Klartale > Nyheter

Wednesday, 08 February, 23:39

Klartale - 15 nov 22 kl. 19:06

Har anmeldt komiker Atle Antonsen for rasisme

Sumaya Jirde Ali har anmeldt Atle Antonsen. Hun anmelder komikeren for grov rasisme. Og for å ha brukt fysisk makt mot henne.Hun var sjokkert etter en bytur i Oslo. Ali skriver om byturen på Facebook.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Jirde Ali, Atle Antonsen, Oslo, Facebook, Komiker, Antonsen, BendiksbyNTBAntonsen, TV, P4, Anders Opsahl, Group, TV Norge, Johan, Sumaya Jirde Ali, Kathrine Haldorsen, NTB, Haldorsen, Bar Boca

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har anmeldt, komiker, Atle, Antonsen, for, rasisme
Klartale - 18 nov 22 kl. 20:32

Saken mot komiker Atle Antonsen er henlagt

«Du er for mørk til å være her» på Bar Boca i Oslo. Det skal komiker Atle Antonsen har sagt. Han snakket til Sumaya Jirde Ali.

Klartale - 18 nov 22 kl. 08:35

Golden sier det Antonsen gjorde var rasistisk

Sumaya Jirde Ali har anmeldt Atle Antonsen. Hun har anmeldt komikeren for grov rasisme. Og for å ha brukt fysisk makt mot henne.

Klartale - 20 jan 23 kl. 11:01

Antonsen sier han forlot Norge etter rasisme-bråket

– Det har gått bedre før enn det har gjort de siste par månedene, sa Antonsen fredag. Da var han tilbake i programmet «Misjonen» på kanalen P4, som han har med Johan Golden. Antonsen har hatt pause derifra siden det ble kjent at han var blitt anmeldt.

Klartale - 21 nov 22 kl. 10:16

Atle Antonsen slutter i «Kongen befaler»

Hanne Mcbride er kommunikasjons-direktør i Discovery. De eier mange TV-kanaler. Hun sier til kanalen NRK at Antonsen har sagt at han vil ha tid til å tenke gjennom det som er skjedd.

NRK - 16 nov 22 kl. 05:11

Magnus Devold: Var med Antonsen

Komiker Magnus Devold skriver på Instagram at han og kjæresten Maria Stavang var sammen med Atle Antonsen på Bar Boca natt til 23. oktober da samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali ble utsatt for rasistiske ytringer. Han skriver at han kom til bordet en stund etter de andre og at han derfor ikke fikk med seg innholdet i samtalen mellom Antonsen og Ali før Antonsen skal ha sagt «Du er for mørk til å være her» – Jeg ble helt paff, forstod ingenting av hvorfor han kunne si noe sånt, og reagerte kunne med vantro, skriver Devold.

NRK - 16 nov 22 kl. 05:11

Magnus Devold: Var med Antonsen på Bar Boca

Komiker Magnus Devold skriver på Instagram at han og kjæresten Maria Stavang var sammen med Atle Antonsen på Bar Boca natt til 23. oktober, da samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali, skal ha blitt utsatt for rasistiske ytringer. Han skriver at han kom til bordet en stund etter de andre, og at han derfor ikke fikk med seg innholdet i samtalen mellom Antonsen og Ali, før Antonsen skal ha sagt «Du er for mørk til å være her» – Jeg ble helt paff, forstod ingenting av hvorfor han kunne si noe sånt, og reagerte kunne med vantro, skriver Devold.

NRK - 16 nov 22 kl. 05:11

Magnus Devold: Var med Antonsen på baren

Komiker Magnus Devold skriver på Instagram at han og kjæresten Maria Stavang var sammen med Atle Antonsen på Bar Boca natt til 23. oktober, da samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali, skal ha blitt utsatt for rasistiske ytringer. Han skriver at han kom til bordet en stund etter de andre, og at han derfor ikke fikk med seg innholdet i samtalen mellom Antonsen og Ali, før Antonsen skal ha sagt «Du er for mørk til å være her» – Jeg ble helt paff, forstod ingenting av hvorfor han kunne si noe sånt, og reagerte kun med vantro, skriver Devold.

NRK - 06 jan 23 kl. 14:51

VG: Riksadvokaten henlegger saken mot Atle Antonsen

Riksadvokaten henlegger saken mot komiker Atle Antonsen. Det melder VG. – Riksadvokaten har ikke tatt klagen til følge og det innebærer at statsadvokatens henleggelse blir stående som endelig avgjørelse, sier bistandsadvokat Olle Nohlin til avisen.

NRK - 06 jan 23 kl. 16:37

Forsvarer etter Riksadvokatens henleggelse: – Atle Antonsen er lettet over å bli trodd

Riksadvokaten henlegger saken mot komiker Atle Antonsen. Det melder VG. Avgjørelsen ble klar i ettermiddag.

NRK - 07 dec 22 kl. 17:59

Antonsen: Vil vurdere innholdet i klagen

Sumaya Jirde Ali sendte i dag en klage til påtalemyndigheten om å få opphevet henleggelsen av saken mot Antonsen. Antonsen advokat bekrefter overfor NRK at de har mottatt kopi av klagen. – Det er Riksadvokaten som tar endelig stilling til henleggelsen i denne saken.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Snart får vi smake på våren

Nord-Norge har hatt tøft vær de siste dagene. Og slik blir det også på torsdag, men det blir roligere før helga, ifølge Meteorologisk institutt. – Det vil bli kjøligere vær inn mot helga nord i landet.

Klartale - 7 timer siden

Nå er han historisk

LeBron James spiller basketball. Han er en av verdens beste spillere og han spiller for laget Los Angeles Lakers.NBA er en amerikansk liga for basketball.

Klartale - 8 timer siden

Slik skal myndighetene gi god informasjon til alle

– Vi så under pandemien at myndighetene hadde utfordringer med å nå ut til alle. Blant annet grupper i innvandrer-befolkningen, sier Libe Rieber-Mohn til Klar Tale. Hun er direktør i Integrerings- og mangfolds-direktoratet (IMDi).

Klartale - 9 timer siden

Helseministeren må bli en del av laget

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 9 timer siden

Ni av ti klarte statsborgerprøven

Statsborgerprøven er en del av det folk må gjennom for å bli norsk statsborger. 2022 var et godt for de som tok prøven.7.

Klartale - 10 timer siden

Hvor står forskning på kvinnehelse nå?

Endometriose er en sykdom kvinner kan få. Den kan føre til at kvinner får ekstreme smerter mens de har menstruasjon.Menstruasjon eller mensen er noe vi lærer om på skolen.

Klartale - 11 timer siden

Joe Biden ønsker mer samarbeid

Natt til onsdag holdt Joe Biden tale til det amerikanske folk. Biden er USAs president. Talen kan sammenlignes med Norges tale «Rikets tilstand», men amerikanere kalles talen «the State of the Union».

Klartale - 11 timer siden

Spesialpoliti mener vi bør være forsiktige

Brenning av Koranen har vært et hett tema den siste tiden. Mye av årsaken er den danske og svenske politikeren Rasmus Paludan. Politiker skaper problemer for SverigeHan har sagt at han vil brenne Koranen hver fredag.

Klartale - 11 timer siden

Over 220.000 så samenes nasjonaldag på NRK

– De foregående årene var preget av korona. Og den manglende feiringen som fulgte med. Det sier Tonje Tunold til Kampanje.

Klartale - 12 timer siden

Ble ballongen brukt til å spionere eller varsle vær?

Søndag ble en stor ballong skutt ned over havet ved kysten til USA. President Joe Biden skal ha godkjent at den ble skutt ned med jagerfly. Men flere mener det burde skjedd tidligere.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com