Dagbladet > Utenriks

Friday, 30 September, 22:05

Dagbladet - 12 aug 22 kl. 23:39

Hadi Matar (24) siktet etter knivstikkingen

Frigir navnet på gjerningsmannen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Matar

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hadi, Matar24 , siktet, etter, knivstikkingen
Klartale - 18 aug 22 kl. 08:57

Angriper sier han er overrasket over at Rushdie overlevde

24-åringen som angrep Salman Rushdie er overrasket. Han trodde ikke Rushdie ville overleve. Rushdie ble angrepet med kniv under et arrangement i USA.

NRK - 13 aug 22 kl. 16:54

Hadi Matar siktet for drapsforsøk på Salman Rushdie

Hadi Matar er siktet for drapsforsøk på forfatter Salman Rushdie. Det melder Reuters. Distriktsadvokaten i Chautauqau i delstaten New York tok ut siktelsen.

NRK - 13 aug 22 kl. 20:56

Hadi Matar nekter straffskyld for drapsforsøk på Salman Rushdie

Hadi Matar er siktet for drapsforsøk på forfatter Salman Rushdie. 24-åringen nekter straffskyld, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 18 aug 22 kl. 01:29

Angriper sier han er overrasket over at Rushdie overlevde

Mannen som er siktet for knivangrepet mot forfatteren Salman Rushdie forrige uke, sier i et intervju at han er overrasket over at 75-åringen overlevde. Det var idet Rushdie skulle holde et foredrag i Chautaqua i delstaten New York i USA fredag at en mann stormet opp og begynte å stikke den 75 år gamle britisk-indiske forfatteren. 24 år gamle Hadi Matar ble pågrepet umiddelbart etter angrepet på Rushdie.

NRK - 18 aug 22 kl. 16:27

Rushdie-angripar møter i retten

Mannen som er sikta for knivangrepet mot forfattaren Salman Rushdie førre veke, skal møta i retten torsdag klokka 19.00 (13.00 lokal tid), melder Reuters.

NRK - 15 aug 22 kl. 20:51

Rushdies angriper forandret seg etter familiebesøk i Libanon, sier moren

Moren til mannen som er siktet for drapsforsøk på Salman Rushdie, sier sønnen ble mer religiøs og innesluttet etter en reise til Libanon i 2018. Silvana Fardos – som er født i Libanon, men bor i New Jersey – beskriver den 24 år gamle sønnen, Hadi Matar, som humørsyk og innadvendt. – Jeg kan bare ikke tro at han var i stand til å gjøre noe sånt.

Dagbladet - 13 aug 22 kl. 17:12

Hadi Matar siktet for drapsforsøk

Etter å ha knivstukket forfatter Salman Rushdie..

NRK - 18 aug 22 kl. 19:18

Rushdie-angriper erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for knivangrepet mot forfatteren Salman Rushdie i forrige uke, Hadi Matar (24), møter i kveld i retten. Han er tiltalt for drapsforsøk og overfall. Han erkjente ikke straffskyld for noen av punktene torsdag kveld..

Dagbladet - 13 aug 22 kl. 17:12

Hadi Matar drapssiktet

Etter å ha knivstukket forfatter Salman Rushdie..

VG - 13 aug 22 kl. 01:52

Angrepet på Rushdie: Dette vet vi om gjerningsmannen

Det var 24 år gamle Hadi Matar som torsdag stormet scenen og stakk den prisbelønnede forfatteren Salman Rushdie under en forelesning i delstaten New York..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 8 timer siden

Når Putin juger deg rett opp i ansiktet

Når «velgerne» i «valg» støtter opp om regimet med 99 prosent, da vet du at det er diktaturets aller sanneste og avkledte ansikt som snakker, skriver Morten Strand..

Dagbladet - Igår: 09:35

Stenger grensa for russere

Finland har lenge varslet strenge tiltak mot russiske turister. Nå skal grensa stenges, melder finsk storavis..

Dagbladet - Igår: 08:07

- Vil få betydelig effekt

Vladimir Putins mobilisering, og den påfølgende hjerneflukten fra Russland, vil sannsynligvis merkes på russisk økonomi..

Dagbladet - I førrgår: 07:35

Russerne svarer

Russland anklages for å stå bak gasslekkasjen i Østersjøen. Nå svarer ambassaden i Danmark at de tar utgangspunkt i at «kompetente myndigheter undersøker saken»..

Dagbladet - 27 sep 22 kl. 21:52

- Banket opp og voldtatt

Aktivisten og poeten Artjom Kamardin skal mandag ha blitt banket opp og voldtatt av Moskva-politiet etter å ha blitt pågrepet..

Dagbladet - 27 sep 22 kl. 05:51

- Bare oligarkene kan sikre fred i Ukraina

For å få slutt på krigen i Ukraina må Putin dø. Etter det er det bare oligarkene som kan sikre freden, tror den ukrainske forfatteren Andrej Kurkov..

Dagbladet - 27 sep 22 kl. 02:29

- Hun er som psykiateren min

USAs forrige president, Donald Trump, beskriver New York Times-journalist Maggie Haberman som psykiateren sin, ifølge ny bok..

Dagbladet - 26 sep 22 kl. 10:17

15 drept og flere skadd

15 personer er drept og flere skadd etter en skyteepisode på en skole i Izjevsk i Russland. Elleve av de drepte er barn..

Dagbladet - 26 sep 22 kl. 07:40

- Putin kan la seg friste

Store internasjonale medier har meldt at president Putin nå involverer seg mer direkte i krigføringen i Ukraina. Ekspert Tom Røseth ser ikke bort ifra at Putin kan la seg friste til å gjøre det..

Dagbladet - 26 sep 22 kl. 03:27

- Verste månedene i mitt liv

Britiske Shaun Pinner, som ble tatt til fange av russisk-støttede separatister i Ukraina, kommer med rystende detaljer om de siste seks månedene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com