VG > Nyheter

Sunday, 24 October, 12:22

VG - 21 jul 21 kl. 05:48

Haitis nye statsminister tatt i ed

Haitis nye statsminister Ariel Henry ble tatt i ed tirsdag etter at landets president ble drept for to uker siden..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ariel Henry

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Haitis, nye, statsminister, tatti ed
NRK - 21 jul 21 kl. 05:31

Haitis nye statsminister tatt i ed

Haitis nye statsminister Ariel Henry ble tatt i ed tirsdag etter at landets president ble drept for to uker siden. Henry er innsatt som leder for en ny regjering i et forsøk på å stabilisere et land i kaos etter attentatet på president Jovenel Moïse 7. juli..

NRK - 14 sep 21 kl. 18:49

Vil sikte Haitis statsminister

Haitis regjeringsadvokat Bedford Claude har bede om at statsminister Ariel Henry blir sikta for drapet på president Jovenel Moïse i juli. Han har bede om at statsministeren blir etterforska for medverknad etter at han skal ha hatt telefonsamtalar med ein av dei hovudmistenkte i dagane før drapet..

VG - 14 sep 21 kl. 18:58

Haitis regjeringsadvokat: Vil sikte statsministeren for presidentdrap

Telefonsamtaler med hovedmistenkte i drapet på president Jovenel Moïse, danner grunnlag for mistanke mot Haitis sittende statsminister Ariel Henry..

NRK - 16 jun 21 kl. 09:21

Haiti preges av gjengvold

En økning i gjengvold har drevet rundt 8500 kvinner og barn på flukt i Haitis hovedstad Port-au-Prince bare de siste to ukene, ifølge en Unicef-rapport. I løpet av de siste ni månedene har nær 14.000 mennesker blitt drevet på flukt.

Aftenposten - 07 jul 21 kl. 12:05

Haitis president drept i et angrep natt til onsdag

Haitis president Jovenel Moïse er drept i et angrep mot boligen hans, opplyser minister Claude Joseph til lokale medier..

Aftenposten - 07 jul 21 kl. 12:05

Haitis president drept i angrep

Haitis president Jovenel Moïse ble natt til onsdag drept i et angrep mot boligen hans, opplyser fungerende statsminister….

Klartale - 07 jul 21 kl. 12:41

Haitis president drept

En gruppe mennesker angrep boligen til Haitis president natt til onsdag. Presidenten ble drept og kona ble hardt skadd..

NRK - 07 jul 21 kl. 21:00

– Leiesoldater sto bak drapet

Haitis USA-ambassadør sier at profesjonelle leiesoldater sto bak drapet på Haitis president. Ambassadøren Bocchit Edmond sier gjeringsmennene utga seg for å være amerikansk narkopoliti. Videre sier han at det var et godt organisert angrep av profesjonelle folk, og at de skyldige allerede kan ha forlatt Haiti..

Klartale - 08 jul 21 kl. 09:52

To pågrepet og fire skutt etter drapet på Haitis president

To mistenkte gjerningspersoner er pågrepet. Fire andre er skutt og drept av politiet etter attentatet mot Haitis president..

Aftenposten - 09 jul 21 kl. 06:41

Politiet: Minst 28 utlendinger bak attentatet mot Haitis president

Det var minst 28 gjerningspersoner – to amerikanere og resten colombianere – som sto bak attentatet mot Haitis president….

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Colombias mest ettersøkte narkobaron pågrepet

I årevis har de jaktet på mannen best kjent som «Otoniel». Nå er Colombias kokainkonge tatt..

VG - 9 timer siden

Hun ble drept av Baldwins skudd – minnes av flere hundre

ALBUQUERQUE / OSLO (VG) Med tente lys og ett minutts stillhet minnes flere hundre fremmøtte filmfotografen Halyna Hutchins (42) natt til søndag norsk tid..

VG - 9 timer siden

Minnes offeret i filmsett-tragedien: – Det kunne vært hvem som helst

SANTA FE / OSLO (VG) Med tente lys og stillhet minnes flere hundre fremmøtte filmfotografen Halyna Hutchins (42) natt til søndag norsk tid..

VG - 10 timer siden

Facebook-ansatte slo alarm internt

Allerede 16 måneder før presidentvalget i USA i 2020, sa en ansatt i Facebook ifra om en illevarslende utvikling gjennom en intern rapport..

VG - 13 timer siden

To knivstikkinger i Trondheim – én alvorlig skadet

To personer er sendt til sykehus etter to knivstikkinger lørdag kveld. Ingenting tyder på sammenheng, sier politiet. Én person er så langt pågrepet etter den ene hendelsen..

VG - 18 timer siden

Far mistenkt for å ha drept døtre og barnebarn i Pakistan

Søstrene Fauzia Bibi (19) og Khursid Mai (35) ble drept da hjemmet deres brant ned i forrige uke. Fortsatt jakter politiet på gjerningsmannen, som angivelig er ofrenes far..

VG - 19 timer siden

La lokk på forsvinningen i 10 uker: Dette ble konsekvensene

LØRENSKOG (VG) I starten av forsvinningssaken måtte politiet prioritere mellom etterforskning og livreddende innsats. Det har satt sine spor..

VG - 20 timer siden

Erdogan: Norges ambassadør til Tyrkia vil bli erklært uønsket i landet

Ambassadørene fra Norge og ni andre land vil ifølge Tyrkias president bli erklært uønsket i landet etter at de kritiserte fengslingen av aktivisten Osman Kavala (64). UD sier de ikke har fått beskjed fra tyrkiske myndigheter..

VG - 19 timer siden

Nav-drapet: Arbeidstilsynet skal ha befaring på åstedet

BERGEN (VG) Mandag starter Arbeidstilsynet tilsyn etter knivangrepet på Nav Årstad i Bergen. Da skal de møte ledelse, verneombud og ansatte, og gjennomføre en befaring i lokalene der ugjerningen skjedde..

VG - 23 timer siden

Politiet etterlyser vitner som var på stedet før dødsulykken i Sandnes

En motorsyklist døde natt til lørdag etter sammenstøt med en personbil på Austrått. Nå oppfordrer politiet vitner om å melde seg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt