NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 11:23

NRK - 21 jul 21 kl. 05:31

Haitis nye statsminister tatt i ed

Haitis nye statsminister Ariel Henry ble tatt i ed tirsdag etter at landets president ble drept for to uker siden. Henry er innsatt som leder for en ny regjering i et forsøk på å stabilisere et land i kaos etter attentatet på president Jovenel Moïse 7. juli..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ariel Henry, Jovenel Moïse

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Haitis, nye, statsminister, tatti ed
VG - 21 jul 21 kl. 05:48

Haitis nye statsminister tatt i ed

Haitis nye statsminister Ariel Henry ble tatt i ed tirsdag etter at landets president ble drept for to uker siden..

NRK - 14 sep 21 kl. 18:49

Vil sikte Haitis statsminister

Haitis regjeringsadvokat Bedford Claude har bede om at statsminister Ariel Henry blir sikta for drapet på president Jovenel Moïse i juli. Han har bede om at statsministeren blir etterforska for medverknad etter at han skal ha hatt telefonsamtalar med ein av dei hovudmistenkte i dagane før drapet..

VG - 14 sep 21 kl. 18:58

Haitis regjeringsadvokat: Vil sikte statsministeren for presidentdrap

Telefonsamtaler med hovedmistenkte i drapet på president Jovenel Moïse, danner grunnlag for mistanke mot Haitis sittende statsminister Ariel Henry..

NRK - 16 jun 21 kl. 09:21

Haiti preges av gjengvold

En økning i gjengvold har drevet rundt 8500 kvinner og barn på flukt i Haitis hovedstad Port-au-Prince bare de siste to ukene, ifølge en Unicef-rapport. I løpet av de siste ni månedene har nær 14.000 mennesker blitt drevet på flukt.

Aftenposten - 07 jul 21 kl. 12:05

Haitis president drept i et angrep natt til onsdag

Haitis president Jovenel Moïse er drept i et angrep mot boligen hans, opplyser minister Claude Joseph til lokale medier..

Aftenposten - 07 jul 21 kl. 12:05

Haitis president drept i angrep

Haitis president Jovenel Moïse ble natt til onsdag drept i et angrep mot boligen hans, opplyser fungerende statsminister….

Klartale - 07 jul 21 kl. 12:41

Haitis president drept

En gruppe mennesker angrep boligen til Haitis president natt til onsdag. Presidenten ble drept og kona ble hardt skadd..

NRK - 07 jul 21 kl. 21:00

– Leiesoldater sto bak drapet

Haitis USA-ambassadør sier at profesjonelle leiesoldater sto bak drapet på Haitis president. Ambassadøren Bocchit Edmond sier gjeringsmennene utga seg for å være amerikansk narkopoliti. Videre sier han at det var et godt organisert angrep av profesjonelle folk, og at de skyldige allerede kan ha forlatt Haiti..

Klartale - 08 jul 21 kl. 09:52

To pågrepet og fire skutt etter drapet på Haitis president

To mistenkte gjerningspersoner er pågrepet. Fire andre er skutt og drept av politiet etter attentatet mot Haitis president..

Aftenposten - 09 jul 21 kl. 06:41

Politiet: Minst 28 utlendinger bak attentatet mot Haitis president

Det var minst 28 gjerningspersoner – to amerikanere og resten colombianere – som sto bak attentatet mot Haitis president….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrudd ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

NRK - 1 time siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 1 time siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 2 timer siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 2 timer siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 3 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 3 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 4 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 4 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt