NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 12:18

NRK - 14 jun 24 kl. 14:49

Har henlagt saken etter dobbeltdrap i Kristiansund

Politiet har henlagt saken mot en mann i 70-årene som var siktet etter et drap og selvdrap i Kristiansund i 2023. – Saken er henlagt på grunn av mistenktes død. Saken er endelig avgjort og henlagt av Riksadvokaten, sier påtaleansvarlig Merethe Falkevik i Møre og Romsdal politidistrikt. Fredag 19. mai i fjor ble et ektepar funnet med skuddskader i Kristiansund.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansund, Riksadvokaten, Merethe Falkevik, Møre, Romsdal, Falkevik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har henlagt, saken, etter, dobbeltdrapi , Kristiansund
NRK - 28 jan 24 kl. 05:57

Isbjørn skutt – sak henlagt

Politiet på Svalbard har henlagt saken etter at en isbjørn ble skutt i Krossfjorden på nordvestkysten av Spitsbergen i august i fjor. Saken er henlagt som intet straffbart forhold bevist, melder Svalbardposten. Fredriksen forteller at to personer var mistenkt i saken, men på bakgrunn av etterforskningen har Sysselmesteren henlagt saken for de to.

NRK - 15 apr 24 kl. 09:24

Henlegger sak etter dødsulykke i Steinkjer

Politiet har henlagt saken etter en trafikkulykke i Steinkjer der to jenter omkom. Torsdag 13. juli 2023 kolliderte en mopedbil med en varebil i Sør-Beitstad i Steinkjer.

NRK - 27 feb 24 kl. 12:09

Henlegger dødsulykke

To 20-åringer døde andre påskedag i fjor i en trafikkulykke i Trysil. Politiet har etterforsket hendelsen og henlagt saken. De to var på veg hjem til Trondheim etter påskeferie da ulykka skjedde.

Dagbladet - 07 jun 24 kl. 14:45

Per (54) tiltalt for dobbeltdrap

Nok en gang må Per Fredrik Bamer (54) svare på anklager om dobbeltdrap, etter at han drepte to menn med til sammen 37 knivstikk..

NRK - 21 feb 24 kl. 12:06

Henlegger kranvelt-sak i Melhus

Statsadvokaten har valgt å henlegge straffesaken mot Hent As og Kranor AS etter kranvelten i Melhus sentrum 6. januar 2023. En kvinne omkom da den store byggekrana kollapsa over Melhustorget kjøpesenter.

NRK - 16 maj 24 kl. 14:55

Henlegger sak mot bybanefører

Saken mot vognføreren, som var involvert i bybaneulykken ved Oasen i Fyllingsdalen i mars i fjor, er henlagt. Ifølge politiet er det ikke grunnlag for å konkludere med at føreren har opptrådt straffbart. Saken er derfor henlagt på bevisets stilling, skriver BT.

NRK - 17 apr 24 kl. 12:23

Kongsberg-saken: Politivitne anmeldt

En av politimennene som vitnet i saken mot den voldstiltalte politimannen fra Kongsberg, er nå anmeldt til Spesialenheten for politisaker, melder Dagbladet. Han var kalt inn av forsvarer John Christian Elden for å snakke om en situasjon i vinter hvor en bil ble stoppet i Drammen sentrum. Kevin Simensen, som er en av de to fornærmede i saken som for et par uker siden gikk i Borgarting lagmannsrett, kjørte bilen.

NRK - 13 mar 24 kl. 10:44

Drapssak i Halden kan bli henlagt tross tilståelse

En mann er siktet etter et drap i Halden i fjor. Nå kan saken derimot bli henlagt selv om siktede har tilstått. Mannen er siktet for å ha drept sin kone, men er nå løslatt, skriver Halden Arbeiderblad..

NRK - 19 apr 24 kl. 21:50

Sak om NGO-er i Middelhavet henlagt

En sak mot mannskaper på skip som redder migranter, er henlagt av en italiensk domstol, sju år etter at de ble beskyldt for å samarbeide med menneskesmuglere. Saken framsto som et ekstremt eksempel på hvor langt europeiske myndigheter var villig til å gå for å hindre hjelpeorganisasjoner i å hjelpe migranter til havs. De tiltalte var anklaget for å samordne redningsoperasjonene med menneskesmuglere langs kysten av Libya, blant annet ved å returnere båter som var brukt av migranter, til gjenbruk, og for å redde migranter som ikke var i fare.

Klartale - 05 apr 24 kl. 06:00

Her er sakene Trump er tiltalt i

Til høsten velger USA ny president. Det står mellom Donald Trump og dagens president Joe Biden. Trump gjør det bra på meningsmålinger.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppen var i Stavanger for å undersøke gjenstand

Politiet fant en liten bombelignende gjenstand på en kjenning av politiet forrige uke. Den har blitt oppbevart av politiet fram til nå, sier operasjonsleder i politiet Olaug Bjørnsen. I dag landa to representanter for bombegruppa i Stavanger for å undersøke gjenstanden.

NRK - 5 minutter siden

Over 10 millioner mennesker fordrevet i Sudan

Siden krigens start i april 2023, har mer enn 10 millioner mennesker blitt drevet fra hjemmetne sine, ifølge den internasjonale organisasjonen for migrason (IOM). Over 20 prosent av befolkningen har blitt fordrevet enten internt eller på tvers av landegrensene..

NRK - 30 minutter siden

Stavanger Aftenblad: Politiet hentet ut bombeliknende gjenstand på SUS

Tirsdag formiddag landet politihelikopteret med to representanter fra bombegruppen på Stavanger Universitetssykehus. Der har de hentet ut en mulig bombelignende gjenstand (IOD), Stavanger Aftenblad. – Det er ingen dramatikk, sier operasjonsleder til avisen.

NRK - 45 minutter siden

Minst 13 drept i angrep på Gaza

Tirsdag er minst 13 personer drept i israelske angrep på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. IDF skriver selv på Telegram at de fortsetter kampene i Rafah og sentrum av Gaza. Luftforsvaret har angrepet over 40 mål det siste døgnet, sier de..

NRK - 1 time siden

Russland krev svar om Zelenskyjs fredstoppmøte

Russland må forstå kva president Zelenskyj meiner med omgrepet «fredstoppmøte» før det blir aktuelt å seie ja til ein invitasjon, seier Kremls pressetalsmann Dmitrij Peskov tysdag. President Volodymyr Zelenskyj sa måndag at Russland burde vere til stades under eit neste toppmøte om krigen i Ukraina. Det første vart halde i Sveits i juni, og der deltok ikkje representantar frå Russland eller Kina.

NRK - 1 time siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 1 time siden

Tybring-Gjedde har krav på nær en halv million

Den eksluderte Frp-politikeren Christian Tybring-Gjedde har krav på et årlig tilskudd på 472.000 kroner som uavhengig representant, i tillegg til stortingslønna på 1.171.

NRK - 1 time siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 1 time siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 3 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com