NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 19:17

NRK - 30 sep 22 kl. 22:01

Har satt krisestab etter arbeidsulykke på Kvænangsfjellet

Nye Veier har satt krisestab etter at det fredag kveld var en alvorlig ulykke ved et av deres anlegg på E6 på Kvænangsfjellet i Troms. Politiet meldte klokken 18:54 om en arbeidsulykke der en person skal ha fått en stålbjelke over seg. Nye Veier er byggherre for byggingen av ny E6 over Kvænangsfjellet. Ledelsen i Nye Veier skal de neste timene og dagene støtte vår totalentreprenør med nødvendige ressurser for å håndtere situasjonen, skriver Nye Veier i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Veier, E6, Kvænangsfjellet, Troms, Nye Veier

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har satt, krisestab, etter, arbeidsulykke, Kvænangsfjellet
NRK - 15 aug 22 kl. 09:31

VG: Innlandet har satt krisestab

I forbindelse med kollapsen av Tretten bru i Øyer kommune, har fylkeskommunen satt krisestab, opplyser Kommunikasjonssjef Halvor Løkken til VG. Det er naturlig at de setter krisestab når en sånn hendelse skjer, skriver avisa..

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

NRK - 25 jun 22 kl. 04:07

Pride-ledelsen har satt krisestab

Pride-ledelsen har satt kristestab etter nattens skyting i Oslo sentrum. Det bekrefter pressesjef Rohan Sandemo Fernando i Pride til NRK. – Våre tanker går til de pårørende og de skadde.

NRK - 07 okt 22 kl. 17:01

Sosialbyråden i Bergen har satt krisestab etter barnevernssaken

Byråd Katrine Nødtvedt har satt krisestab etter funn av feil og avvik i barnevernstjenesten i Bergen. Byrådet har kalt inn til pressekonferanse fredag kl. 19.

NRK - 20 maj 22 kl. 10:19

Kommunen har satt inn krisestab etter Numedal-knivstikking

Kommunen har satt inn krisestab etter knivstikking som etterlot tre personer skadet i Numedal tidligere fredag morgen. – Det innebærer at vi setter kommuneledelsen innkalt til krisemøte, slik at vi da kan gå inn i planverket og drøfte hvilke tiltak vi skal iverksette videre, sier ordfører Jan Gaute Bjerke i Nore og Ulvdal kommune til NRK..

NRK - 25 jun 22 kl. 11:04

Oslo kommune har satt krisestab

Oslo kommune har satt krisestab og vurderer om det skal iverksettes tiltak i forbindelse med angrepet i Oslo sentrum. Det bekrefter ordfører Marianne Borgen (SV) overfor Avisa Oslo. Borgen understreker at personer som er påvirket av hendelsen, kan kontakte bydelene eller legevakt for bistand og samtaler.

NRK - 27 sep 22 kl. 14:19

Sverige har satt krisestab

Sverige har satt krisestab for å samordne håndteringen etter gasslekkasjene i Østersjøen. Flere danske medier melder at danske myndigheter har gjort det samme. – Så fort vi ble kjent med det kalte vi sammen krisehåndteringen i regjeringsapparatet og andre myndigheter, sier Sveriges utenriksminister Ann Linde til Aftonbladet.

NRK - 13 okt 22 kl. 09:45

Ordføreren i Aukra: Har satt inn krisestab

Aukra kommune har satt krisestab, og anlegget evakueres, bekrefter ordføreren i Aukra kommune overfor NRK. Rundt klokka 09.16 meldte politiet om en uavklart hendelse ved Ormen Lange-feltet i Aukra.

NRK - 30 okt 22 kl. 12:04

Den norske ambassaden i Sør-Korea har satt krisestab

Den norske ambassaden i Sør-Korea har satt krisestab for pårørende og de som har behov for et sted å være. – Ambassaden har blant annet bedt sjømannskirken om å bistå, sier kommunikasjonsrådgiver Ane Haavardsdatter Lunde i UD til TV 2. 153 mennesker mistet livet i trengsel under halloween-feiring i Seoul..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - 1 time siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 30 minutter siden

Russiskeide oppdrettsselskaper risikerer tvangsoppløsning

Tre russiskeide oppdrettsselskaper i Norge risikerer tvangsoppløsning. Årsaken er at selskapene står uten revisor, etter at revisorselskapet Deloitte trakk seg fra oppgaven. Oldenselskapene, Øyralaks og Villa Smolt er eid av Russlands største oppdrettsselskap Inarctica (tidligere Russian Aquaculture).

NRK - 1 time siden

Fraktet til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket i overkroppen. Personen var bevisst, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 1 time siden

Melding om knivstikking i Oslo

Politiet er på vei til Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket. Det er ikke bekreftet skadeomfang..

NRK - 1 time siden

Tre menn fengsla i fire veker

Dei tre mennene som laurdag vart framstilt for fengsling i Hordaland tingrett, er alle varetektsfengsla i fire veker. Alle er sikta for grovt narkotikalovbrot, etter at politiet arresterte dei i ein aksjon torsdag..

NRK - 1 time siden

Sier Ramaphosa ikke går av som president

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa har ikke planer om å gå av, sier en talsperson lørdag. Det er rettet alvorlige anklager mot den sørafrikanske presidenten i en korrupsjonsrapport, og han kjemper for sitt politiske liv. Rapporten konkluderte med at presidenten kan ha brutt korrupsjonslover og grunnloven.

NRK - 1 time siden

EU: Twitter risikerer bøter eller stengning

EU-kommissær for det indre marked, Thierry Breton, advarer igjen Twitter om at selskapet må holde seg innenfor EUs regelverk. I intervjuer med franske og tyske aviser sier Breton at selskapet risikerer bøter og andre tiltak. – Det er helt klart at hvis Twitter ikke retter seg etter disse reglene, kan vi ilegge bøter.

NRK - 1 time siden

Ulv felt i Rendalen

Lørdag ettermiddag ble en ulv felt i Rendalen kommune i Innlandet. Dette bekrefter seniorrådgiver hos Statens naturoppsyn, Erik Ola Helstad, overfor Rovdyr.org.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet og en mistenkt etter aksjon i Klæbu

To personer er pågrepet etter politiaksjonen i Klæbu, bekrefter politiet overfor NRK. En tredje person er mistenkt og blir nå innbragt, opplyser politiet. Ifølge innsatsleder Ketil Stene tilhører personene et narkotikamiljø..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com