse går til innbyggerne i Oslo som ble ofre for et homofobisk og homofiendtlig terrorangrep, sa Berlins ordfører Franziska Giffey (SPD) ifølge den lokale kringkasteren RBB24. Ordføreren sier at som regnbuehovedstad står Berlin side om side med innbyggerne i Oslo og hele Norge, som er i sorg.

NRK - 30 minutter siden

Inviterer til markering foran Oslo rådhus mandag

Politiet har godkjent et arrangement i regi av Oslo pride og Oslo kommune mandag kveld. De får arrangerer em markering på Rådhusplassen etter terrorangrepet natt til lørdag. Markeringen vil skje mandag klokken 19:30, med musikalske innslag og taler..

NRK - 45 minutter siden

DN: PST og Økokrim med nytt samarbeid

Økokrim-ansatte flytter fysisk inn hos PST i en satsing som har som mål å styrke myndighetenes innsats innen finansetterretning, skriver Dagens Næringsliv. Det gjøres blant annet for å styrke etterforskningen av terrorfinansiering. – Når vi skal vurdere en terrororganisasjons styrke, vil hvordan det går med finansene være en interessant del av vurderingen, sa assisterende PST-sjef Hedvig Moe i et intervju med DN noen dager før skytingen i Oslo natt til lørdag.

NRK - 1 time siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 1 time siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 2 timer siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com